- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
Aynensüper o zaman çünkü ben de yürümek harici pek bir spor yapamıyorum :)
Allah kolaylik versin. Gorusuruz.Ben kaçar dişe gidiyorum işkence koltuğu üzmeden gideyim bari görüşürüz
Gecmis olsun kordisime benim.Bütün gün çamaşır mk. ve kurutma mk. çalıştı ondan sanırım. Suyu az içince de ağrıyor evet. Su çay lahve içtim epey. Muhtemelen makinalar yaptı.
Çok keyifli bir hafta oldu iki kaptanıma da çok teşekkür ederim_ASTRAL_
Hedef60kgolmak
Cordelia
@Aijoo
succulentaski
Kinoalihatun
erenmothers
Mavi tirtillarim bugün son günümüzyarın kanatlanıp ucacaksiniz :) başlangıçta kaptanlik korkuttu ama keyifli bir hafta geçirdim umarım size iyi gelmisimdir :)
Yarın için olduğu kadar, keyifli bir gün olsun . Bugün bir şeylere elimiz gittiğinde önce şunu soralım bunu yemeğe ihtiyacım var mı ? Bazen bedenin değil ruhun ihtiyacı olur o zaman da pişman olmadan ölçülü yiyip dnegeleyelim. Sistemimizi bozan en yoğun duygu suçluluk maalesefkötü yanlış bir şey yapmıyoruz yiyerek ama miktarı kontrol edebiliriz . Sizleri seviyore yarın güzel sonuclar olalım . Kaptaniniz tirtilcan...
Tabi sorunu bulana kadar temkinli davranıyorlar ablacımWc işini sordum, yataktan kaldırmayacaklarmış
Bu zamana kadar kendi işimi hep kendim yaptım, mecbur kalmadıkça kimseden bişey istemedim, bu durum hem ağır geliyor hemde utanırım yav
Çok üzüldüm canım inan hiç aklımdan çıkmıyorsun Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahHiçbir fikrim yok
Gece kendim yattım, sabah kalkamadım
Turp gibi ol da niye ayağa kalkamıyorum bunun mutlaka bir sebebi olmalıBişey bulamadılar
Deyim yerindeyse turp gibiyim
Kendini çok yordun canım hiç dinlenmedin ama inşallah düzelecek eskisinden de iyi olacaksınWc işini sordum, yataktan kaldırmayacaklarmış
Bu zamana kadar kendi işimi hep kendim yaptım, mecbur kalmadıkça kimseden bişey istemedim, bu durum hem ağır geliyor hemde utanırım yav
Hoş buldumHoş geldinizBende röntgen teknisyeniyim
Kizlar mavi kirmizi ve yesil olmak uzere 3 tskim mi var ?Biz hangi takimda olacaz ?Menu bildirimi yaparken kendi takimimizin kaptanini mi etiketleyecez ? Topic @zipin ismiyle acilmis o birinci kaptan mi herkes birbirine kaptsnim diyor gibi kafam karisti ? Babam bu kadar güzel pasta yapmayi nerden ögrendi
Çok geçmiş olsun, şikayetiniz neydi ? Ayrıca utanmayın siz onlar is olarak görüp yapiyorlarAmin canım, şimdiye kadar bişey bulamadılar
Yarın kamerayla girip kalbe bakacaklar ve omurilik bakacaklar, tekrar boruya girecem
Hoş buldum, teşekkür ederim
Su çay devam
Aklına bile getirme canım başka şeylerle meşgul olSu çay devam
Sadece sebebsiz bir gerginlik var üstümdebeni yanlış yola cekmesinden korkuyorum
Şuan sıkıntım yok akşam eve gidince başlıyor benim daralmalarimAklına bile getirme canım başka şeylerle meşgul ol
TeşekkürlerCordelia geçmiş olsun kaptanım
Çok geçmiş olsun.Ah ah oğlum ateşli bu gece debu sene bitmiyor hastalıklar, Rabbim hepimize şifa versin
Ben de. SormaGünaydın herkeseyine abuk bir saatte uyandım
Günaydın
Günaydın
Gece baya aktif geçmiş. Ilık su içip kahvaltı hazırlığına baslayayim
Gunaydinlarr
Buradaki emojileri kullanmayı özlemişim
Günaydınlar hanımlar
Günaydın
Günaydın
G Ü N A Y D I N
günaydın
Günaydın kızlar
OooKaptanım 36 saate başladım
Günaydın
Günaydın kizlar
Afiyet olsun cicim, acı sosu nasıl yaptın anlat bakalım??Selam Kızlar
Akşam giremedim, ne konuşmuşsunuz yaa . Oku oku bitmedi.dünkü menümü yazayım da okumaya devam edeyim
11 Ocak Çarşamba
12.00
Sütlü kahve, bir havuç, yarım ayva, 2 dilim tam buğday, 1 dilim eski kaşar
18.00
Bir porsiyon sade et döner, biraz karnabahar salatası, soğan salata, roka salata, acı sos (hepsi ev yapımı)
Çayın yanında 1 avuç kuru meyve, yarım ayva
Su: 2 lt
Spor: 6.049 adım
Zipzip- Cordelia fesang
Eki Görüntüle 3190472
Katalım canım.Ay süpersin canım birlikte güç katalım . Eskiden ne iradeliymisim diyorum
Nasıl geçti sınav :)Akşama yemekli misafirlerim var. Yemekte kıymalı,
Katılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Yasemin
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 67,2
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evliyim
MESLEGINIZ: Muhasebeci
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamileliklerim ve sonrasında yaşadığım rahatsızlık (haşimato tiroidim var) kilo almama sebep oldu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Haşimato tiroidim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: en başta sağlığım için kilo vermek istiyorum, çünkü kilo verdikçe hem tiroidim hem de reglim düzene giriyor, bunun yanında tabii ki bakımlı olmayı çok seven bir kadın olarak daha güzel bir görüntüye sahip olmak için kilo vermek istiyorun
Zipzip-
ADINIZ: Hatice
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:1.56
KİLONUZ:85
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Amansizca ve kıtlıktan çıkmışcasina yemem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Başta sağlık için ama daha çok kendimi güzel hissetmek ve özgüvenim yerine gelsin diye kilo vermek istiyorum.
