Allah beterinden saklasın canım. geçici bir şey allahın izniyle. onlar alışıktır zatenWc işini sordum, yataktan kaldırmayacaklarmış
Bu zamana kadar kendi işimi hep kendim yaptım, mecbur kalmadıkça kimseden bişey istemedim, bu durum hem ağır geliyor hemde utanırım yav
ben desüper o zaman çünkü ben de yürümek harici pek bir spor yapamıyorum :)
Aradan kaçak motive oldum yine, tekrar helal et@_ASTRAL_
@SebastianCheesecake
@Poldelya
@Aijoo
@succulentaski
@Kinoalihatun
@erenmothers
Mavi tirtillarim bugün son günümüzyarın kanatlanıp ucacaksiniz :) başlangıçta kaptanlik korkuttu ama keyifli bir hafta geçirdim umarım size iyi gelmisimdir :)
Yarın için olduğu kadar, keyifli bir gün olsun . Bugün bir şeylere elimiz gittiğinde önce şunu soralım bunu yemeğe ihtiyacım var mı ? Bazen bedenin değil ruhun ihtiyacı olur o zaman da pişman olmadan ölçülü yiyip dnegeleyelim. Sistemimizi bozan en yoğun duygu suçluluk maalesefkötü yanlış bir şey yapmıyoruz yiyerek ama miktarı kontrol edebiliriz . Sizleri seviyore yarın güzel sonuclar olalım . Kaptaniniz tirtilcan...
Günaydın kaptanımTeşekkürler
Teşekkürler
Çok geçmiş olsun.
Ben de. Sorma
Ooo
Günaydın bebekler
Canım ben karnabaharı sorarsın diye düşünmüştümAfiyet olsun cicim, acı sosu nasıl yaptın anlat bakalım??
HoşbuldummKatalım canım.
Nasıl geçti sınav :)
Selamlar kızlar cümleten, hoş geldiniz. Birlikte sağlıklı fit günlere diyelim
İyiyim kuzum, seni gördüm daha iyi oldumGel katıll bize , gir aramızaa
Tatlı tavsiyesi uygulamalı olarak gösterilmiş :) Bayıldım tarife, deneyeceğim
Yaa ben de muzdaribim bu aralar ve hiç alışkın değilim
Geçmiş olsun canım. iyi misin
Aaa bu ne ayol, delirmiş bunlar
ver canım benim, hakkındır
Çok sever,m k.baharı canom çekti şimdi.Sayfayı ele geçirmişim gibi olmuş, peşpeşe mesaj yazmışım ama bir tane daha yazacağım :) kaptanıma cevap vermesem olmaz
Canım ben karnabaharı sorarsın diye düşünmüştüm
Kocam yapmış sosu. pul biber, zeytin yağı, sarmısak ve soğan kurusu(bunlar doğal ve katlkısız). acayip lezzetliydi.
İçtim vallaMesajımı gören su içsin
Sorma canim valla ömür öyle bir geciyor ki 4 yil ne zaman gecti anlamadim bile4 sene olmus. Hatirladim.Ömür gidiyor be ômür zipZipim. Allah saglikli uzun omurler versin cumlemizehayirli geceler.
Cok gecmis olsun canimAh ah oğlum ateşli bu gece debu sene bitmiyor hastalıklar, Rabbim hepimize şifa versin
Günaydın canim ❤Günaydın herkeseyine abuk bir saatte uyandım
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canim❤Günaydın
Gece baya aktif geçmiş. Ilık su içip kahvaltı hazırlığına baslayayim
Günaydın canim ❤Gunaydinlarr
Buradaki emojileri kullanmayı özlemişim
Günaydın canim ❤Günaydın
Insallah ablacımTabii minik minnoş demi afşyet olsun kuzum,verirsin gene 55 olursun
Günaydın ablacim ❤Günaydınlar hanımlar
Geçmiş olsun canimÖyle gerçek 1 aydır sürekli. Başa dönüyoruzbu gece kızım kulağım ağrıyor dedi
Geçmiş olsun ablacim takilacak mi dişlerinGünaydınlar kuzucumdişe gidecem haberiniz olsun 1 saat sonra çıkacam evden .
Günaydın canim❤Günaydın
Bnm 18 saat oldu açlık yok aslında ama canım birşey yemek istiyor hafif de baş ağrım var oğlumu sağlık ocağına götürdüm yürüyerek gidip geldik ondan olabilir
Tünaydınlar canısı,sen veririsin gene o kiloyu merak etmeSorma canim valla ömür öyle bir geciyor ki 4 yil ne zaman gecti anlamadim bile
Amin canim Allah sağlıkli ömürler versin hepimize
Cok gecmis olsun canim
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Insallah ablacım
Günaydın ablacim ❤
Çok sağol canımcım yok takılmadı gene damak provası yapıldı 1 hafta daha bekleyecem artık.Geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun ablacim takilacak mi dişlerin
Günaydın canim❤
Benimde açlık yok bişeyler yemk istiyorum sadeceBnm 18 saat oldu açlık yok aslında ama canım birşey yemek istiyor hafif de baş ağrım var oğlumu sağlık ocağına götürdüm yürüyerek gidip geldik ondan olabilir
Çok geçmiş olsun bu sene bir başka evet, biz de iki tur döndük
Öyle gerçek 1 aydır sürekli. Başa dönüyoruzbu gece kızım kulağım ağrıyor dedi
sağol kaptanım
kaptanım bir sorum olacak, adımı da spordan sayıyor musunuz?
teşekkürler, hoşbuldum
size de çok geçmiş olsun
hoşbuldum
yok balım, yok canımm, yok bundan sonra böyle menüler
geçmiş olsun kuzum
çok geçmiş olsun.
Günaydın canim❤G Ü N A Y D I N
Günaydın canim ❤günaydın
Günaydın canim❤Günaydın kızlar
Evet canim adimlari da spordan hesaplıyoruzsağol kaptanım
kaptanım bir sorum olacak, adımı da spordan sayıyor musunuz?
Tamam canim listeye ekliyorum
Günaydın canim❤Günaydın
Geçmiş olsun canım,okula başlayınca böyle oluyormusTünaydin kizlar oglan iyi gibiydi okula götürdm kahvaltimi yaptm muffin istegi vardi onuda yaptm bakalm
Günaydın canim❤Günaydın kizlar
Günaydın kaptanimTeşekkürler
Teşekkürler
Çok geçmiş olsun.
Ben de. Sorma
Ooo
Günaydın bebekler
Günaydın afiyet olsun canimSelam Kızlar
Akşam giremedim, ne konuşmuşsunuz yaa . Oku oku bitmedi.dünkü menümü yazayım da okumaya devam edeyim
11 Ocak Çarşamba
12.00
Sütlü kahve, bir havuç, yarım ayva, 2 dilim tam buğday, 1 dilim eski kaşar
18.00
Bir porsiyon sade et döner, biraz karnabahar salatası, soğan salata, roka salata, acı sos (hepsi ev yapımı)
Çayın yanında 1 avuç kuru meyve, yarım ayva
Su: 2 lt
Spor: 6.049 adım
Zipzip- @Poldelya @fesang
Eki Görüntüle 3190472
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?