- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Ay kazanalım bu hafta şampiyonluğa çok ihtiyacim var.Uğurlu gelecek inşallah poldelyam
Afiyet olsun.Cumartesi
Kahvaltı:10.00
3 karabuğday patlağı (32 kalori tanesi)
Kk süzme peynir
4 zeytin
Domates salatalık
Akşam:17.00
Tavuk kanat
Patates(fırında)
2 hurma
Su:2 litre
spor:Eki Görüntüle 3220483
Zipzip-
Cordelia
Hallederiz
Aynen canım benim de ihtiyacım var.insallah şampiyon belliAy kazanalım bu hafta şampiyonluğa çok ihtiyacim var.
Yaparsın sen hiç şüphem yokAfiyet olsun.Bugün spor yaparken isteksizlik halsizlik hissetmedim. Zorla yapmadım. İnşallah CordeLia nicki ile sporun da eski temposuna döner. İftardan sonra bil spor yaparım. Çok amin.
Sag ol zipzipim, dünü telafi icin yemedim, 11 saattir yemiyorum, hakettim bunu .Afiyet olsun canim aksam yemegi yemedin mi
Afiyet olsun canim sende aksam yememissin sporda yapıyorsun bence bu kadar azaltma yediklerini
Bu acayip güzeldi kız. Ustune söz söylenmez kiDün. kullanıcı adimi
değiştirdim bugün de evi mi değiştirsem
Yok cordiş merak etme
Özle biraz
Ay cok sag ol , kac kisi nese dolu mesaj atmis. SasirdimProfilindeki 59 göz aliyoryaaa cok gıpta ettim ne guzel bir sayiymis 59 meger
Sen miAynen canım benim de ihtiyacım var.insallah şampiyon belli
Çok istiyorum eski sporumu yapmayı. Çok iyi oluyordu. Sağol balımYaparsın sen hiç şüphem yok
KırmızıııAynen canım benim de ihtiyacım var.insallah şampiyon belli
"Tik"inEvet çok şaşırdım. Teşekkür ederim.
Yok sen... leblebi şekeri çikolata vs yiyerek hem de.Sen mi
Geldi oha."Tik"inhayirli olsun.
Onlar yiyerek imkansiz zayiflayamam da, telafi ettim bugün. Hayirlisiyla sabah olsaYok sen... leblebi şekeri çikolata vs yiyerek hem de.
Evet sporun ve menü güzel. Ben de merak ediyorum yarını. İnşallah güzel eksi gelirOnlar yiyerek imkansiz zayiflayamam da, telafi ettim bugün. Hayirlisiyla sabah olsa
Kordişim tik verilmiş sanaHallederiz
60kiloyum
Kaptanlarim yarın bildirimlerinizi özel mesajla fotoğraflı ve tarihli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf şartı yok en gec 13.00 e kadar bekliyorum
Hallederiz
@sara_28
Cordelia
@Ladygreenlimo
Kinoalihatun
Elhan
@Suskunkardelen
@Pnrrr-12
@Faunaa
60kiloyum
@Meryem1306
@Goklerce
@Jasminium84
@aypare ackerman
@menekse_kokusu
@kackaloribu
@Willemijn-
Şifa olsun canım kaptanım. Yarınki nöbetin de sorunsuz geçsin inşallah.Tamam ablacım. Dün çok gerildim başında zaten. Ortalık çarşamba pazarı gibi, kimse aradığını bulamıyor. Fırsat bulunca tezgahları düzenleyim dedim, çıldırdım. Artık etiketli kıyafet olayı pek yok, tamam, ama gelenler mağdur ve bir çoğu mağrur insanlar (tabiki iyi niyetli olmayanlarla da karşılaşıyoruz). Biri çocuklarının zıbınlarını göndermiş b.k içinde ayıptır ya. Bunun üstüne bir de hikayeleri dinleyince kendimden geçtim. Yarın da nöbetim var, tuzumu hazırlıyorum hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?