afiyet olsun canımİyi akşamlar Hanımlar annemdeyim düzenim değişti kızımın elinden telofonu alamıyorum bizim ev müstakil annem apartmanda yönetici altta habire zıplama etme ,neyse Dink'i menümü yazayım ilk ertesi güne bıraktım yazmayı
14.04.2023
Cuma
Sahur :1bardak su
İftar :1kase çorba
Bir parça pide
Yeşillik
6cilek
1muz
7700adim
@Zipzip- ,Cordelia , @Jasminium84
gezmişsindir iyi yapmışsın canım.Selam kizlar gündüz disardaydim iftara yakın geldik eve, şimdi oturdum
Afiyet olsun canım15 Nisan 2023
sahur
iki peynirli omlet
7 zeytin, 10 kaju
domates biber
iftar
tavada barbun balığı
roka soğan domates salatası
1 parça pide
1 kk fıstıklı helva
1 kare çikolata
1 adet cevizli baklava
şimdi 1 kupa americano kahve
1,5 lt su
yeter ki kahve iste yaparım ElhanımAfiyet olsun canımbir kahve de bana yapsana su içmeye devam et.
afiyet olsun canım15.04.2023
Sahur:1 haşlanmış yumurta
5zeytin
Bir parça peynir
1dilim ekmek
1bardak çay
İftar:1kase corba
1dilim ekmek
1kase turp otu salatası
4cilek
10670 adım
Cordelia
Ben de Tefal actifry kullandım ama bahadır kenarda köşede duruyor.Cok yavaş pişiriyorkızlar airfry kullanan var mı? hangi marka sizinki? fikre ihtiyacım var.
ben de tefal actifry var. aslında memnunum ama malum ortada çevirme aparatı olduğu için bütün birşey pişirilemiyor. bir de diğerinin farklı özellikleri var.
Biraz da burda düzenimiz olmadığı için olabilir canım Ne yapalım,nasıl bir yol izleyelim kizlar Elif'in yokluğunda?herkes iftarda sanırım
Ooo turp otu salatası mi15.04.2023
Sahur:1 haşlanmış yumurta
5zeytin
Bir parça peynir
1dilim ekmek
1bardak çay
İftar:1kase corba
1dilim ekmek
1kase turp otu salatası
4cilek
10670 adım
Cordelia
Hamdolsun kuzum daha iyiyim, yürümem filan gittikçe düzeliyorgezegenfeza ablam nasıl oldun iyimisin
Benimki AEG yukarı mutfakta sık kullanıyordum, aşağıda tezgahta koyacak yerim yok, çok kullanamadım. Patates, patlıcan, kabak, köfte, sosis yaptım henüz başka birşey için denemedim, memnunumkızlar airfry kullanan var mı? hangi marka sizinki? fikre ihtiyacım var.
ben de tefal actifry var. aslında memnunum ama malum ortada çevirme aparatı olduğu için bütün birşey pişirilemiyor. bir de diğerinin farklı özellikleri var.
ben de philips var xl çok memnunum pişirmesinden vs ama temizliği eziyetkızlar airfry kullanan var mı? hangi marka sizinki? fikre ihtiyacım var.
Evet Ege deyimOoo turp otu salatası miafiyet olsun canım, Ege'de olmalisin
Teşekkürler ederimafiyet olsun canım
elimde actifry olduğu için pek niyetli değildim. zaten fiyatlar da çok arttı. ama son bir haftadır aklıma düştü. kullananlar genelde memnun ama bilmiyorum.Ben de Tefal actifry kullandım ama bahadır kenarda köşede duruyor.Cok yavaş pişiriyorairfry da kurutuyor falan diyen de olunca hiç niyetlenmedim
Biraz da burda düzenimiz olmadığı için olabilir canım Ne yapalım,nasıl bir yol izleyelim kizlar Elif'in yokluğunda?Cordelia
Ooo turp otu salatası miafiyet olsun canım, Ege'de olmalisin
makinenin etrafına mı sıçrıyor? temizliği ondan mı zor? yoksa tabi kabı mecbur yıkanacak.ben de philips var xl çok memnunum pişirmesinden vs ama temizliği eziyet
şimdilik menü yazıyoruz. yine kilo bildirimi yaparız.Merhaba canlar
iftara misafirim vardı yeni gittiler
ayaklarım zonkluyor valla
hiç uğrayamadım
son durum nedir
nasıl devam ediliyor
ben actifry da köfte, sebze kızartmaları, tavuk, kuruyemiş kavurma işlemleri falan yapıyorum. muffin kek falan da oluyor. börek de...Benimki AEG yukarı mutfakta sık kullanıyordum, aşağıda tezgahta koyacak yerim yok, çok kullanamadım. Patates, patlıcan, kabak, köfte, sosis yaptım henüz başka birşey için denemedim, memnunum
yok canım kabı kolay makineye de atılıyor ama üst rezidansı sökülmüyor ve aradaki kirleri yağları temizlemeyi engellemek için her şey yapmışlarmakinenin etrafına mı sıçrıyor? temizliği ondan mı zor? yoksa tabi kabı mecbur yıkanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?