- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
- 33
Kesinlikle , ben bugün başladım benide aranıza almanızı bekliyorumHoş geldin pembe aslan.
Elif şu an izinde. Grupla kilo vermek daha kolay ve disiplinli ilerliyor. Hazırlıklarını yap inşallah istediğin zayıflığa ulaşırsın burada.
Hoşgeldin hep birlikte kilo vermek daha kolay ve eğlenceli inşallah çok güzel eksiler görürüzKesinlikle , ben bugün başladım benide aranıza almanızı bekliyorum
Afiyet olsun canımDün çok yoğundu yazamadım
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Domates
Biber
Salatalık
Beyaz peynir
Sekersiz çayCordelia
Hoşgeldin hep birlikte kilo vermek daha kolay ve eğlenceli inşallah çok güzel eksiler görürüz
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
metabolizma sadece yemekle hızlanmaz.İki öğün yaparken daha az yiyordum Diyetisyenim metabolizmani hozlandirmaliyiz dedi,üç ana üç ara ogun verdi.Hem ogunlere uyamıyorum hem de yemeye başlamadan sorun yok ama başlayınca tamam deyip bırakamıyorumtatlı krizlerin başladı yine
Azimle bırakmadan devamTeşekkür ederim
daha önce 72 kg dan 58 e kadar vermiştim burda başka bi grupla sonra dağıldı orası buraya geldim iç yoğunluğundan devam edemedim sonuç +6 yapıcak bişey yok yine vericez el mahkum
Afiyet olsun menün çok güzel canımiyi akşamlar kızlarrr
16 Nisan 2023
sahur
tavada peynirli sucuklu biberli 2 tk kinoa unlu omlet börek
16-17 kuruyemiş
domates biber
iftar
etli 1 enginar 1 kabak dolması
2 kepçe tarhana çorbası
turşu, acı biber sote
1 kase tarçınlı sütlaç
şimdi yeşil çay içerim.
1,5 lt den fazla su
Afiyet olsun canım15 nisan menü
Kahvaltı
İki sahanda yumurta
İki dilim ekmek
Bir dilim peynir
Domates
Salatalık
Akşam
Bir tabak etli patates yemeği
Bir tabak cacık
İki litre su
Cordelia
Afiyet olsun canım16 nisan
Sabah
Bir kahve
Oglen
bir tabak etli patates yemeği
Bir kase yoğurt
İki dilim ekmek
Akşam
Bir tabak etli taze fasulye
İki litre su
Cordelia
Ben ara öğün hiç sevmiyorum bana yatamıyor 3 ana 3 ara yapsam kilo vereceğine kesin kilo alırdım çünkü hep yemek yemek insanın aklında olur öğün ve ara öğünlerleİki öğün yaparken daha az yiyordum Diyetisyenim metabolizmani hozlandirmaliyiz dedi,üç ana üç ara ogun verdi.Hem ogunlere uyamıyorum hem de yemeye başlamadan sorun yok ama başlayınca tamam deyip bırakamıyorumtatlı krizlerin başladı yine
Hiç sorma bende iki gündür bir tatlı isteği var az az yiyorum umarım çabuk geçerBugün kaç tulumba yediğimi söylememeliyim
Bu cuma da yapacak miyiz kilo bildirimi?Bayram olunca zor olabilir mi acaba?elimde actifry olduğu için pek niyetli değildim. zaten fiyatlar da çok arttı. ama son bir haftadır aklıma düştü. kullananlar genelde memnun ama bilmiyorum.
müsait biri takip etmek isterse bilemem. ama onun dışında bence herkes menü yazsın yine. pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapalım yine.
Üzerine de yağlı kağıt koyulsa ise yarar mı acaba?Hiç kullanmadım sadece fikirsorun altı değil canım üst rezidansı. o temizlenmiyor
Spor ve yürüyüş yapıyorum.Su içiyorum Yeşil çayı 2-3 güne bir rezenemin içine bı tutam ekliyorum emzirdigim için düzenli içmiyorum.Kahve de her günmetabolizma sadece yemekle hızlanmaz.
yürüyüş ya da spor yapman lazım. su içilecek. yeşil çay ve 1 fincan kahve. öğünlerde protein olacak. metayı hızlandırır. baharatlar metayı hızlandırır vs.
Bı ara çok iyiydi her şeyi elimin tersiyle itiyordum,kafam rahattıAzimle bırakmadan devam
Afiyet olsun menün çok güzel canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ben ara öğün hiç sevmiyorum bana yatamıyor 3 ana 3 ara yapsam kilo vereceğine kesin kilo alırdım çünkü hep yemek yemek insanın aklında olur öğün ve ara öğünlerle
Hiç sorma bende iki gündür bir tatlı isteği var az az yiyorum umarım çabuk geçer
İnşallah canım zaten bu bayramında geçirince geri normal düzene dönerizBu cuma da yapacak miyiz kilo bildirimi?Bayram olunca zor olabilir mi acaba?
Üzerine de yağlı kağıt koyulsa ise yarar mı acaba?Hiç kullanmadım sadece fikir
Spor ve yürüyüş yapıyorum.Su içiyorum Yeşil çayı 2-3 güne bir rezenemin içine bı tutam ekliyorum emzirdigim için düzenli içmiyorum.Kahve de her günbaharatsiz yemem nerdeyse hiçbir şeyi.Eski sistememi dönsem bilemedim.Aralikli oruç aklıma daha çok yatiyor
Bı ara çok iyiydi her şeyi elimin tersiyle itiyordum,kafam rahattısur bakalım bir iki güne kalmaz döneriz inşallah normale
12 yaşında canım. şükür şimdi daha iyi sağol canım.Çocuklar kaç yaşında
Çok geçmiş olsun canım
Oğlun şimdi iyimi
Aynen canımBütün yavrular Allah a emanet, film senaryosu gibi, kanım dondu
Sağol bitanem inşallahGeçmiş olsun Meldacim. İnşallah her şey yoluna girer. Evladın için çok üzüldüm.
İnşallah canımİnşallah sorunsuzca alabilirsiniz diğer okula.Cok üzüldüm,böyle okulların olduğunu,çözüm bulunmadığını bilmek ürkütücü
Aminnn sağol canımMerhaba sizleri özleyip geldim bir göreyim hal hatır sorayım dedim ama son sayfayı okumak çok üzdü beni.
Kaptanım inşallah çok uzak kalmazsin sonuçta burası senin evin bizler misafiriz
Kinoalihatun canım şu mübarek günler hürmetine yeni kapılar açsın Rabbim. Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah
Çok sağol kuzucumReglin etkisidir haftaya eksiye düşersin kaptanim ❤
Cok gecmis olsun ablacim
Ödem etkiliyordur canim geceleri uykusuz kalıyorsun bebekten dolayi
Pazartesi artisini atip sabit gelmişsin haftaya eksi gelirsin
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Ben iyiyim canavar gibiyimHaftaya güzel eksi gelir canım
Dikkat et kendine
Bazen oluyor canım. Başaracaksin
En kısa sürede eksi de olacak
Harikasın
Muhteşem
Harika canım Tebrikler
Az kaldi 7 lere leydim. Muhteşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?