Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Her an bisiler yiyebilirim aşırı açım , disardaydim dışarda yemek istemedim şimdi bisiler yerim galiba
İnşallah hafif birşeyler yemiştir minnoşum amin
Tebrikler canım

akıllı yavru kurtum benim biraz biribirimizi tanıtsakmı acaba sen ben ve @Willemijn- ben çok eski olmadığımdan pek tanımıyorum da herkesi
Tanışalım tabi ben sara 48 yaşındayım sağlıklı olmak için kilo vermek ıstiyorum hasimato troidi hastasıyım bu yüzden çok fazla ödem tutabilirim ve buda hızlı kilo vermemi engelliyor ama geçmişte çok güzel kilolar verip geri aldım ama artık hedefime ulaşıp kilomu korumak ıstiyorum hedefime 65 kilo olmak. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Teşekkür ederim kaptanım

Ellerine sağlık kaptanım

fesang tebrik ederim bitanem benim

Teşekkür ederim canım

Tebrik ederim canım

kelebek19 cum bu sene yeni geldim ama Ağustos Eylül e kadar gruptaydim o ama hayatımda baya değişiklik oldu evi taşıdım acı kayıplar yaşadım falan derken saldım yine kendimi cok daha önce de 6.grupla Zipzip- ile birlikteydik 72 lerw kadar inmistim grupta sonra dikkat etmeyince yine çıktım sonuç burdayım bu kez kararlı bir şekilde ilk hedef 70 sonrasına sonra bakacağım ama bu kez salmamayi düşünüyorum 38 yasinda evliyim 1 oğlum var çalışıyorum

Kaptanım beni çıkarın, benimle uğraşmayın

Kaptanım merhaba ben pazartesi aralıklı oruç a başlıyorum inşallah hafta sonu da akşam yemeğini erken kapatırım yine yapmaya çalışırım spor yapmıyordum baya zamandır ona da başlarsam iyi olacak inşallah

Nasılsın canım hastanede ne kadar kalacağın bellimi
Hamdolsun saracığım bugün çok iyiyim
Elimle dizlerimi kaldırabildim çok şükür
Burda ne kadar kalacağım belli değil, burdan direk rehabilitasyon merkezine gideceğim, o da ne zaman boşluk olursa o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…