- 20 Mart 2008
- 141.958
- 213.906
- 1.423
- 60
Çok geçmişler olsun.Cok sagolun kizlar aminn
Bizde ekim sonundan beri sürekli hastayiz aralarda 1-2 hafta iyi oluyoruz sonra yine basliyor malesef
Gunaydin canimTünaydin kizlar oglan iyi gibiydi okula götürdm kahvaltimi yaptm muffin istegi vardi onuda yaptm bakalm
Az kalmis ablacim bitince rahatlayacaksin inşallahÇok sağol canımcım yok takılmadı gene damak provası yapıldı 1 hafta daha bekleyecem artık.
Soğan kurusu mu? Ay çok merak ettim afiyet olsun eminim çok lezzetlidirSayfayı ele geçirmişim gibi olmuş, peşpeşe mesaj yazmışım ama bir tane daha yazacağım :) kaptanıma cevap vermesem olmaz
Canım ben karnabaharı sorarsın diye düşünmüştüm
Kocam yapmış sosu. pul biber, zeytin yağı, sarmısak ve soğan kurusu(bunlar doğal ve katlkısız). acayip lezzetliydi.
TeşekkürlerGeçmiş olsun canim
Geçmiş olsun ablacim takilacak mi dişlerin
Günaydın canim❤
Bol salata ile atlattım canımKatalım canım.
Nasıl geçti sınav :)
Selamlar kızlar cümleten, hoş geldiniz. Birlikte sağlıklı fit günlere diyelim
İyiyim kuzum, seni gördüm daha iyi oldumGel katıll bize , gir aramızaa
Tatlı tavsiyesi uygulamalı olarak gösterilmiş :) Bayıldım tarife, deneyeceğim
Yaa ben de muzdaribim bu aralar ve hiç alışkın değilim
Geçmiş olsun canım. iyi misin
Aaa bu ne ayol, delirmiş bunlar
ver canım benim, hakkındır
Cumaya göre artiyim hâlâ. Hafta sonu cozutmasaydim şimdi 78 bile gorebilirdim. Hayır hafta sonu yediklerim nasıl hemen yerleşik hayata geçebilir anlamıyorum. Misafirsin sen çık git.
Yarın gider inşallah eksı olursunBol salata ile atlattım canım
Cumaya göre artiyim hâlâ. Hafta sonu cozutmasaydim şimdi 78 bile gorebilirdim. Hayır hafta sonu yediklerim nasıl hemen yerleşik hayata geçebilir anlamıyorum. Misafirsin sen çık git.
Çok geçmiş olsun canım.Teşekkürleroğlumda antibiyotik kullanıyordu elleri ve ağzında mimik yaralar çıktı bende sağlık ocağına götürdüm alerji olmış dedi el ağız hastalığı da olabilirmiş ilaç verdi aksi gibi elimde şehir dışında ilaçları bi arkadaşı alıp getirdi sağolsun ama yarın mesaim var sonraki gün nöbetim var hemde 24 saat inşallah çabucak toparlar kuzucuklar
Afiyet olsun canim :) valla bana çok iyi geliyor sen de bayilacaksinKatalım canım.
Nasıl geçti sınav :)
Selamlar kızlar cümleten, hoş geldiniz. Birlikte sağlıklı fit günlere diyelim
İyiyim kuzum, seni gördüm daha iyi oldumGel katıll bize , gir aramızaa
Tatlı tavsiyesi uygulamalı olarak gösterilmiş :) Bayıldım tarife, deneyeceğim
Yaa ben de muzdaribim bu aralar ve hiç alışkın değilim
Geçmiş olsun canım. iyi misin
Aaa bu ne ayol, delirmiş bunlar
ver canım benim, hakkındır
Çok teşekkür ederim hepinizeÇok geçmiş olsun canım.
Aynen o nasi bisey kiSoğan kurusu mu? Ay çok merak ettim afiyet olsun eminim çok lezzetlidir
Yav he he ahaha inşallah şöyle kekler tatlılar yapmıştır :)Bende orucuna devam ediyordum ama komşum kahveye çağırdıızaten kendimi ayarladığım saatler bu kadardı bugün
sütlaç yapmışYav he he ahaha inşallah şöyle kekler tatlılar yapmıştır :)
Bekleyeceğim artık hocada iyi olsun istiyorGunaydin canim
Az kalmis ablacim bitince rahatlayacaksin inşallah
Nereye geldin ?Aslında kahvaltı hazırladım hatta yumurtam pişiyordu Ocakta altını kapatıp geldim
KomşuyaNereye geldin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?