- 18 Mart 2018
- 31.123
- 124.316
- 598
- 35
Haklısın, bende olsam üzülürdüm, eski anılar, onların verdiği duygular, kokular pek güzel oluyor.İyidir biraz üzüldüm az önce eşimle şarkı dinlerken Gökhan özen denk geldi ben çalışmaya gittiğim bir gün annem ne kadar kaset CD poster varsa çöpe atmıştı o geldi aklıma çocukça gelebilir ama tek tek harçlıklarını biriktirerek almıştım ilk albümü bile vardı şiir defterlerimi de atmıştı aynı gün
Hiç değer görmediğim aklıma geldi düşününce kötü hissettim
Yapmamız lazımDiyet nasıl gidiyor kızlar şöyle sıkı bir şekilde disiplinle başlasak mi artık ?
Biz kendimiz için birşey yapmak zorundayız kimse bizim için birşey yapmayacak üzülmeyecekte
5 gündür pek iyi değilim, ağrım çok, şişlerim çok, sol dizimi bi an boş gibi hissediyorum. Ayağa çok kalkmıyorumnasıl oldun canım?
İdare ederGünaydın nasılsınız ?
Neyiniz var ?İdare eder
Ben de geldim birbirimizi takip edelim bu haftaHayırlı sabahlar
Zipzip gidince sessizlik mi oldu nasıl durumlar?
Bende döneyim de bı silkeleneyim diyordum.
Neyse ben döneyim yine silkeleyecek birileri olur heralde.
Yazın hadi bakalım
Geçmiş olsun canım.5 gündür pek iyi değilim, ağrım çok, şişlerim çok, sol dizimi bi an boş gibi hissediyorum. Ayağa çok kalkmıyorum
Düğününüz hayırlı olsun, gençlere mutluluklar dilerim
Edelim kuzumBen de geldim birbirimizi takip edelim bu hafta
Günaydıngünaydın kızlar
Ayy maşallah darısı bana inşallahGünaydınlaaar 3 gün önce tartildim 79 olmuşum zumba ve diyet basladim
Sol dizimin üstüne bastığım zaman güç kaybı oluyor, bi an düşecek gibi oluyorum.Neyiniz var ?
Evet yaa zıpzıp yokHayırlı sabahlar
Zipzip gidince sessizlik mi oldu nasıl durumlar?
Bende döneyim de bı silkeleneyim diyordum.
Neyse ben döneyim yine silkeleyecek birileri olur heralde.
Yazın hadi bakalım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım.
Süper olur canım.Bu bizi gaza getirir.bizim de düğün var komşumun güzel bir abiye alırım.Edelim kuzum
Ayın 15 de İstanbul gezisi planlıyoruz biraz şeklim düzelsin alışveriş yaparım oradan. Sosyeteye giderim
82.3 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?