Çok sakinlesmisiz Ramazan sakinliğimi? Kilo veren herkesi tebrik ederimJasminium84 ❤❤❤
@Suskunkardelen
Kaptanlarim emekleriniz icin teşekkür ederim guzel bir haftaydi
Bu haftanin kazananı Mavi takim kaptani @Suskunkardelen tebrik ediyorum kaptanım
MasterFit Yarışması 68. Hafta 07.04.2023 Cuma 10.04.2023 P.tesi 14.04.2023 Cuma Fark Oran Kırmızı Takım Jasminium84 Kırmızı Kaptan 62,55 62,15 62,80 -0,25 -0,40Ladygreenlimo Kırmızı 81,20 81,30 80,40 0,80 0,99Faunaa Kırmızı 72,4 71,9 0@Goklerce Kırmızı 69,4 70 69,4 0,00 0,00@aypare ackerman Kırmızı 59,9 60,1 59,7 0,20 0,33@menekse_kokusu Kırmızı 71,4 71,2 71,7 -0,30 -0,42 0.5 Menü avantaj ödülü % 1 1.00 Spor avantaj ödülü % 1 2.00 Kırmızı Takım ortalama Sonuç 0.58Mavi Takım @Suskunkardelen Mavi Kaptan 63,05 62,8 62,45 0,60 0,95M Meryem1306 Mavi 84,9 84,9 84,9 0,00 0,0060kiloyum Mavi 85,9 86,3 85,9 0,00 0,00@bendenizefenim Mavi 75,20 75,30 74,50 0,70 0,93@Mavikus_ Mavi 69,00 69,20 67,40 1,60 2,32 4,20 Mavi Takım Ortalama 0,84Menü avantaj ödülü % 1 1,00 Spor avantaj ödülü % 1+%1 Mavi Takım Ortalama Sonuç 0,84Yeşil Takım @gezegenfeza Yeşil 87,30 84,10 3,20 3,67Menü avantaj ödülü % 1 Yeşil Takım Ortalama Sonuç 3,67
14 nisan
Sabah bir az şekerli kahve
Aksam iki tabak bulgur çorbası
Bir dilim ekmek
Bir buçuk litre su
1saat 20 dk yürüyüş
Helal olsun canim Biraz uzak kalmak iyi gelecek insallah tekrar gelebilecek gücü bulurumKeske gitmeseniz kaptanim. Asil siz hakkinizi helal edin iyiki acmissiniz grubu burasinin bana cok olumlu etkisi oldu. Emeginize saglik
Evet burasi ister istemez vaktimi aliyor yine eskiye oranla cok vakit ayirmiyordum amaburayı takip etmek mutlaka vaktini alıyor. çok emek istiyor yoruyor haklısın. biz buradaki düzenden, ortamdan çok memnunduk. ama anladığım kadarıyla farklı durumlar olmuş bilmediğimiz. üzüldüm gerçekten.
Helal olsun canimKaptanımasıl sen hakkını helal et,bizim ne hakkımız var ayrıldığımız kısa sürer inşallah,çok üzüldüm
Teşekkür ederim canim kimseyi düşünmüyorum, üzülmüyorum herkes karakterini belli ediyor bu durumlardaCanım sen harika birisin. Seninle sorun yaşayan kişinin kendisiyle büyük sorunu vardır. Hiçbir şey için üzülme. Her zaman gel sohbet ederiz. İyi ki tanıdım seni.
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤İyi akşamlar çok geç biliyorum kusura bakmayın yolculuk uzun sürdü anneme geldim
Önceki kilo:72.4
Güncel:71.8
Fark:600 Gr
Zipzip- , Jasminium84
Helal olsun canim,kimse için üzülmüyorum sadece karsilastigim şeylere üzüldüm biraz kafamı dinleyince gelirim arada selam veririmKaptanım gitmene çok üzüldüm çünkü sayende bu gurupla tanıştım ve gerçekten uzun zamandır böyle motive olmamıştım inşallah bu ayrılığımız uzun sürmez sen güzelce dinlen kafanı toparla ama ara ara bir selam ver kaptanım bu arada ne olduğunu bilmiyorum ama boşver kimse için üzülmeye moral bozmaya değmez hakkını helal et Allah’a emanet ol
Teşekkür ederim canim ❤
❤❤❤Bir garip oldu içim
Cook gecmis olsun canim şimdi nasıl oldu kızınSelam kızlar, öğlen kızımın kreşinden aradılar ateşlenmiş gelin alın diye, apar topar işten cikip kreşe gittim o saatten beri de ayaktayım daha yeni uzattım ayaklarımı
5 yıldır burdayım canim ister istemez yipraniyor insan biraz ara vermek uzaklasmak iyi gelecekYaaaa çok ama çok üzüldüm sayenizde çok uzun zamandır görmediğim kiloyu görmüştüm, emegine saglik keske gitmesen ama yipratici oluyorsa senin icin uzak kalman daha dogru tabi
İnsallah ElhoşummElifim biraz kafasını toparlasin dinlensin. Tez zamanda geleceğini biliyorum. Veda mesajı olarak gormeliyim canım.
