- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Allah kolaylik versin. Yogun oluyor mu?Şuan 10 buçuğa kdr dinlenme sürem sonra 12ye kdr çalışcam sonra 4 de kadr uyuyup 4 -8 arası tekrar çalışcam
Diyetin en sevdigim bölümü normslde kahve sevmem ama o araögun kahvesi ve yaninda yedigim seyler (hurma kuru yemis ya da bitter) ödül gibi geliyorBende oglani uyutuyorm smdi hemen bi ara ögün yapmaliyim kahve ile
Güzel menü muz kabız yapmasin dikkat et. Afiyet olsun balım.İyi akşamlar kızlar misafirimiz var gelemedim 2 günlük menümü vereceğim
Cuma
Sabah 12
1 adet muz
saat 14 30
1 kepçe kuru fasulye 1 dil tam buğday ekmeği
akşam 18 30
1 kepçe kuru fasulye 1 büyük kase salata 3 kaşık bulgur pilavı
2lt su
cumartesi menü
sabah 10 30
2 dil tam buğday ekmeği
1 yumurta 5 adet zeytin 1dil peynir 1fincan çay
ara
1 muz 2 ceviz
akşam 18 00
1 kepçe kuru fasulye 3 kaşık pilav 1 büyük kase salata
2lt su
Zipzip- @erenmothers
Cordelia
Afiyet olsun.Diyetin en sevdigim bölümü normslde kahve sevmem ama o araögun kahvesi ve yaninda yedigim seyler (hurma kuru yemis ya da bitter) ödül gibi geliyor
Ben çok severim kahveDiyetin en sevdigim bölümü normslde kahve sevmem ama o araögun kahvesi ve yaninda yedigim seyler (hurma kuru yemis ya da bitter) ödül gibi geliyor
Çok güzel menü Afiyet olsun11.30
1 krep, 1 haşlanmış yumurta, 1 üçgen peynir,4 zeytin, 1 çk reçel,1 TK tereyağı
15.00 sade kahve, 3 parça cikolata
19.30 2 kepçe patates yemegi, zeytinyağlı karnıbahar salatası , 2 kuru incir
Şu:2 lt
@erenmothersZipzip-
Tamam dostum. Allah zihin acikligi versinBu mesajı gören yavruma dua edebilir mi?
Yarın bilsem sınavına girecek, normalde sınav mart ayındaydı bir anda erkene alındı hazırlanamadı hiç pek heyecanlıyız
Başarılar diliyorum ufaklığaBu mesajı gören yavruma dua edebilir mi?
Yarın bilsem sınavına girecek, normalde sınav mart ayındaydı bir anda erkene alındı hazırlanamadı hiç pek heyecanlıyız
Çok şükür şimdiye kadar aşırı yoğun değildi canımAllah kolaylik versin. Yogun oluyor mu?
Hangi ilde calisiyorsun, devlet memuru musun?Çok şükür şimdiye kadar aşırı yoğun değildi canım
Iki gunde yerim artik
Turkish baklavaZipzip- çok mu seviyorsun baklavayi ben hiç sevmem ama soğuk baklavaya bayildim farkli bir perspektif katmis baklavaya .Bizim burda bir hoca vardi hindistanli ama yillardir Ingiltere de Amerikada farkli ulkelerde yasamis baklava hastasiydi adam sinifta bir sürü milletten insan vardi hergün baklava ile ilgili seyler anlatirdi Türkler hic birsey yapmasa dünya mirasina baklava yeter diyordu dedim hocam soguk baklavsyi denediniz mi onu deneyin daha da hayran olacaksiniz .hemen nerden bulabilirim diye araştirmaya başladi
Naber kız? 69 kiloluk dut
Piii baklava dediğin antep fıstığıyla olurTurkish baklavacevizliye daha cok bayilirim. Keske bayilmasam . Sıcak, soğuk, hatta ılık farketmez diyor musum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?