- 18 Mart 2018
- 31.124
- 124.317
- 598
- 35
Döndün mü ?Evet evde yapınca iyi oluyor canım. Eline sağlık
Sağol canımEvet evde yapınca iyi oluyor canım. Eline sağlık
Abla sen komşuya suç bulmusun ben kimi suclayim hep ağzımın suçuEllerine sağlık canım, benim komşu da hem sık hem güzel yapar, zaten benim kilonun bir kısmı onun suçu, anlayacağın ben masumum
Sende olmasan yazan yok sayfalar boşDöndün mü ?
GünaydınSende olmasan yazan yok sayfalar boş
Çook acıkıyorum görmezden geliyorum dayanamıcak gibi olursam ya kocaman bir bardak süt yada ayran içiyorumAksami erken kapatmışsın yatana kadar acikmiyomusn
Günaydın canımGünaydın
Hafta ortası şenlenir inşallahSende olmasan yazan yok sayfalar boş
Git şükür namazı kıl canımDün gece öyle bişey yapmayı unuttum kiigece allahtan yangın çıkmadı.
Sen sütü ocağa koyyy sonra git oğluşunla yat sonrasını tahmin edersiniz, gece 2 de bir yanık kokusuyla uyandım allahım sütemi ağlıyım yanan doğalgazamı duvarlardan şıpır şıpır akan suyamı yoksa günlerce evden çıkmıcak olan süt yanığı kokusuna ı allahım kabus görmüş olmayı dilerdim
Bende çok zorlanıyorum, azar azar yiyorumÇook acıkıyorum görmezden geliyorum dayanamıcak gibi olursam ya kocaman bir bardak süt yada ayran içiyorum
Allah esirgesin çok geçmiş olsunDün gece öyle bişey yapmayı unuttum kiigece allahtan yangın çıkmadı.
Sen sütü ocağa koyyy sonra git oğluşunla yat sonrasını tahmin edersiniz, gece 2 de bir yanık kokusuyla uyandım allahım sütemi ağlıyım yanan doğalgazamı duvarlardan şıpır şıpır akan suyamı yoksa günlerce evden çıkmıcak olan süt yanığı kokusuna ı allahım kabus görmüş olmayı dilerdim
Hayırlı olsun canımHanımlar günaydınnn.. Dün 65.5 iken bugün şişkinlik ve dün fazlaca yenilen hamurişleri sayesinde 66 çıktım.. Neyse 66 ile giriş yapalım sahalara, hayırlı uğurlu olsun
Verecegız inşallahHayırlı olsun canım
Bende +700 le güne başladım
Çok teşekkürlerAllah esirgesin çok geçmiş olsun
İnşallahBende çok zorlanıyorum, azar azar yiyorum
Kendimi çok kasmıyorum
İnşallah dayanabildiği günleri de görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?