Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Burda devlet yada özel yok, hepsi aynı
Çok tetkik yaptılar, bişey bulamadılar, herşey normal, az önce kafadan mr çektiler, daha sonra kamera yutturup kalbe bakacaklar
Allahim acil sifalar versin..bir an once sagligina kavus insaallah

İnşallah iyi çıkar. Kan sulandırıcı vs veriyorlar mı sigara veya şeker sorunu var mı?

Dün çok yedim Sabah iyiydi yumurta yarım avakoda falan öğlen kuru fasulye pilav turşu akşama 8 tane kıymalı sarma 6 tane kurabiye 22.00 da yemeyi bitirdim yarım saat sonra yattım çok kötü bir gündü.

Bugün 16.00 da iki tane kıymalı pide yedim başka biseye gerek yok sanırım bugün belki 3 dolma yerim 2 saat sonra ama onu yemesem daha iyi inşallah yemem

22.00 gibi 5 dolma
3 kurabiye
1 bardak süt yağsız

Canım arkadaşım bi türlü motivasyon sağlayamayan bize böyle bir çözüm buldun demek müsade varsa gelmek isteriz elbette

Merhabalar arkadaslar yasmin arkadasim etiket yapmis hemen geldimm.
Kabul ederseniz motivasyon icin katilmak isterim.
Daha önce kk yarismalarda 3 kez kilo verdim ve geri aldim malesef, yine basarabilirm insallah

Selam kızlar, beni de Jasminium84 etiketlemis, ben de zamanında verip koruyamayanlardanim, motivasyon sıfır şuan başlamayı çok istoyorum
Hoş heldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…