Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O neydi giz tüm menulerine bakıp seni örnek alıyorum tebrikler
Teşekkürler canım
Hoşgeldin tatlım benim
Teşekkürler canım bu haftada katılayım kaptanım az gider yada sabit olurum zaten büyük ihtimalle masterfitteyim
Geçen hafta:83.70
Bu hafta:82.00
Fark:1.7
Zipzip- Eki Görüntüle 3191122
tebrikler canım
başlangıcın hayırlı olsun canım

Teşekkürler canım bu haftada katılayım kaptanım az gider yada sabit olurum zaten büyük ihtimalle masterfitteyim
Tamam canim ekliyorum o zaman Kırmızı kaptan olarak simdiden mavi kaptani düşünebilirsin
başlangıcın hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim tatlim
Eki Görüntüle 3191129
Merhabalar kaç aylardır girmeyince gonderiyim gonderiyim dedim unuttum. Sabah 9 da çekmiştim
Merhaba canim baslangicin hayırlı olsun

Valla son vurusmudur nedir bilmiyorum ama açlıktan yemiyorum. Özellikle şu bir haftadir çok manyadim. Bugün diyetisyenim guzelll bir sarsacak beni eminim çünkü 2 kilo artı.ile gideceğim
Ve buranın çok faydası olacak eminim heyecanlandım resmen yarışma ruhu sardı beni
Çok geçmiş olsun ins en kısa zamanda tedavi.bitip sağlığına kavuşursun. Ah şu canimizin kiymetini.keske önce bilsek. Sebeb olarak ne diyorlar canim
Tamam canim ekliyorum o zaman Kırmızı kaptan olarak simdiden mavi kaptani düşünebilirsin

Teşekkür ederim tatlim

Merhaba canim baslangicin hayırlı olsun
Sağol kaptanım bol eksiler görelim ins

Canım bunların hepsi kilo değildir sen devam et çabuk gider bunlar

Günaydın MasterFit çıtırları

Geçen cuma 83,25 kg.
Bu cuma 81.45

Fark 1.8 kg

Oran 2.16
Zipzip-
minerva1988
Günaydın kaptanim eksin cok guzel tebrik ederim
Masterfite katılıyorum
Tamam canim ekliyorum
Listeler takımlar akşama belli olur sanırım. Hadi hayırlısı olsun hepimize. Bende ev işlerini halledeyim 4 te diyetisyen randevum var azarimi ısıtıp geliyim. Akşam uğrarım canlar
Evet canim aksama belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…