Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Güzel menü muz kabız yapmasin dikkat et. Afiyet olsun balım.

Çok güzel menü Afiyet olsun

Iki gunde yerim artik
Zipzip- çok mu seviyorsun baklavayi ben hiç sevmem ama soğuk baklavaya bayildim farkli bir perspektif katmis baklavaya .Bizim burda bir hoca vardi hindistanli ama yillardir Ingiltere de Amerikada farkli ulkelerde yasamis baklava hastasiydi adam sinifta bir sürü milletten insan vardi hergün baklava ile ilgili seyler anlatirdiTürkler hic birsey yapmasa dünya mirasina baklava yeter diyordu dedim hocam soguk baklavsyi denediniz mi onu deneyin daha da hayran olacaksiniz .hemen nerden bulabilirim diye araştirmaya başladi

Ben bugün batırdım. Duygusal yoksunluk yaşadım. Cokusteydim. Öğlene kadar yiyemedim. Öğleden sonrada durmaksızın yedim. Toktum aslında. Resmen o doluluk hissinin gitmesini bekleyip tekrar yedim. Yattım ama uyuyamadım. Keşke uyusaydim yeme boşluğu olurdu hiç değilse. Bu hafta sonu güzel dengelemeye düşündüm ama yapamadım. İnşallah yarın benim için daha güzel olacak
Bugün adım yok.
Öğlenden itibaren dolapta var olan herşeyden yedim

Turkish baklava cevizliye daha cok bayilirim. Keske bayilmasam . Sıcak, soğuk, hatta ılık farketmez diyor musum

Turkish baklava cevizliye daha cok bayilirim. Keske bayilmasam . Sıcak, soğuk, hatta ılık farketmez diyor musum
Piii baklava dediğin antep fıstığıyla olur baklavaya baklava demem kuş bokuyla yapılmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…