fındıklar çok fazla olmuş. 1 avuç fındık 40 gram falan. toplam 265 civarında kalorisi var. ekmeği 1 dilimle sınırlarsan sorun olmaz.Dün sahurda çok yedim.
Bı plan yapmam lazım.
25 Mart sahur
1 avuç fındık canım istedi
Domates salatalık
2 kk peynir
8 zeytin
1 tabak Menemen
2 dilim ekmek
Avuç içi kadar pide
Böyle yersem nasıl kilo vereceğim yaaa
mümkün değil.
Bu akşam daha iyi olur inşallah
canım benim çok teşekkür ederim
Kaptanım tebrik ediyorum süpersin60kiloyum
Canım kaptanım ben de kendi adIma com teşekkür ederim iyiki birlikteydik
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim❤
Öylecanım sonra tutarsın. insan suçluluk duyuyor haklısın ama sağlık sorunun var.
Allah şifa versin canım, bende grip oluyorum sanki ama ağrım yok, 3 çeşit ağrı kesici içiyorum belki ondandır, bacaklar ve karın, sırt kısmı dokundukça sızlıyorYok canım üşütmüşüm her yerim ağrıyor öksürüyorum iyi hissetmiyorum
Hayırlı ramazanlar canım
Teşekkür ederim kaptanım
Kolay gelsin canımTünaydın kızlar❤
Bugün yine büyük temizlik var, ama benden bu kadar sabahtan beri çok yoruldum bi de susadım
Bu akşam sıfır ekmek inşallahfındıklar çok fazla olmuş. 1 avuç fındık 40 gram falan. toplam 265 civarında kalorisi var. ekmeği 1 dilimle sınırlarsan sorun olmaz.
Ama böyle olmaz ki sen söyleyecektin bişeyKaç kilosun
Kolay gelsin canım ,ben de biraz iş yaptım ama çabuk yoruldum ya oruç olunca insanın enerjisi de az oluyorTünaydın kızlar❤
Bugün yine büyük temizlik var, ama benden bu kadar sabahtan beri çok yoruldum bi de susadım
Sağol kuzum, aynen öyle zaten erken bitirdim ben de temizliğiKolay gelsin canım ,ben de biraz iş yaptım ama çabuk yoruldum ya oruç olunca insanın enerjisi de az oluyor
İki günde menülerin güzel aslında canım, dediğin gibi eve pide almamak lazım ama kızım çok seviyor diye alıyor eşimİyi akşamlar kızlar. Bugün çok karıştırdım işleri birbirine. 2 gün debelenmek yerine bugünü temizliğe heba edip yarın rahat rahat yatmak istiyorumSaatimi de çok geç taktım, adımlarım da eksik baya çabalamam gerek.
24 Mart Cuma menüler
Sahur
1 bardak şekerli çay
İftar
1 kase domates çorbası,
Avuç içi kadar pide,
1 porsiyon hamsi tava.
Su:1,5 lt
25 Mart Cumartesi Menüler
Sahur
Avuç kadar pide,
Peynir, zeytin,
Domates, salatalık.
İftar
Avuç kadar pide (bir daha pide almayacağım),
Kaynattığım sütten aldığım 2 yk kaymak, 1 tk bal,
Yine hamsi tava (taze aldım, fazla almışım bozulmasın diye bugünde yaptım)
Salata.
Su:1,5 lt.Kinoalihatun Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?