- 31 Ekim 2013
- 21.490
- 72.251
- 798
- 41
Afiyet olsun tatlımiyi akşamlar kızlarrr
16 Nisan 2023
sahur
tavada peynirli sucuklu biberli 2 tk kinoa unlu omlet börek
16-17 kuruyemiş
domates biber
iftar
etli 1 enginar 1 kabak dolması
2 kepçe tarhana çorbası
turşu, acı biber sote
1 kase tarçınlı sütlaç
şimdi yeşil çay içerim.
1,5 lt den fazla su
3 - 5 diye bir şey yok canım hangi tip diyet sana iyi geliyorsa onunla devam et.İki öğün yaparken daha az yiyordum Diyetisyenim metabolizmani hozlandirmaliyiz dedi,üç ana üç ara ogun verdi.Hem ogunlere uyamıyorum hem de yemeye başlamadan sorun yok ama başlayınca tamam deyip bırakamıyorumtatlı krizlerin başladı yine
Çok merak ettim 30 var mı?Bugün kaç tulumba yediğimi söylememeliyim
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Hoşgeldin canım..Teşekkür ederim
daha önce 72 kg dan 58 e kadar vermiştim burda başka bi grupla sonra dağıldı orası buraya geldim iç yoğunluğundan devam edemedim sonuç +6 yapıcak bişey yok yine vericez el mahkum
Canım atmaya devam edin. Kontrol önemliBugün tartı resmi atılacak mıCordelia
Günaydın canımGünaydınlar hanımlar
Afiyet olsun tatlım16 nisan
Sabah
Bir kahve
Oglen
bir tabak etli patates yemeği
Bir kase yoğurt
İki dilim ekmek
Akşam
Bir tabak etli taze fasulye
İki litre su
Cordelia
Vavvv harika. C.tesi 12 den akşam 8 e kadar hareket halinde idim. 12000 adım olmuş. 12.000 çok iyi adım.
Afiyet olsun canım15 Nisan 2023
Sahur
Sütlü buğday patlağı
İftar
Şehriye çorbası
Kıymalı patates yemeği
Avuç içinden biraz fazla pide
Kuşburnu marmelatlı 3 çay kaşığı kadar
3 tane küçük tulumba
1 litre su çöm fazla su içemedim ellerine kollarım yüzün gözüm hep şiş uyandım bugün
Harikasın süper adım. Afiyet olsun menüler olağanüstü kıskandım15.04.2023
Sahur:1 haşlanmış yumurta
5zeytin
Bir parça peynir
1dilim ekmek
1bardak çay
İftar:1kase corba
1dilim ekmek
1kase turp otu salatası
4cilek
10670 adım
Cordelia
Nasılsın canım hoşgeldinÇok sakinlesmisiz Ramazan sakinliğimi? Kilo veren herkesi tebrik ederim
Sağlıkla kucağına al canım cinsiyeti belli oldu o zamansagol canım benimmm 4.5 aylık Rabbim isteyen herkese nasip etsin
çok tesekkur ederim
amin kaptanim insa cok sagolkızım 8 yaşına girdi aralarında baya yaş farki oldu ama sartlar falan derken iste nasip oldu
cok tesekkur ederim canım benimmm
aminn insa cok sagol canım benim
Günaydınlar kaptanımGünaydın canım
Sabah tartildim ama resim cekmemistim cumadan beri sadece 50 Gr gitmişCanım atmaya devam edin. Kontrol önemli
Hoşgeldin canımSelamm selam selammm 65 kiloyla kürkçü dükkanına geri dönmüş bulunmaktayımZipzip- hatırlarmısın beni bilmiyorum ama acillll zayıflamam lazım tek başına olmuyo
MasaAllah nasıl başarıyorsunuz böyle çok kilo vermeyi ben ne yaparsam yapayım olmuyor
Benim fritözün de üstünde ızgarası varmışMasaAllah nasıl başarıyorsunuz böyle çok kilo vermeyi ben ne yaparsam yapayım olmuyor
Aslında üç günde verdiğim kilo değil bu gecen hafta odemden dolayı kilom sabit çıkmıştı nerdeyse 10 günde verdiğim kilo..az yani bir de yürüyüş çok etkili oluyor bende hiç aksatmadan her gün bir saat tempolu yürüyüş yaparsam haftada en az bir kilo veriyorum..MasaAllah nasıl başarıyorsunuz böyle çok kilo vermeyi ben ne yaparsam yapayım olmuyor
Bende yapmaya çalışıyorum eşim izin verdikçe geçen yaz çok yürüdüm diyette yaptım ama yavaş veriyorum benAslında üç günde verdiğim kilo değil bu gecen hafta odemden dolayı kilom sabit çıkmıştı nerdeyse 10 günde verdiğim kilo..az yani bir de yürüyüş çok etkili oluyor bende hiç aksatmadan her gün bir saat tempolu yürüyüş yaparsam haftada en az bir kilo veriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?