Çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın .Evde soba açıkken dua ediyorum bı sıcaklık usuyenlere gitsin diye inşaallah kabul olurEvine gidememek tüm düzeninin bozulması çok zor bu sobayla bu evde idare ediyor um ve dışarısı çok soğuk içerisi de ısınmıyor ev eski diye
Allah yardımciniz olsun canim cok zor gerçektenEvine gidememek tüm düzeninin bozulması çok zor bu sobayla bu evde idare ediyor um ve dışarısı çok soğuk içerisi de ısınmıyor ev eski diye
Afiyet olsun canım güzel menüKinoalihatun Zipzip-
30 Mart 2023
sahur 04.30
domatesli sucuklu omlet
3 zeytin, 10 çiğ kuruyemiş
1,5 kk keçi peyniri
söğüş salata
iftar 19.40
3 yk arnavut ciğeri
1 küçük kase spagetti
salata, jalepino acı biber
ara 20.30
30 gr fıstıklı çikolata
filtre kahve
sahurdan yatana kadar 1,5 lt den fazla su
Çok geçmiş olsun canım, Allah yaşatmasın tekrarbenim için de yorucu bir gündü. sabah işe gittim. annem aniden rahatsızlanmış. hemen gidip onu alıp doktora götürdüm. tabi mesafeler uzak olduğu için yoruldum. stresi de ayrıneyse çok şükür diyeyim yine de
Afiyet olsun canım güzel menü, spor Şaheneİyi Akşamlar Hanımlar
Sahur:4catal menemen
1haslanmis yumurta
3 çeri domates
1parca peynir
5zeytin
2bardak cay
1dilim ekmek
İftar:1 Küçük tabak köfteli patates (fırında pişmiş)
1kase mercimek çorbası
1kase yoğurt
1hurma
3ceviz
10000adim
45dk.eliptik bisiklet
20dk pilates
Zipzip- , Cordelia , 60kiloyum
KıyamamEvine gidememek tüm düzeninin bozulması çok zor bu sobayla bu evde idare ediyor um ve dışarısı çok soğuk içerisi de ısınmıyor ev eski diye
Allah yardımcınız olsun canımEvine gidememek tüm düzeninin bozulması çok zor bu sobayla bu evde idare ediyor um ve dışarısı çok soğuk içerisi de ısınmıyor ev eski diye
Zayifladigimin fotosu
hayırlı cumalar canımMerhaba kızlar herkesin cuması mübarek olsun
çok geçmiş olsun canımvalla 2 ilaç yazdı. 15 gün sonra kontrol. tahminen sabah aniden tansiyon fırlamış. göze vurmuş. göz kan içindeydi. gözbebeği şişmişgözü birden görmemiş. sonra kan bebekten çekilmiş bulanık da olsa görmeye başladı. ama gözün beyazı görülmüyor şu an. kıpkırmızı kan
canımm, Allah yardımcınız olsunEvine gidememek tüm düzeninin bozulması çok zor bu sobayla bu evde idare ediyor um ve dışarısı çok soğuk içerisi de ısınmıyor ev eski diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?