Al işte benim çocukHallederiz kedinin kumunu temizledim odasını topladım markete gittim geri döndüğümde yine her yer kum yine odası dağınık.
Yok canım, yarın için kızıma almam gereken birşeyler olduğunu hatırladım, avm ye geldim. 6 da bıraktım işi gücüHallederiz canım hala temizlik mi yapıyorsun?
yeşil çayımı içiyorum
Diğer odalar kapalı açmasin diye kilitli. Yoksa canına okur evin.Al işte benim çocuksen yine şanslısın sadece kendi odasını dağıttıysa, bizim evin bütün odaları bir kaç saat sonra kalk gidelim dombik diyor
Özle birazHedef60kgolmak nerelerde benim cizkekim.
Profilindeki 59 göz aliyorAy Allah seniöyle oluyor cidden.
Tenkyu so maccc
Ayy izlerken bile yoruldum
Uğurlu gelecek inşallah poldelyamKırmızı mi oydun şenn
Oo nickin hayırlı olsunİyi pazarlar kolay gelsin canım
Tamamdır kaptanımBüyük puntoya gerek yok aslinda ben biraz net görünsün diye Büyük yazdim
adım sayısı ve tarih yazilmasi yeterli
Iyi pazarlar canim kolay gelsin ❤
Mutlu pazarlar kaptanim ❤
İyi yapmışsın canım,şifa olsun inşallahgece iyi uyumuşum. sabaha karşı uyandım. bir süre döndüm durdum. sonra tekrar uyumuşum. ama şimdi daha iyiyim çok şükür canım. akşam 2 fincan limonlu adaçayı içtim. multivitamin aldım.
ahahahha yok yok aldıklarım çok güzel ve sağlıklı. ama istersen sana kaymaklı baklava ısmarlayabilirim
Tamam ablacım. Dün çok gerildim başında zaten. Ortalık çarşamba pazarı gibi, kimse aradığını bulamıyor. Fırsat bulunca tezgahları düzenleyim dedim, çıldırdım. Artık etiketli kıyafet olayı pek yok, tamam, ama gelenler mağdur ve bir çoğu mağrur insanlar (tabiki iyi niyetli olmayanlarla da karşılaşıyoruz). Biri çocuklarının zıbınlarını göndermiş b.k içinde ayıptır ya. Bunun üstüne bir de hikayeleri dinleyince kendimden geçtim. Yarın da nöbetim var, tuzumu hazırlıyorum hemen
İnsanın inanası gelmiyor yazık günah nasıl gonderebiliyorlar aklım almıyorEvi boşayabiliyor muyuz ya? Ben hayatımda bu kadar nankör bişey görmedim
Aslında cikmamakla iyi yapmışsın, burası iyi soğuktu sabah simit almaya çıktım,yolu uzatacaktım baktim çok soğuk 2000 adımla geri döndümAslinda asıl sebep sogugu bahane etmem oldu dışarı yürüyüşe gitsem en az 6000 adim olurdu
Neyse yarın hedef 15.000
Tüm süs eşyalarını,magnetleri attım desemama inan öyle de hayat çok sıkıcı olur. evet çalışırken bu tür sorumluluklar zor geliyor, kendimize zaman ayıramıyoruz belki ama bazen de bu tür şeyler stresimiz alıyor.
canım normal temizliğini yap yeter. aşırı titiz olursan sürekli diken üstünde olursun. temizlik, düzenin sonu gelmez. bitmez onlar. bir de ev de aşırı incik cincik eşya olmayacak. temizlik yapmak, toz almak çok zor oluyor.
bu arada sen hangi burçsun?
şöyle düşün: daha kalabalık ailelerde yaşayan kadınlar var. onların işi daha zor. yine çok şükür de bence
Mesajı attığında mi içmiştin?saat geec gibi geldi deAfiyet olsun ben de kahve içtim ara öğün yaptım ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?