evet tabi kullandığın ürünün temizliğinin de kolay olması çok önemli. haklısınyok canım kabı kolay makineye de atılıyor ama üst rezidansı sökülmüyor ve aradaki kirleri yağları temizlemeyi engellemek için her şey yapmışlar
Bende bendeyeter ki kahve iste yaparım Elhanım
Altına pişirme kağıdı koyabilirsin canımben de philips var xl çok memnunum pişirmesinden vs ama temizliği eziyet
sorun altı değil canım üst rezidansı. o temizlenmiyorAltına pişirme kağıdı koyabilirsin canım
Havalar ısınsın, verandaya bi köşe yapmak istiyorum, sabit biterse dursun, götür getir olmasın, o zaman daha fazla kullanırım heraldeben actifry da köfte, sebze kızartmaları, tavuk, kuruyemiş kavurma işlemleri falan yapıyorum. muffin kek falan da oluyor. börek de...
Ona çözümüm yok maalesefsorun altı değil canım üst rezidansı. o temizlenmiyor
bildiğim kadarıyla philips te var o sistem maalesefOna çözümüm yok maalesef
Acaba benimkinde var mı, unutmasam yarın bakarım
Ellerine sağlık Fulyacimyeter ki kahve iste yaparım Elhanım
Muhabbetle içeceğin kahvelerin olsun inşallah.Bende bende
Afiyet olsun canım15.04.2023
Sahur:1 haşlanmış yumurta
5zeytin
Bir parça peynir
1dilim ekmek
1bardak çay
İftar:1kase corba
1dilim ekmek
1kase turp otu salatası
4cilek
10670 adım
Cordelia
Mantıklı Canım Bu hafta dediğin gibi geçsin sonra olmazsa sırayla liste yapar herkes masterfite devam etmiş oluruzelimde actifry olduğu için pek niyetli değildim. zaten fiyatlar da çok arttı. ama son bir haftadır aklıma düştü. kullananlar genelde memnun ama bilmiyorum.
müsait biri takip etmek isterse bilemem. ama onun dışında bence herkes menü yazsın yine. pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapalım yine.
Hoş geldin pembe aslan.Selamm selam selammm 65 kiloyla kürkçü dükkanına geri dönmüş bulunmaktayımZipzip- hatırlarmısın beni bilmiyorum ama acillll zayıflamam lazım tek başına olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?