Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cnm düzenimi biraz daha oturtayım da gelirim arada tam sağlıklı günlerim de olsun istiyorum
Depremden dolayı mı yoksa başka sebepten mi bozuldu canım?
Sagol canim bisey olmadi evin icindeki merdivenlerdi hali kapli ama cizgi filmlerdek8 gibi bastan sona küt küt ziplaya ziplaya sona geldim bi kac gun acidi ezildi dedigim gibi yaglarim kuyruk sokumu kemigini korudu
Gülşen mi uzulsem mi bilemedim kız geçmiş olsun kendiyle barışık insanlara bayılırım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
1 beden küçük pantolon aldım kendime yeni beni caydırmasın diye sağlam da para ödedim inşallah 2 aya kalmadan giricem içine
Kendimi gördüm sanki
Afiyet olsun,bu adımla yakmissindir
Aslında Zipzip- yarin başlayacak diye yazmıştı sana ama görmemiş olabilirsin

Zaten tam oturmamıştı canım tabi o da etkiledi herkesi Ankara dayım ama yine de etkilendik canım
Bi de biraz kısıtlamam da lazım yani ne kadarı beni doyurur tamam orda bırak di mi kız Burcuuu

Onu okumustum

prolar görüyor sayfanın altında
Eskiden herkes görürdü,hey gidi günler
Boyum 1.63. Ben dayanamiyorum canım ya bir yandan emziriyorum bir yandan süt sagiyorum. İnsülin direnci de var. Hemen el ayak titremesi başlıyor
11 cm uzunsun benden günde kaç kere sagiyorsun canım ve kaç ml? Diğer iki çocuğumda sagmamistim şimdi ben de sağlıyorum posetlerken acaba az mı diye emin olamiyorum bazen.
İnsülin direnci bende de var, özellikle öğün geciktirmissem kendimi yemek yerken durduramiyorum.Biliyoeum doydum ,durmaliyim ama duramıyorum Başkası anlatsa inanmazdım,ilk kez böyle bir şey yaşıyorum.Aralikli oruca başlayalı bu baya azaldı.aclik hissetmesine izin vermiyorum sıvılarla akşam ama gündüz bu baya zor oluyo
biz hala kilo vermeye çalışıyoruz
Forma gir,hamile kal,forma gir hamile kal... Vücutta şaşırdı ne yapacağını
İyi geceler 11 Mart menü ve spor

Sabah
2 yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
3 galete

Akşam

1 kase çorba
1 tabak taze fasulye
1 elma
Spor 6.232 adım

Elhan Zipzip-
Afiyet olsun cordiisim
Zaten tam oturmamıştı canım tabi o da etkiledi herkesi Ankara dayım ama yine de etkilendik canım
Bi de biraz kısıtlamam da lazım yani ne kadarı beni doyurur tamam orda bırak di mi kız Burcuuu
Biliyorum canım Ankara'da olduğunu,herkesin düzeni değişti ya onun için dedim.
Düzene gelince erteledikce erteliyor insan, neyin oturmasını bekliyorsun kafanda ölç bic bı tarih belirle.Aonra da kararından vazgeçmeBazen de kervan yolda süzülüyor,başlayınca oturur belki de düzenin,
Bak sonra biz çıtır oluruz yanimizda balık etli kalma

Afiyet olsun canım

Müthişsin canım afiyet olsun böyle devam
Sagol kaptanim
Haklisin canim sagol

11 Mart menüsü

8'de zeytinyağlı incir
11.00 kahvaltı
Bol yeşillikli patates salatası yumurtalı, zeytin,yufka,1yk tahin pekmez

Ara yağ yakıcı kahve (sanirim17.30 gibiydi)

Akşam 20.00
mercimek köftesi, bol marul ve taze soğan,1 YK un helvası, işaret parmagkm kadar ıspanaklı börek(gül böreğinin kenarını kopardım).kurabiye ve pastaya dokunmadim.(10 gibi de meyve ve kuruyemiş koydum ama en masum olan leblebiden bile katmadik ağzıma)
Su 2 lt olmuştur, adımı da 10bine az kaldı 12den önce yazarım Zipzip- Cordelia Elhan

Ya cnm benim yaa teşekkür ederiim
yarın bir daha deneyim bakalım

Afiyet olsun

Pazartesi işe başlayacağım canım o yüzden stok yapmaya çalışıyorum. 1 kez sagiyorum bazen 2.. ortalama 90ml olacak şekilde paketliyorum bebeğim daha fazlasını içmiyor şu an.
Hamilelik öncesi uzun bir süre aralıklı oruç yapmıştım gerçekten çok faydasını gördüm hem kan değerlerim düzelmisti hem de güzel kilo vermiştim. Ama zor Bi hamilelik geçirdim çok kötü beslendim Bi düzen şart bakalım bu hafta inşallah toparlarım biraz

Afiyet olsun canım bugünü az hasarla atlatmişsin çok şükür. Un helvası ve börek tadımlıkla kaldığı için çok mutluyum. Mercimekli köfte kaç sıkım orayı bilemiyoruz. Yarın tertemiz bir menuyle pazartesiye çıkmani diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…