Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menü olmamış bacım sende farkındasın zati yarın hem sağlığınız için hemde diyet için güzel bir gün olacak ins

6.175 adim
Cordelia
Cumartesi 14.01.2023

Az önce ekledm saniyodm olmamis resim

14 ocak cumartesi
12.00
2 havuc
3 erik kurusu

14.30
1 tabak pirasa yemegi

18.00
3 yk tavuklu eriste
Salata

19.00
2 catal tatli

adim icinde telefonu cebime koydum malesef saatim yok hafta ici alicam anca

Telefonuda arada cebime koymayi unuttum malesef tamamlayamadim
Tamamlayamadigim adimi hafta ici yapsam oluyormu

Pnrrr-12
Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_20230114_222210_Samsung Health.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 27
Ben şimdi kahvslti yaptim kaptaniçeeemm inşallah bugün lesli yapacam yürûyüş yapamam dışarisi -14 derece ama evin içinde tamamlayabilirim belki
Afiyet olsun canimm bence leslie de cok güzel olur şahsen o sogukta bende yürümezdim
Afiyet olsun. Kapanmadi henüz. Geceye dogru yazacagim
hadi bakalim
Diyetin en sevdigim bölümü normslde kahve sevmem ama o araögun kahvesi ve yaninda yedigim seyler (hurma kuru yemis ya da bitter) ödül gibi geliyor
Evet bencede ödül gbi yaa ben tam bir kahve asigiyimm
Bu mesajı gören yavruma dua edebilir mi?
Yarın bilsem sınavına girecek, normalde sınav mart ayındaydı bir anda erkene alındı hazırlanamadı hiç pek heyecanlıyız
Allah zihin acikligi versin insallah
Ben çok severim kahve
bendensin
Yaaa cok üzüldüm ama biliyormusun bu bikere bozup yememiz degil aslinda sorun cünkü duygusal aclik herzaman hayatimizda olucak sonrasnda gelen pismanlik ve o batti balik yan gider mantigiyla devam yememiz etkili oluyor, bunun önüne gecemedikce bu durumlar hic azalmiyabillir. Bi diyetisyenle bir ay beraber yol aldim ve görüsmelermiz oldu online bana gercekten bu sürede farkindalik yaratti istersen instagramini verebillrm yani nekadar kilo verdinden dha coo bu duygusal acligi kontrol etmeye azaltmaya yönelik tesvikte bulunuyor
Afiyet olsun canim kisir lahana sarma kurabiye hepside karbon olmus miktarlar da az degil yarin daha iyi bir menü bekliyorum senden
Batti balik yan gider mantigi yuzunden aliyoruz kilolari olabilir canin istedi yedin bitti gitti tamamen yarina odaklan telafi edebilirsin .Artik yediklerini duşünme hiç olmamiş gibi devam et
Okadar haklisinki yedim bitti diyebilmek cok önemli
Yarın için oruç düşünüyorum bakalım ya oruç olur ya su diyeti bugunu toplamam gerek. Sebebsiz dibi gördüğüm günlerim oluyor ne yazık ki
Canim bu mantik da kötü aslinda bence güzelce diyetine devam et batirdim mantigindan cik öncelikle yani tamam olan olmus ama bence yarn hicbirsey olmamis gbi saglikli bir kahvalti yesilcay aksam hafif zeytinyagli bir yemek ve yogurtla günü kapat bence sana cok daha iyi gelicek. Kendini cezalandirma lütfen
Cok güzel afiyet olsun canim
Jhonson&jhonson tek doz oldum, olmaz olaydım.
Ne olduysa ondan sonra oldu zaten, hep ayaklarımın üstü ağrıyor diyordum ya, o aşıdan sonra oldu işte
Yaaa cok korktum suanda kardesimde o asiyi oldu tek doz tabi kendisi genc daha 20yasinda ama tam olark neler oldu neler yasadin senin icin mahsuru yoksa anlatirmisin
Mükemmel twbrikler
Yaa cok gecmis olsun hafize insallah cabucak atlatir bu gece iyi uyur bizde yine ateslendk bogazina baktik kabarciklar var olmadi yarn bi doktora götürecegiz belki antibiyotiklik bi durum olabillr korktum
Miktarlar az da olsa simit lokum revani bozmus canim insallah yarn dha güzel olur afiyet olsun adim güzel
Masallah

Aslinda normalde serbetli tatlilari cok sevmiyorum
2 Yil önce annemlerle birlikte köydeydik annem evde baklava yapti orda cok calismaktan ya da o gun sevmedigim bir yemek vardi sanirim gidip gelip 30 tane minik baklava yemistim
O zaman 55 kiloydum ve bu baklavalar üstüne kilo almamistim

Afiyet olsun hafif bir menü olmus. Adim konusunu tam olark bende bilmiyorm cnm o sekilde oluyormu Cordelia Zipzip- sana yardimci olacaklardir
Kaynimin dogumgunu vardi
Kaynanamlara geldik
Bugun burda kalcaz
Anldim canim iyi eglenceler

Sabah 09.30

1 kk peynir
5 zeytin

Öğle 13.30
2 yumurta
1 avuç fındık

Akşam 18.00
1 ayran ve şefin salatası

Zipzip- erenmothers

Selam kızlar;

(Adim saymadim, ayri mesajda arayip yorulmayin liste yaparken de)

14 OCAK CUMARTESİ

Zipzip-

Cordelia

@kelebek19

Eki Görüntüle 3191727

Afiyet olsun kizlar

Adimlari sadece gununde kabul ediyoruz atabildigin kadar atarsin canim amacimiz hareket etmemizi saglamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…