- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
Depremden dolayı mı yoksa başka sebepten mi bozuldu canım?Cnm düzenimi biraz daha oturtayım da gelirimarada tam sağlıklı günlerim de olsun istiyorum
Gülşen mi uzulsem mi bilemedim kızSagol canim bisey olmadi evin icindeki merdivenlerdi hali kapli ama cizgi filmlerdek8 gibi bastan sona küt küt ziplaya ziplaya sona geldim bi kac gun acidi ezildi dedigim gibi yaglarim kuyruk sokumu kemigini korudu
Afiyet olsun
Afiyet olsun11.03.23
sabah 11.00
baya peynir zeytin ekmek sayamadım ama yapcam inşallah
14.00
1 paket çizi
1 muz
19.00
5 köfte
1 kase mercimek çorbası
başka şeyler yemiş olabilirim. menü yazacağımı unutmuşum
su 2 lt yapmaya çalışıcam
Afiyet olsun
Kendimi gördüm sanki1 beden küçük pantolon aldım kendime yeni beni caydırmasın diye sağlam da para ödedim inşallah 2 aya kalmadan giricem içine
Afiyet olsun,bu adımla yakmissindir11 mart
18.30
1 tabak kepekli makarna
8 soğan halkası
1 kase yoğurt
20.20
1 elma
1 albeni
Su: 2 lt
Adım: 11.977
Menüm berbat biliyorum ama inanın hiç fırsatım olmadı yemek yapmaya makarna ve soğan halkası vardı onları yedim
Yarın daha dengeli bir menü olacak inşallah
Eki Görüntüle 3216254
Zipzip- sara_28 Cordelia
AslındaZipzip- ben de diyorum zipzipim mesajima niye aciklamali cevap vermedi. Takimlar belli olsa da, olmasa da adim yarisi cumadan baslamiyo ki. Akilsiz kafam. Zorla yurudum evde gece gece. Carsamba dahil oldugunu biliyorum ama cumadan degil be boza, cumartesi basliyo, kafana koy ya
Allah bağışlasın canımİyiyim şükür canim çok giremiyorum kız büyüdü zaman kalmıyor pek bana sen nasilsin
Zaten tam oturmamıştı canım tabi o da etkiledi herkesiDepremden dolayı mı yoksa başka sebepten mi bozuldu canım?
Gülşen mi uzulsem mi bilemedim kızgeçmiş olsun kendiyle barışık insanlara bayılırım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Kendimi gördüm sanki
Afiyet olsun,bu adımla yakmissindir
AslındaZipzip- yarin başlayacak diye yazmıştı sana ama görmemiş olabilirsin
Onu okumustumDepremden dolayı mı yoksa başka sebepten mi bozuldu canım?
Gülşen mi uzulsem mi bilemedim kızgeçmiş olsun kendiyle barışık insanlara bayılırım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Kendimi gördüm sanki
Afiyet olsun,bu adımla yakmissindir
AslındaZipzip- yarin başlayacak diye yazmıştı sana ama görmemiş olabilirsin
Bir olayı hatirlatmiştin sanırım bir espriydi. Yok gözden kaçmadi .
Eskiden herkes görürdü,hey gidi günlerprolar görüyor sayfanın altında
11 cm uzunsun bendenBoyum 1.63. Ben dayanamiyorum canım ya bir yandan emziriyorum bir yandan süt sagiyorum. İnsülin direnci de var. Hemen el ayak titremesi başlıyor
biz hala kilo vermeye çalışıyoruz
Afiyet olsun cordiisim
Biliyorum canım Ankara'da olduğunu,herkesin düzeni değişti ya onun için dedim.Zaten tam oturmamıştı canım tabi o da etkiledi herkesiAnkara dayım ama yine de etkilendik canım
Bi de biraz kısıtlamam da lazım yani ne kadarı beni doyurur tamam orda bırak di mi kız Burcuuu
Afiyet olsun fairy11 Mart Cumartesi menü
Sabah:2haslanmis yumurta ,5zeytin,1parca peynir
2bardak şekersiz çay
Öğlen:1Elma, 2 ceviz
Akşam:1kase yogurt
Eki Görüntüle 3216298
Zipzip- , Elhan
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Menü
Sabah 10
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
10 kadar zeytin
Saat 3 gibi acıktım oğlana köfte yapmıştım 1 tane köfteyi denk gelecek kadar ekmekle yedim. 1 elma yedim
Akşam 19.30
3 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık ıspanağı karıştırıp yoğurt döktüm üstüne.
Su 1bucuk litre
Adım için görsel ekledim.