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Hafize
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 159
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yemek yemek çok büyük bi hobi etkinlik sanırım benim icin çocuklar uyusunda keyifle bisey yiyim iciyim isleri bitireyim de yiyeyim hep bi keyif pesindeyim amacsiz açlık icin degilde oylesine yiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hayatimin tum donemlerinde hep kilo problemlerim vardi hep bi diyet yapma cabasi hep ne giysem de belli olmasa yine kim kiloma laf edecek endisesi icindeydim artik buna bi son verip hayatin keyfini cikarmak dusunmeden istedigimi giymek kalorisini dusunup yedikten sonra da pisman olmak istemiyorum
ADINIZ: Leylak
YAŞINIZ:39.999 (40 olacam 1 hafta sonra)
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:78 -79 da gidip geliyorum
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Şu an ögrenciyim
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZisboğazlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Astim
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Çok mutsuzum
Zipzip-
Selamlar kızlar cümleten, hoş geldiniz. Birlikte sağlıklı fit günlere diyelimDINIZ: Pınar
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.68
KİLONUZ:78.7
HEDEF KİLONUZ:67
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Abur cubur yemeye bayiliyorum ve boga burcuyum keyif icin yemelerimden
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha mutlu daha saglikli daha iyi hissetmek icin. Resimlerde güzel cikmaken cok da her giydigimin yakismasi icin
İyiyim kuzum, seni gördüm daha iyi oldumBurdayım tatlım
İyiyim Nurumsen nasılsın
Burdayım
Tatlı tavsiyesi uygulamalı olarak gösterilmiş :) Bayıldım tarife, deneyeceğim11 Ocak carsamba
Saat 11
Keten tohumlu Çiyali 2 yumurta
İstiridye mantar
2 havuz
2 ceviz
Peynir zeytin
Hindistan cevizi
Ara
Kuruyemiş
3 tane karabugdli patlamus bisiler gongun sağlıklısı
18.40
Tavuk ve yoğurtlu kabak demir dokumde
Tahinli Trabzon hurması
fesang Zipzip- Cordelia poldi kuşum sana layık olabiildim mi bugün
Yaa ben de muzdaribim bu aralar ve hiç alışkın değilimYa bende pazar sabahindan beri çıkış yok iyi mi
Geçmiş olsun canım. iyi misinBaşım çok ağrıyor nedense
Eger siz burda olursaniz bizim gitmeye niyetimiz yok çook dertliyiz bu kilo illetinden çoookk
Aaa bu ne ayol, delirmiş bunlarNiye utaniyomusum
ver canım benim, hakkındır-2 kg olan ben1 böreğin 1 kaşık makarna salatasının lafımı olur ödül verdim kendime ara ödül
çok geçmiş olsun.Ah ah oğlum ateşli bu gece debu sene bitmiyor hastalıklar, Rabbim hepimize şifa versin
Hoşbuldum canımKatalım canım.
Nasıl geçti sınav :)
Selamlar kızlar cümleten, hoş geldiniz. Birlikte sağlıklı fit günlere diyelim
İyiyim kuzum, seni gördüm daha iyi oldumGel katıll bize , gir aramızaa
Tatlı tavsiyesi uygulamalı olarak gösterilmiş :) Bayıldım tarife, deneyeceğim
Yaa ben de muzdaribim bu aralar ve hiç alışkın değilim
Geçmiş olsun canım. iyi misin
Aaa bu ne ayol, delirmiş bunlar
ver canım benim, hakkındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?