Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Müthişsin canım afiyet olsun böyle devam

Eline saglik zipzipim. En zayif benim. bugünleri de gördük be

Hiç sorma canım, kaç aydır başlıyoruz diye diye erteledik durduk hatta üstüne ekledik, hayır yedik de ne oldu, mutlu mu olduk ? Faydasını mi gördük ? Hep kilo stresiyle yaşadık, artık verelim de rahat edelim ya
Sagol canim bisey olmadi evin icindeki merdivenlerdi hali kapli ama cizgi filmlerdek8 gibi bastan sona küt küt ziplaya ziplaya sona geldim bi kac gun acidi ezildi dedigim gibi yaglarim kuyruk sokumu kemigini korudu
Ay çok geçmiş olsun canım, yağlar koruyor bizi
Gayet güzel menu canım afiyet olsun
Deniz senin menüleri hatırladıkça gülesim geliyor ama bu sana göre güzel menü sayilir
Güzel menü afiyet olsun canım sadece bisküvi lokum tirmaliyor,1 tane mi yedin
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Kaloriden ziyade sağlıksız soğan halkaları ama yemek olmadığı günler olabiliyor, hepimiz yapıyoruz arada
Menün gayet güzel sadece milchshake göz tirmaliyor

Bu bildirim bana gelmedi, tesaduf gordum. Tesekkur ederiz

Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun

Canım afiyet olsun
Sen bi diyet programı almıştın sıvı detoks günleri de vardı di mi
Kısa süreli almayı düşünür müsün yine?
Canım bi ara düşündüm ama fiyatı çok artmış o yüzden vazgeçtim

Sağol kaptanım ❤

Evet yarına inşallah brokoli yapacağım hatta, et de olacak ❤

Kaloriden ziyade sağlıksız soğan halkaları ama yemek olmadığı günler olabiliyor, hepimiz yapıyoruz arada
Evet kuzum çok sağlıksız aslında ama acayip yoruldum bugün uzun zamandır böyle büyük temizlik yapmamıştım yemeğe halim kalmadı

Olsun canım bunun pişmanlığını yaşama, temizliğin keyfini sür, söyle uzat ayaklarini çayını iç

Eline emwgine saglik kaptanim
Masallah güzel baslamissin kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…