- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Aleykum selam canimSelamün aleyküm kaptanım
Evet pınar beni sevmediğini pişman olacaksın bu haftaAllah'ım inşallah amin
Evet mavi takimdayim sanırım, bu hafta bizim olacak
Ben de aralıklı oruç yapıyorum
Canım kendi takımını uyaracaksin karşı takıma da ortaya fitne fesat karıştırıp kenara cekileceksin. Güzel ikramlarda bulunacaksin afiyet olsun diyeceksin bizimde elimize vuracaksın bırak onu çabuk diye
kelebek19 çalışıyor bugün ama olsun vakit buldukça ders verir bu konuda
Bende seni seçtim kaptanım. Karşı takımın kaptanınin verecek kilosu kalmadı pazartesiyi iyi değerlendir
Yeni gelen arkadaşlar menülerde takım kaptaninizi ve zipzipi. Sporlarda pordelya yi etiket yapıyorsunuz
Sağolsunlar emekleri hep bizimle
Merhaba canim hosgeldin nasil gidiyor haftaya sende dahil olursun insallah yarismayaBu hafta anca katilabildim ama ben secilmemisim
Eski takim arkadaslarim beni bilir cok azimliyimdir
Bu haftadan itibaren burdayim insalalh
Ben diyetisyenin saatlerine uyacagim artık. Belki biraz öne çeker akşamıda erken kapatırımBiraz daha saatleri kısa tutarak başla ben mesela 10 da kahvaltı yapıp 6 7 gibi akşam yemeği ile bitiyordun ama ilk başlarda aradaki yabi sbh 10 akşam7 arası meyve kefir kuru meyve leblebi atıştırıyordum
Eline sağlık kaptanım
Masterfit Yarışması 60.Etap Kırmızı Takım @erenmothers Kırmızı Kaptan 64.25 @SebastianCheesecake Kırmızı 76.6 Cordelia Kırmızı 81.45 Zipzip- Kırmızı 64.9 @belmayne Kırmızı @minerva1988 Kırmızı 60.3 @kayipdunya Kırmızı 79.95 @Mavikus_ Kırmızı 75.1 @aypare ackerman Kırmızı 61.3 @Goklerce Kırmızı 70.0 @D U T Kırmızı-Sarı 69.1 Mavi Takım Pnrrr-12 Mavi Kaptan 78.3 Ucmelekannesi Mavi 85.9 @Mthn83 Mavi 80.4 @Beyaz leylak Mavi 78.3 Kinoalihatun Mavi 82.0 @karamelllim Mavi 80.2 @Fit mutlu anne Mavi 75.35 succulentaski Mavi 62.2 @Jasminium84 Mavi 66.75 I Ilyusa Mavi 80.2 fesang Mavi-Sarı 66.6 Yeşil Takım kelebek19 Yeşil Kaptan 57.8 @Willemijn- Yeşil 63.3 sara_28 Yeşil 94.6
TeşekkürlerAfiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Cordelia
afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Artin cok değilmiş canim wc sorununu cozebilirsen haftaya guzel eksiler görürsün
Anladım canım tamamdırAdimlar harika.Canım perşembe cuma için liste yapmıyoruz.
Heyt bee tabi listelere hızlı bir giriş yaptımOo kaptan mi oldun beybu
Yesil takımda ne yapıyoruz kilo mu alıyoruzIstersen yesile ekleyelim bu hafta orda da kaptan var
Ağzının tadını biliyorsunTrabzon hurması çok iyi oluyor tatlı olarak bide ceviz ve tahin eklersen efsane oluyor
Ay bir meyve nasıl efsane olabilir ki allaaaasenTrabzon hurması çok iyi oluyor tatlı olarak bide ceviz ve tahin eklersen efsane oluyor
Simdi gördüm tamamdir canim
Leylakcimm sen yaparsin canim yesilcay kabak sote chia keten tohumu bunlar yenecek artikPnrrr-12 valla diyetimin ilk haftasi ben şimdi nasil ödem atarimmm nasil . o tadi berbat yeşil çay denen sıvıyı da içerim Kirmizi takım az açılın efsane sahalara döndü .Mavi takimda kimler vardi yoldaşlarim kimler
Tessekürler kaptanimIki takimada basarilar diliyorum
Canım yeşil takımda adım zorunluluğu yoktu demi ben o yüzden yeşili istedim bu hafta hahahahaÖnemli bir duyurum var adımlarla ilgili
Cumartesi,pazar,pazartesi, sali ve çarşamba günleri en az 6000 adim atiyoruz
Adim bildirimlerindeCordelia kaptanimizi mutlaka etiketleyin dun saatlerce adım aramakla uğraştı
Bundan sonra etiket olmayan bildirimleri 0 adım olarak hesaplayacagiz....
