Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

13 Ocak
10.30
1 poğaça
1 bardak süt

12.00
1 elma
3 ksk yoğurt

19.00
2 kepçe kuru fasulye
4 ksk bulgur pilavı
Salata

Şu 2litre

Yeşilçay içerim

Pnrrr-12 @Zipzip-
Eki Görüntüle 3191287
Pogaca disinda güzel cnm bugn cuma görmezden geldm artk temiz menüler gelsin adimlarn güzel
Ellerine saglik kaptanim
Ay ben yine maviş olmuşumya. Sana layık olmaya çalışacağım Pnrrr-12 kaptanım

Irmik tatlisi cuma ödülü olsun onun disinda gayet güzel cnm adimlar da
Hoşbldum canım. Bu hafta detoks planlıyorum. Umarım kilo kaybı fazla olacak
insallah cok iyiymis cnm bizimlede pylasirmisin nasil bir detoks yapacaksin belki katilanlar olur
Albeni görmuyorm cuma ödülü olsun yarin olmiycak eminim gerisi gayet güzel cnm afiyet olsun adimlarn süper
Tebrikler kuzum

Ahhhh ahhhh gözden kaçacak kadın mıyım ben beeee

Kaptaniçemmm onur duydum

Medineemmmm özlemişimmm

Tamamdir kaptanim
20.30 gibi açlık baslatmistim ama suda eriyen takviye aldım. O sekerliymis. Hiç takılmıyor devam ediyorum. Sizde görmediniz duymadınız
Kendimi iyi hissetmiyorum yatıyorum iyi geceler
Nasil bir sistem uyguluyorsun canim merak ettim aralikli oruc gbi mi yoksa su diyetine mi devam ediyorsn sürekli ?
Allah basarilarni daim etsin canim ne okuyorsun
Afiyet olsun kaptanim
Sagol kaptanim
Baklava cuma ödülü olsun cnm gerisi gayet güzel afiyet olsun adimlar ve spor sahane

Maşallah Allah bağışlasın, Rabbim yaşadığınızı acıların beterinden korusun, inşallah hedefinize de ulaşırsınız sağliklı bir şekilde

Afiyet olsun canım
İnşallah hafif birşeyler yemiştir minnoşum amin

Tebrikler canım
Teşekkürler canım
Tebrik ederim canım
Teşekkürler canım
Ben başlıyorum kaptanım.unlu mamülleri de hayatımdan çıkartmayı deneyeceğim inşallah.

Hamdolsun saracığım bugün çok iyiyim
Elimle dizlerimi kaldırabildim çok şükür
Burda ne kadar kalacağım belli değil, burdan direk rehabilitasyon merkezine gideceğim, o da ne zaman boşluk olursa o zaman
Anladım canım Allah kolaylık versin bir an önce sağlığına kavuş

İstanbul üniversitesi açık öğretim çocuk gelişimi kaptanım. teşekkür ederim

Burda ünlü bir zincirin sitesine bakmıştım

Ohh çok sevindim artık eski hayatına dönmek yok söz mü
Söz, daha kontrollü yürüteceğim işlerimi
Dün oğlum bir mesaj yazmış, yavrum benim dört gözle iyi haberlerimi bekliyorlar

Şimdi birincisi beni neden etiketlemedin yavru Kurt ikincisi bir tabak makarna nedir nasıl vicdanın el verdi onu yemeye üçüncüsü akşam ve sabah güzellik afiyet olsun

Bak ya böyle mi yapıyoduk hemn tamam önce bi gaza gelme çok abartma verdiğin kilo geri gelebilir demen lazımdı Allahdan birbirimizi kontrol etti bu hafta ikimizde artı gelmezsen iyi
Ay yaa,sen nasil olsa basarilisin,hâlledersin diye ses etmemistimzaten ödül hakkin bir tane. Arti deme bana. 2 kere arti geldim bu zamana kadar. Bugün direkten döndüm.
Afiyet olsun . Ne güzel menü

Eline saglik. Yesil takima baskan diyordum,e 3 kisiymisiz ya.

kelebek19 zaten beni dürtecek ki. sara_28 e de faydasi olmus olacak, e bu da iyi bi sey.

Vay vay vay yeşil kaptan olmuşum nerde bakayım benim yavru kurtlarım sara_28 @Willemijn-
Buradayimm
akıllı yavru kurtum benim biraz biribirimizi tanıtsakmı acaba sen ben ve @Willemijn- ben çok eski olmadığımdan pek tanımıyorum da herkesi
Sen,ben ve...

7 . Takımda yarışırkem yasom abla vardı ondanda bu rahatsızlık vardı oda böyle ödem tutuyorum şiştim falan derdi hep hey gidi günler hey zaman çabuk geçiyor aklıma onu getirdiniz bu ara yaş olarak benden büyüksünüz saygılar ablacım fakat kaptanlıkta yaşdan dolayı acıma vs olmaz baştan anlaşalım

Maşallah Allah bağışlasın, Rabbim yaşadığınızı acıların beterinden korusun, inşallah hedefinize de ulaşırsınız sağliklı bir şekilde
Amin hepimizin hedefleri gerçek olsun insallah bir ara biz önce sonra resmi koyuyorduk kafaları gizleyip sabah yine çekeceğim kendimi hedefe ulaşıncaya kadar ay ay çekeyim diyorum bakalım nasıl birsey çıkacak ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…