iyiyim canım seninde iyi olmana sevindim bende başladım gibi diyete ama tam düzenimi oturtamadım spora başlayacam yeniden bide suyu artırabilirsem çok güzel olacakİyi bitanem ne olsun tam diyete başlıyım dedim bayram girdisen nasılsın nasıl gidiyor?
iyi olmana sevindim canım bende iyiyim çok şükürİyiyim bitanemÇok teşekkür ederim. Sağlığına duaciyim inşallah sen de iyisindir.
Ben de en kısa zamanda tam bir disiplinle başlayacağım inşallah yaza çok az kaldı canımiyiyim canım seninde iyi olmana sevindim bende başladım gibi diyete ama tam düzenimi oturtamadım spora başlayacam yeniden bide suyu artırabilirsem çok güzel olacak
iyi olmana sevindim canım bende iyiyim çok şükür
Sıkma canını canım biliyorsun zaten ödem hemen gider aslında ödem çayı yapsak güzel olur baya fayda ediyorAbartandan önceki cuma 83,900
Bugün 86
Gördüğünüz üzere çok şiştim yine
Hayır anlamıyorum bu da nefis deyilmi, bişeyler ister, yer. Niye hemen oyun bozandık yapıyorsun ödem
Neyse kızlar umarım cumaya 84 ü bari görürüm
Hoşgeldin canım düzenli olarak menünü burada paylaşırsan daha motive olursun ve günlük 6000 adımını mutlaka at şartla kendini çünkü yürüyüş insanı zinde tutuyor ve sıkılaştırıyor.. suyunuda tüketmeyi unutma..Adım seyrulsefer
Yaşım 38
Boyum 1.50
Kilom 62
Hedef kilom 50 (çok zor farkındayım)
Medeni durumum evli
Meslek bankacılık (çocuktan ötürü işi bıraktım)
Çocuk sayım 2
Kilo alma nedenim boğazı tutamamak
Sağlık sorunum yok
Kilo vermeyi isteme nedenim eşimin dırdırından bıktım çünkü o da 62 kilo
Tamamdır canım hep birlikte bir toparlansak çok iyi olacak gelsin eksiler bende yarından itibaren daha çok dikkat etmeye başlayacağım en son tartıştığımızda kaldımBen evimde değilim su an. Bir süre tartılamayacağım.
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinRamazandan borcum olduğu için bugün oruçluydum.
Sahur yok
İftar
2 kepçe yoğurtlu çorba
1 çorba kasesi marul salata
6 yk kıymalı bezelye yemeği
1 kase ev yapımı yoğurt
Ara
Küçük bir kase kayısı çekirdeği
2 incir
2 yaprak dut pestili
1 bardak yeşil çay
6 su bardağı su
1200 adım
Afiyet olsun canım menün çok güzelİyi günler herkese dünkü menümü yazayım
Sabah
Bir kahve
Öğlen
Dışarda yedik
Karışık izgara
Akşam çilek ve erik ( çok yedim ne kadar yediğimi bilmiyorum)
Spor yok
Cordelia
Afiyet olsun canım menün harika çok iyi gidiyorsunHanımlar iyi günler 2gundur menü yazamadım ne yedigimi unuttum neredeyse
23.04.2023
Pazartesi:1sahanda yumurta
1 bardak cay
Yarım domates
Yarim salatalık
1biber
1dilim ekmek
Öğle:yok
Akşam:6 kaşık bulgur
7 kaşık türlu
Afiyet olsun canımBugün ki menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
Domates ,salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Akşam yemeği
6 yemek kaşığı kuru fasulye
2 dilim su böreği
1.5 litre su
5000 adımCordelia
Teşekkür ederimSıkma canını canım biliyorsun zaten ödem hemen gider aslında ödem çayı yapsak güzel olur baya fayda ediyor
Hoşgeldin canım düzenli olarak menünü burada paylaşırsan daha motive olursun ve günlük 6000 adımını mutlaka at şartla kendini çünkü yürüyüş insanı zinde tutuyor ve sıkılaştırıyor.. suyunuda tüketmeyi unutma..
kocanıda boşver kendin için fazlalıklarından kurtul
Tamamdır canım hep birlikte bir toparlansak çok iyi olacak gelsin eksiler bende yarından itibaren daha çok dikkat etmeye başlayacağım en son tartıştığımızda kaldım
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Afiyet olsun canım menün çok güzel
Afiyet olsun canım menün harika çok iyi gidiyorsun
Afiyet olsun canım
Birlikte baslıyoruz o zamanHayırlı akşamlar kızlar artık ara verme zamanı benim için bitmiştir malum yaza az kaldı ne kadar kilo verirsem kardır benim için yarın tam anlamıyla başlıcam inşallah
Klavye kafasına göre yazmışAbartan ne kuzu
Tamamdır canım pes etmeden devamBirlikte baslıyoruz o zaman
Afiyet olsun canım25 nisan
Kahvaltı
Bir dilim ekmek
Bir sahanda yumurta
Akşam bir tabak pilav
İki tavuk baget
Bir kase yoğurt
Bir elma
İki litre su
Spor yok ama bugünden itibaren spora da başlayacağım inşallah
Cordelia
Hoşgeldin aramızaSelam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum Daha öncede bu grupla kilo vermiştim 1 yıl aradan sonra tekrar gelmek istiyorum
Afiyet olsun canımKahvaltı
Peynirli yumurta
5 zeytin
Salatalık
Şekersiz çay
Ara öğün 1 muz
Akşam
Domatesli biberli tavuk sote
Makarna
1 lt suCordelia
Çok haklısın canım, dışarda işim olunca ödem atıcı bişey yapamıyorum.Sıkma canını canım biliyorsun zaten ödem hemen gider aslında ödem çayı yapsak güzel olur baya fayda ediyor
Hoşgeldin canım düzenli olarak menünü burada paylaşırsan daha motive olursun ve günlük 6000 adımını mutlaka at şartla kendini çünkü yürüyüş insanı zinde tutuyor ve sıkılaştırıyor.. suyunuda tüketmeyi unutma..
kocanıda boşver kendin için fazlalıklarından kurtul
Tamamdır canım hep birlikte bir toparlansak çok iyi olacak gelsin eksiler bende yarından itibaren daha çok dikkat etmeye başlayacağım en son tartıştığımızda kaldım
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Afiyet olsun canım menün çok güzel
Afiyet olsun canım menün harika çok iyi gidiyorsun
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin kuzum nasılsınSelam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum Daha öncede bu grupla kilo vermiştim 1 yıl aradan sonra tekrar gelmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?