Son olarakta adım bildiriminizi yaparken örnekte oldugu gibi tarih ve adim sayisini yazarak ekran görüntüsünü paylasmanizi isteyeceğim
13 Ocak Cuma
7614 adım
Eki Görüntüle 3191346
Cordelia
@Elhan
@pastelfit
@SebastianCheesecake
fesang
@minerva1988
@erenmothers
@Mehfam
@Aijoo
Kinoalihatun
@Nikinik
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@D U T
@Mthn83
@gezegenfeza
@belmayne
@Bar_na
sara_28
@_ASTRAL_
Cicekbocekkaktus
succulentaski
@Bal0ncuk
kelebek19
@kayipdunya
@karamelllim
@Jasminium84
Pnrrr-12
@UcanSupurge
Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
@Goklerce
@Beyaz leylak
I Ilyusa
Hemen yapacagm cnm misafirim vardi bakamadm smdi geldimMavi takımda kimler var bı listelesen kaptanım takımımızı bilelimPnrrr-12
Afiyet olsun kaptanimMenüm:
10:30 1 elmali kurabiye filtre kahve
11:30 1 pogaca,1kk peynir cay
14:45 yesilcay
17:30 tavuk sote kabakli, az sekerli visne suyu
20:00 türk kahvesi, 2catal kek
30dk leslie
11.879 adim/ schritte diye yaziyor kizlar resimdeEki Görüntüle 3191363
Cordelia Zipzip-
Burdayım kaptanım bu hafta en az 1 kg vermeyi hedefliyorum
Aman diyim öyle bişey yok görmedik duymadık bilmiyoruzYesil takımda ne yapıyoruz kilo mu alıyoruz
Tebrik ederim canimKızlar tüm derslerimden geçtim çok şükür.
İkinci dönemin derslerini bekliyorum.dua eden herkesten Allah razı olsun.psikoloji dersinden koşullu geçmişim dd ama ortalamam sayesinde problem yok çok şükür.Ustten ders alacağım nasipse 4 dersten zor geçtim 8 ders nasıl olacak bilmiyorum.insallah başarabilirim
Yoo niye kilo alalımYesil takımda ne yapıyoruz kilo mu alıyoruz
Evet canim yesilde adim yok ama mecburen herkesi etiketledimCanım yeşil takımda adım zorunluluğu yoktu demi ben o yüzden yeşili istedim bu hafta hahahaha
Teşekkür ederim inşallah kaptanımTebrik ederim canim
Ikinci dönem de basarili olursun insallah
Yoo niye kilo alalım
Bu haftakelebek19 en az -2 kiloyla gelirsin
Yesilde menu yazmak zorunlu adim atma zorunluluğu yok
Evet canim yesilde adim yok ama mecburen herkesi etiketledim
Burdayım kaptanım bu hafta en az 1 kg vermeyi hedefliyorum
Ben yine adım yazarım ama haftaiçi boş günlerim olup evde olacağım günler olcak yine o yüzden tamamlayamam canımTebrik ederim canim
Ikinci dönem de basarili olursun insallah
Yoo niye kilo alalım
Bu haftakelebek19 en az -2 kiloyla gelirsin
Yesilde menu yazmak zorunlu adim atma zorunluluğu yok
Evet canim yesilde adim yok ama mecburen herkesi etiketledim
Ellerine sağlık kaptanım
Masterfit Yarışması 60.Etap Kırmızı Takım @erenmothers Kırmızı Kaptan 64.25 @SebastianCheesecake Kırmızı 76.6 Cordelia Kırmızı 81.45 Zipzip- Kırmızı 64.9 @belmayne Kırmızı @minerva1988 Kırmızı 60.3 @kayipdunya Kırmızı 79.95 @Mavikus_ Kırmızı 75.1 @aypare ackerman Kırmızı 61.3 @Goklerce Kırmızı 70.0 @D U T Kırmızı-Sarı 69.1 Mavi Takım Pnrrr-12 Mavi Kaptan 78.3 Ucmelekannesi Mavi 85.9 @Mthn83 Mavi 80.4 @Beyaz leylak Mavi 78.3 Kinoalihatun Mavi 82.0 @karamelllim Mavi 80.2 @Fit mutlu anne Mavi 75.35 succulentaski Mavi 62.2 @Jasminium84 Mavi 66.75 I Ilyusa Mavi 80.2 fesang Mavi-Sarı 66.6 Yeşil Takım kelebek19 Yeşil Kaptan 57.8 @Willemijn- Yeşil 63.3 sara_28 Yeşil 94.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?