- 4 Eylül 2011
- 19.467
- 69.592
- 798
Geçmiş olsun canım vitamin takviyelerini artır bide maydanoz ve limonlu su tuket eğer kan civima problemin yoksaHasta yatıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım vitamin takviyelerini artır bide maydanoz ve limonlu su tuket eğer kan civima problemin yoksaHasta yatıyorum![]()
Gecmis olsun canimHasta yatıyorum![]()
Günaydın canimGünaydın kizlarinanın evde daha çok yoruluyorum ama yine de haftasonu geldi diye seviniyorum çok saçma
Bu konu hakkında yorum yaomak istemiyorum :)İyi gezmeler tatlımacaba neler yedin
![]()
Kolay gelsin canım eğitimler gerçekten çok önemliCanım hafta sonu rehabilitasyon a gidiyor. Hafta içi engelli okuluna gidiyor. Hafta içi 3 gün akşamları eve özel eğitim öğretmeni geliyor. Başka sikintilari da vardı. Onlar geçti ama etkileri kaldı tabii. Atipik denen cinsten. Arada bı çocuk tek başına otizm değil. 2 li kelimeleri var. Kelimeleri yerinde kullanıyor. Çabuk kavrıyor ama inat
Sağlıklı yada değil tüm ebeveynlerin yaşadığı gelecek korkusu işte. Anımizin bile garantisi yokken gelecek kaygısına düşüyoruz.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim![]()
Teşekkür ederim canımİyi gezmeler canım![]()
Teşekkür ederim mavi cikcikBaşarılar diliyorum inşallah güzel sonuçlar alır![]()
Aman Allah korusun canımKaptanım bunu yedikten sonra gördümama akşama sadece karnıbahar salatası yerim
Ya hiç bilmiyorum,bu nicki de uydurdum gitti
Çok güzel menü afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım,
Herkesin farklı imtihanı var canım, hepimizin saçma sapan yeme atakklari oluyor hayatin gerçeği bunlar, sen çok güçlü bir kadınsın gerçekten,Allah'ım yavruna şifa versin, mutlu bir gelecek nasip etsin
Kaptanim sana baştan açıklamam gereken birşey var, ben önceki yarışlarda 6 ay gibi bir sürede 17 kilo verdim ama hiç bir pazartesi eksi gelemedim fakat hiç bir cuma da artı gelmedimyani yarın regl kaynaklı vs artı gelsem bile cumaya kesin ekşi gelmek için ne gerekiyorsa yaparım gerekirse kolumu bacagimi bir uzvumu bırakır o tartıda ekşi gelirim, hiç birşey olmazsa saçımı kestiririm nerden baksan 300 Gr gelir
![]()
Bu konu hakkında yorum yaomak istemiyorum :)
ne güzel kaptansın sen böyle takıma giresim geldi birdenÇiçeklerim neler yapıyorsunuz bakalım
Kontrol tartısı güzel geçecek değil mi ? Ben takımımız için elimden geleni yapıyor olacağımsizlerde özellikle bugün dikkat etmeye çalışın canlarım olur mu? Yarın göreceğimiz her eksi cuma günü verilecek kilo için daha motive ediyor insanı güç veriyor
Yapamayız diye bir şey yok
Hadi çiçeklerim göreyim sizi
@SebastianCheesecake @PoldelyaZipzip- @belmayne
minerva1988 @kayipdunya @Mavikus_ @aypare ackerman @Goklerce
@D U T sarı çiçeğim![]()
Anladim canim. İyiyim ben de çok şükür . Evdeyim,Bir yaramazlik yokDün misafirlerim vardı hiç uğrayacağım canım iyiyim sen nasılsın ne yapıyorsun
Ooo çok sağ ol teklifimi kabul ettigin icin. Cok sevindim. Afiyet olsun.
Sana katiliyorum zipzipim. Kalabalik iyidir. Kuşlar bile kümeyle uçar.
Evet canim bu şekilde hareketlenmesi hepimiz icin iyi oldu daha cok motive olabiliyoruz
Günaydın canim
Bu sabah guzel bir eksi gördüm kaptanim 12 gibide yürüyüşe gideceğim![]()
O zaman,bir dahakine daha çok çaliş ve girne güzel kaptansın sen böyle takıma giresim geldi birden![]()
Sen daha güzelsinne güzel kaptansın sen böyle takıma giresim geldi birden![]()
Kalp kalbe karşıymis. Sen dediğinde ben hazirliyordumAnladim canim. İyiyim ben de çok şükür . Evdeyim,Bir yaramazlik yok
Ooo çok sağ ol teklifimi kabul ettigin icin. Cok sevindim. Afiyet olsun.![]()
Kız zaten bu tabakta cıs bir sey yok ki. Şaka bir yana, muz sadece kalorili, ondan da 3 tane yemeyiz herhalde kahvaltidaKalp kalbe karşıymis. Sen dediğinde ben hazirliyordum
gördüğünüz gibi hepsi minik![]()
Ben de oglumu salliyorum.Bir anne neyde olursa olsun valla
Şuan bı taraftan kek çırpıp diğer yandan poğaça mayaliyorum![]()
Kolay gelsin canımBir anne neyde olursa olsun valla
Şuan bı taraftan kek çırpıp diğer yandan poğaça mayaliyorum![]()
Kız zaten bu tabakta cıs bir sey yok ki. Şaka bir yana, muz sadece kalorili, ondan da 3 tane yemeyiz herhalde kahvaltidasonuc itibariyle minik olmasa da olur
biliyorum espiri yaptin ama besinlere uymadi
![]()
Mutlu pazarlar şeker