Zipzip- Eki Görüntüle 3216312
Saat kaçta diye sormaya korkuyorum
Sagol kaptanimMüthişsin canım afiyet olsun böyle devam
Haklisin canim sagolHiç sorma canım, kaç aydır başlıyoruz diye diye erteledik durduk hatta üstüne ekledik, hayır yedik de ne oldu, mutlu mu olduk ? Faydasını mi gördük ? Hep kilo stresiyle yaşadık, artık verelim de rahat edelim ya
Ay çok geçmiş olsun canım, yağlar koruyor bizi
Gayet güzel menu canım afiyet olsun
Deniz senin menüleri hatırladıkça gülesim geliyorama bu sana göre güzel menü sayilir
Güzel menü afiyet olsun canımsadece bisküvi lokum tirmaliyor,1 tane mi yedin
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Kaloriden ziyade sağlıksız soğan halkaları ama yemek olmadığı günler olabiliyor, hepimiz yapıyoruz arada
Menün gayet güzel sadece milchshake göz tirmaliyor
Afiyetle yesin şifa olsun kardelencim.Saat kaçta diye sormaya korkuyorumgerçi sen kırmızı takımın ye annem ye birkaç porsiyon ye de mi Elhan kaptanım
Sağlıkla yaşayın mis kokulum.İyiyim şükür canim çok giremiyorum kız büyüdü zaman kalmıyor pek bana sen nasilsin
Ya cnm benim yaa teşekkür ederiimEskiden herkes görürdü,hey gidi günler
11 cm uzunsun bendengünde kaç kere sagiyorsun canım ve kaç ml? Diğer iki çocuğumda sagmamistim şimdi ben de sağlıyorum posetlerken acaba az mı diye emin olamiyorum bazen.
İnsülin direnci bende de var, özellikle öğün geciktirmissem kendimi yemek yerken durduramiyorum.Biliyoeum doydum ,durmaliyim ama duramıyorum Başkası anlatsa inanmazdım,ilk kez böyle bir şey yaşıyorum.Aralikli oruca başlayalı bu baya azaldı.aclik hissetmesine izin vermiyorum sıvılarla akşam ama gündüz bu baya zor oluyo
Forma gir,hamile kal,forma gir hamile kal... Vücutta şaşırdı ne yapacağını
Afiyet olsun cordiisim
Biliyorum canım Ankara'da olduğunu,herkesin düzeni değişti ya onun için dedim.
Düzene gelince erteledikce erteliyor insan, neyin oturmasını bekliyorsun kafanda ölç bic bı tarih belirle.Aonra da kararından vazgeçmeBazen de kervan yolda süzülüyor,başlayınca oturur belki de düzenin,
Bak sonra biz çıtır oluruz yanimizda balık etli kalma
Afiyet olsun11 Mart menüsü
8'de zeytinyağlı incir
11.00 kahvaltı
Bol yeşillikli patates salatası yumurtalı, zeytin,yufka,1yk tahin pekmez
Ara yağ yakıcı kahve (sanirim17.30 gibiydi)
Akşam 20.00
mercimek köftesi, bol marul ve taze soğan,1 YK un helvası, işaret parmagkm kadar ıspanaklı börek(gül böreğinin kenarını kopardım).kurabiye ve pastaya dokunmadim.(10 gibi de meyve ve kuruyemiş koydum ama en masum olan leblebiden bile katmadik ağzıma)
Su 2 lt olmuştur, adımı da 10bine az kaldı 12den önce yazarımZipzip- Cordelia Elhan
Pazartesi işe başlayacağım canım o yüzden stok yapmaya çalışıyorum. 1 kez sagiyorum bazen 2.. ortalama 90ml olacak şekilde paketliyorum bebeğim daha fazlasını içmiyor şu an.11 cm uzunsun bendengünde kaç kere sagiyorsun canım ve kaç ml? Diğer iki çocuğumda sagmamistim şimdi ben de sağlıyorum posetlerken acaba az mı diye emin olamiyorum bazen.
İnsülin direnci bende de var, özellikle öğün geciktirmissem kendimi yemek yerken durduramiyorum.Biliyoeum doydum ,durmaliyim ama duramıyorum Başkası anlatsa inanmazdım,ilk kez böyle bir şey yaşıyorum.Aralikli oruca başlayalı bu baya azaldı.aclik hissetmesine izin vermiyorum sıvılarla akşam ama gündüz bu baya zor oluyo
Afiyet olsun canım11 Mart menüsü
8'de zeytinyağlı incir
11.00 kahvaltı
Bol yeşillikli patates salatası yumurtalı, zeytin,yufka,1yk tahin pekmez
Ara yağ yakıcı kahve (sanirim17.30 gibiydi)
Akşam 20.00
mercimek köftesi, bol marul ve taze soğan,1 YK un helvası, işaret parmagkm kadar ıspanaklı börek(gül böreğinin kenarını kopardım).kurabiye ve pastaya dokunmadim.(10 gibi de meyve ve kuruyemiş koydum ama en masum olan leblebiden bile katmadik ağzıma)
Su 2 lt olmuştur, adımı da 10bine az kaldı 12den önce yazarımZipzip- Cordelia Elhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?