- 18 Mart 2018
- 31.102
- 124.224
- 598
- 35
Gelecek canım, beni biraz yoracak ama uzun sürmeyecek inşallahAyy ne gūzel gerisi de gelsin insallah çok sevindim gercekten
Hay hayHadi kızlar, hareket, hadi, hadii
Baklavalık boz fıstığa kuş boku derler bizim burdaOndan mi sesin az cikiyorkendine gel
Gaziantep fıstıgı. Gazi ünvanini aldı kızk.bku espirisini ilk duydum ama anladim ne demek istedigini . Dolamayi cok severim ben de. Olursa komple fıstık olacak
İnsaallah
Tam isabet, hastanın duası kabul olurmuş, Rabbim zihin açıklığı versin, yar ve yardımcısı olsunBu mesajı gören yavruma dua edebilir mi?
Yarın bilsem sınavına girecek, normalde sınav mart ayındaydı bir anda erkene alındı hazırlanamadı hiç pek heyecanlıyız
Öyle ablacım hangi organlara giden siniri etkilediği önemliAynen öyle valla, kendinize dikkat edin diyeceğim de, hiç sebep yokken geldi.
Çok çeşitleri varmış
Kiminde kalbe vurup kriz geçirtirmiş
Kiminle beyne vurup komple vücudu felç edermiş
Kiminin akciğerine vururmuş, ondada belki solunum dururHedef60kgolmak daha iyi bilir
Benimki içlerinde en iyisi
Yatağı yeni yatırdım, kaldıramam ama söz kalkınca içerimHadi su için bol bol
Allah yardımcın olsun canim
Bennnn aralıklı oruç askerlerimiz
Tamam kaptanım bugün güzel bir menü gelecek
TeşekkürlerCanımm kaptaniçem
Bu hafta iyi olan yaniii biz kazanacağız pek tabii
Bu arada ben aralıklı oruç yapacağım
Hatta haftasonları tek öğün planlıyorum
Bugün itibariyle menülerim daha iyi olacak söz
Sağol canım
Başarıların daim olsun canım
Evet kuzum en azından albeni olmasaydı iyiydi
Deneyeceğim canımBen Ayşegül Demirsoyun zumba videolari ile baya kalori yakiyordum zamaninda hareketleri daha kolay takip edebiliyordum .Eger denemediyseniz tavsiye ederim
Dualarimdasın kuzumGelecek canım, beni biraz yoracak ama uzun sürmeyecek inşallah
Sen hele bi kalk bol bol su içiricem sanaYatağı yeni yatırdım, kaldıramam ama söz kalkınca içerim
13-19 Ocak Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 60.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım erenmothers Kırmızı Kaptan 64.25 Hedef60kgolmak Kırmızı 76.6 ✖ Cordelia Kırmızı 81.45 Zipzip- Kırmızı 64.9 @belmayne Kırmızı 71.9 @minerva1988 Kırmızı 60.3 @kayipdunya Kırmızı 79.95 ✖ @Mavikus_ Kırmızı 75.1 @aypare ackerman Kırmızı 61.3 ✖ @Goklerce Kırmızı 70.0 D u t Kırmızı-Sarı 69.1 Mavi Takım Pnrrr-12 Mavi Kaptan 78.3 Ucmelekannesi Mavi 85.9 @Mthn83 Mavi 80.4 @Beyaz leylak Mavi 78.3 Kinoalihatun Mavi 82.0 @karamelllim Mavi 80.2 ✖ @Fit mutlu anne Mavi 75.35 @succulentaski Mavi 62.2 @Jasminium84 Mavi 66.75 @Ilazram Mavi 80.2 @fesang Mavi-Sarı 66.6 Yeşil Takım @kelebek19 Yeşil Kaptan 57.8 @Willemijn- Yeşil 63.3 @sara_28 Yeşil 94.6
Yazıyorum kaptanımHedef60kgolmak @aypare ackerman @kayipdunya güzelliklerim cuma menüsünü göndermeyi unutmayın canlarım
Dünkü listeyi alinti yaptim belki yeniden yazmadigim icin etiket gitmemistirA a etiket gelmedi bana zıpzıpım
Yarın bi de patates mi yerimAfiyet olsun gayet güzel
Akşam yemeği biraz sağlıksız olmuş ama yarın telafi edersin
Ellerine sağlık
Aaa gerçekten mişimdi gördüğüm iyi oldu belki yarın kahvaltıda patatesle yerim diyordum
Çok güzel menü afiyet olsun
Güzel menü cuma için gayet iyu
Ayağına sağlık canım
14.01.23
11.30
1 krep, 1 haşlanmış yumurta, 1 üçgen peynir,4 zeytin, 1 çk reçel,1 TK tereyağı
15.00 sade kahve, 3 parça cikolata
19.30 2 kepçe patates yemegi, zeytinyağlı karnıbahar salatası , 2 kuru incir
Şu:2 lt
erenmothers Zipzip-
Canım kalk bi evde bir tur koş en az 6000 yapıyoruz az kalmış çabuk
Rabbim zihin açıklığı versin canımBu mesajı gören yavruma dua edebilir mi?
Yarın bilsem sınavına girecek, normalde sınav mart ayındaydı bir anda erkene alındı hazırlanamadı hiç pek heyecanlıyız
Öyle bir sarki vardi sankiKim ya da birşey mi
Ben de sırf yanında birşeyler yemek için içiyorum
Allah gönlünüze göre versin inşallah
Teşekkür ederim
Ahahaha değişik insan yabence kebap daha iyi ya
HamdolsunÖyle ablacım hangi organlara giden siniri etkilediği önemli
nasılsın
Evet canım devlet memuru tüm, Elbistan kahramanmaraşın ilçesi
Aynen ya, bu gece temizliyimHay hay
Hemen kalkıp ip atlıyorum
Bu arada akşam temizlikleri sana kaldı
Baklavalık boz fıstığa kuş boku derler bizim burda
Afiyet olsun
Jhonson&jhonson tek doz oldum, olmaz olaydım.gezegenfeza sen covid aşısı olmuş muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?