Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

_ASTRAL_
Hedef60kgolmak
Cordelia
@Aijoo
succulentaski
Kinoalihatun
erenmothers

Mavi tirtillarim bugün son günümüz yarın kanatlanıp ucacaksiniz :) başlangıçta kaptanlik korkuttu ama keyifli bir hafta geçirdim umarım size iyi gelmisimdir :)

Yarın için olduğu kadar, keyifli bir gün olsun . Bugün bir şeylere elimiz gittiğinde önce şunu soralım bunu yemeğe ihtiyacım var mı ? Bazen bedenin değil ruhun ihtiyacı olur o zaman da pişman olmadan ölçülü yiyip dnegeleyelim. Sistemimizi bozan en yoğun duygu suçluluk maalesef kötü yanlış bir şey yapmıyoruz yiyerek ama miktarı kontrol edebiliriz . Sizleri seviyore yarın güzel sonuclar olalım . Kaptaniniz tirtilcan...

süper o zaman çünkü ben de yürümek harici pek bir spor yapamıyorum :)
Aynen
Ben kaçar dişe gidiyorum işkence koltuğu üzmeden gideyim bari görüşürüz
Allah kolaylik versin. Gorusuruz.
Bütün gün çamaşır mk. ve kurutma mk. çalıştı ondan sanırım. Suyu az içince de ağrıyor evet. Su çay lahve içtim epey. Muhtemelen makinalar yaptı.
Gecmis olsun kordisime benim.

Çok keyifli bir hafta oldu iki kaptanıma da çok teşekkür ederim
fesang minerva1988

Wc işini sordum, yataktan kaldırmayacaklarmış
Bu zamana kadar kendi işimi hep kendim yaptım, mecbur kalmadıkça kimseden bişey istemedim, bu durum hem ağır geliyor hemde utanırım yav
Tabi sorunu bulana kadar temkinli davranıyorlar ablacım onlar sağlık çalışanı utanacak birşey yok

Bence sağlığını düşünmek için iyi bir fırsat , yani bu durum geçecek inşallah ama kaderin neden seni şu an dinlendirdiğini düşün. Yani uykusuzluğun, kendine vakit ayırmayışın ,hayatını diğerlerine adayışın, hepsini düşün ablacım..

Wc işini sordum, yataktan kaldırmayacaklarmış
Bu zamana kadar kendi işimi hep kendim yaptım, mecbur kalmadıkça kimseden bişey istemedim, bu durum hem ağır geliyor hemde utanırım yav
Kendini çok yordun canım hiç dinlenmedin ama inşallah düzelecek eskisinden de iyi olacaksın

Hoş geldinizBende röntgen teknisyeniyim
Hoş buldum ne güzel, inşallah kalıcı veririz kilolari
Zamanla oturturuz diye düşünüyorum
Amin canım, şimdiye kadar bişey bulamadılar
Yarın kamerayla girip kalbe bakacaklar ve omurilik bakacaklar, tekrar boruya girecem
Çok geçmiş olsun, şikayetiniz neydi ? Ayrıca utanmayın siz onlar is olarak görüp yapiyorlar
Hoş buldum, teşekkür ederim

Cordelia gecmis olsun Kaptanım
Teşekkürler
Cordelia geçmiş olsun kaptanım
Teşekkürler
Ah ah oğlum ateşli bu gece de bu sene bitmiyor hastalıklar, Rabbim hepimize şifa versin
Çok geçmiş olsun.
Günaydın herkese yine abuk bir saatte uyandım
Ben de. Sorma

Günaydın
Gece baya aktif geçmiş. Ilık su içip kahvaltı hazırlığına baslayayim

Gunaydinlarr

Buradaki emojileri kullanmayı özlemişim

Günaydınlar hanımlar

G Ü N A Y D I N

Günaydın kızlar

Kaptanım 36 saate başladım
Ooo

Günaydın kizlar

Günaydın bebekler

Selam Kızlar
Akşam giremedim, ne konuşmuşsunuz yaa . Oku oku bitmedi.dünkü menümü yazayım da okumaya devam edeyim

11 Ocak Çarşamba

12.00
Sütlü kahve, bir havuç, yarım ayva, 2 dilim tam buğday, 1 dilim eski kaşar

18.00
Bir porsiyon sade et döner, biraz karnabahar salatası, soğan salata, roka salata, acı sos (hepsi ev yapımı)

Çayın yanında 1 avuç kuru meyve, yarım ayva

Su: 2 lt
Spor: 6.049 adım

Zipzip- Cordelia fesang

Afiyet olsun cicim, acı sosu nasıl yaptın anlat bakalım??

Ay süpersin canım birlikte güç katalım . Eskiden ne iradeliymisim diyorum
Katalım canım.
Akşama yemekli misafirlerim var. Yemekte kıymalı,
Nasıl geçti sınav :)

Selamlar kızlar cümleten, hoş geldiniz. Birlikte sağlıklı fit günlere diyelim

Burdayım tatlım

İyiyim Nurum sen nasılsın
Burdayım
İyiyim kuzum, seni gördüm daha iyi oldum Gel katıll bize , gir aramızaa
Tatlı tavsiyesi uygulamalı olarak gösterilmiş :) Bayıldım tarife, deneyeceğim
Ya bende pazar sabahindan beri çıkış yok iyi mi
Yaa ben de muzdaribim bu aralar ve hiç alışkın değilim
Başım çok ağrıyor nedense
Geçmiş olsun canım. iyi misin
Eger siz burda olursaniz bizim gitmeye niyetimiz yok çook dertliyiz bu kilo illetinden çoookk

Niye utaniyomusum
Aaa bu ne ayol, delirmiş bunlar
-2 kg olan ben 1 böreğin 1 kaşık makarna salatasının lafımı olur ödül verdim kendime ara ödül
ver canım benim, hakkındır

Hoşbuldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…