Biraz kafami dinlemeye ihtiyacım var canimYaaa ne oldu kızlar zipzipim neden gidiyorsun yaa
Helal olsun canim❤Canım çok üzüldüm ya gitmenehakkını helal et, çok uğraştın bizimle
Helal olsun gezegenimRabbim gönlüne göre versin, hakkın çok, esas sen helal et
Burnuma düğün kokuları geliyor
Dugun olsaydı keşkeBen ilk okuyunca düğün yaklaştı zannettim, yorumları okuyunca çok şaşırdım, zıpzıp ve benimle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz herhalde, annenin çocuğunu bırakıp gitmesi gibi hüzünlendim
Ne kadar dogru bir soz❤Ne güzel çözüm bulmuşsun hikayemizde rolleri bitenleri uğurlamak lazım.
Merhaba canim hosgeldin inşallah cok uzak kalmam ❤❤Merhaba sizleri özleyip geldim bir göreyim hal hatır sorayım dedim ama son sayfayı okumak çok üzdü beni.
Kaptanım inşallah çok uzak kalmazsin sonuçta burası senin evin bizler misafiriz
@Kinoalihatun canım şu mübarek günler hürmetine yeni kapılar açsın Rabbim. Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah
Hi hi sen gelmiyorsun diye gideyim dedimKaptanım ben gelmiyorum diye mi gittin. Ben gelirim canım kilo bile veririm gel sen
Ramazanin etkisi oldu sanırım canim belki mayısta toparlanirÇok sakinlesmisiz Ramazan sakinliğimi? Kilo veren herkesi tebrik ederim
Afiyet olsun canim❤14 nisan
Sabah bir az şekerli kahve
Aksam iki tabak bulgur çorbası
Bir dilim ekmek
Bir buçuk litre su
1saat 20 dk yürüyüş
Helal olsun canimZipzip- kaptanım biraktiginiza çok üzüldüm.ayrica insanlara bu kadar yardım ettiğiniz halde problem yaşamanıza daha da çok üzüldüm.belki abartiyorumdur ama ben size giyabinizda cok dua ediyorum ben günlük menümü bile çoğu zaman yazmayı iş görürken siz herkesin mesajlarını okuyup ayri ayrı cevapladiniz üstelik hiçbir karşılık beklemeden.Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin.
Afiyet olsun canim❤14 Nisan 2023
sahur
5 ceviz, 2 küçük parça tulum peyniri
iftar
2 kepçe yoğurtlu yarma çorbası
kıymalı taze fasulye
1 parça peynir
salata
bir parça pide
4 kare çikolata
1 kupa americano kahve
sahurdan yatana kadar 1,5 lt su
Helal olsun gezegenim
Düğüne daha cok var
Dugun olsaydı keşke
Insallah kisa surede yeniden dönerim araniza ❤❤
Ne kadar dogru bir soz❤
Merhaba canim hosgeldin inşallah cok uzak kalmam ❤❤
Hi hi sen gelmiyorsun diye gideyim dedim
Canım benimRamazanin etkisi oldu sanırım canim belki mayısta toparlanir
Afiyet olsun canim❤
Helal olsun canimSenden de Allah razi olsun ❤
Afiyet olsun canim❤
Tamamdır kaptanım Allah’a emanet ol kendine iyi bakHelal olsun canim Biraz uzak kalmak iyi gelecek insallah tekrar gelebilecek gücü bulurum
Evet burasi ister istemez vaktimi aliyor yine eskiye oranla cok vakit ayirmiyordum ama
Siz bu ortama devam edebilirsiniz kurallar belli gönüllü kaptan veya kaptanlarla
Helal olsun canimbakalim biraz uzak kalayim kendimi dinleyim
Teşekkür ederim canim kimseyi düşünmüyorum, üzülmüyorum herkes karakterini belli ediyor bu durumlarda
Bende iyi ki tanıdım seni
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Helal olsun canim,kimse için üzülmüyorum sadece karsilastigim şeylere üzüldüm biraz kafamı dinleyince gelirim arada selam veririm
Teşekkür ederim canim ❤
❤❤❤
Afiyet olsun canım14 Nisan 2023
sahur
5 ceviz, 2 küçük parça tulum peyniri
iftar
2 kepçe yoğurtlu yarma çorbası
kıymalı taze fasulye
1 parça peynir
salata
bir parça pide
4 kare çikolata
1 kupa americano kahve
sahurdan yatana kadar 1,5 lt su
sagol canım benimmm 4.5 aylık Rabbim isteyen herkese nasip etsinSağlıkla kucağına al canımkaç aylık acaba?
çok tesekkur ederimTeşekkür ederim kaptanım
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Teşekkür ederim canım
Canım niye eziyet ettin kendinebiraz artı çıkardın,canın sağ olsun ne olacak.Haftaya güzel bı eksi gelir, vücut uyum sağlamaya calisiyor
Canın sağ olsun canım,regl olunca bir anda iner insallah
amin kaptanim insa cok sagolAaa gözün aydin canim sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah ❤❤
Sabit olmanda guzel canim❤
Sabit olmanda guzel canim❤
Afiyet olsun canim❤
Regl bende bekliyorum gelmiyor
cok tesekkur ederim canım benimmmhayırlısı olsun canım çok sevindim.
burayı takip etmek mutlaka vaktini alıyor. çok emek istiyor yoruyor haklısın. biz buradaki düzenden, ortamdan çok memnunduk. ama anladığım kadarıyla farklı durumlar olmuş bilmediğimiz. üzüldüm gerçekten.
aminn insa cok sagol canım benimHayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gelecek canım. çok yoruldu haklı olarak biraz dinlenecek.Zipzip- kaptanım ayrilmana üzüldüm çok motive ettin çok sağol daha öncede aynı takimdaydik 85kg den 74inmistim sonra yine rastgeldi herşey için çok teşekkürler umarım herşey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?