- 24 Şubat 2018
- 688
- 2.618
- 113
- 37
Peki şikayet ettimi yani bşr sonuc aldı mı beni maf ettiler zaten beni birikimimdi yarısı esimindi telefonum depremde yere duserek kırıldı by kullandıgım tlfn çok eski ekranı bile kararmış yeni bir telefon almak istedim sadece bak yatamıyorum sıkıntı danAllah nasıl biliyo öyle yapsın bu şerefsizleri hayvan herifler nasıl böyle göz dikebiliyolar yas anlamıyorum 3-4 ay öncede görümcemin kızını dolandırdılar bi 2. El alış veriş sitedinden 20 bin tl si hitti kızın üni. Öğrencisi özel ders vererek biriktirfiği parasını kaptırdı bi p…. Artık boşlukları siz doldurun çok dinirlendim yine yaaa
Firma bilindik ama onların bize attıgı sahte linkFirma bilindik birimi bari.
Ayyy ciddimisinnnnn hangi kanaldan ettin siparisi ahh kuzum yaaa
Banada nornal.msjdan geldi sorunlar yaşıyoruz diyip link koymus tabiiki basmadım
Ya cok uzuldum canim aldigin yer guvenilir bir site degil miydi cok gecmis olsun
Kızlar inanin ben dugun elbiselerimi satıp bu parayı biriktırdım depremden dolayı çok sıkıntılar cektık rabbim yedirmesin insanlah ama aglıyorum kendimi tutamıyorum telefonum cok kötu olmasa zaten yeni tlfn almamGeçmiş olsun
Teşekkür ederim kuşumCok guzel menu kaptanim afiyet olsun
Afiyet olsun canımselam beybileeer 16 Mayıs
Sabah sade kahve
Kahvaltı 11.30
Yumurta, iki dilim salam, domates salatalık, peynir, önceki gündem kalan salata
Eki Görüntüle 3248471
2. Öğün 17.00
Pastırmalı yumurta , 2 kepçe yayla çorbası
Eki Görüntüle 3248472
Su 2 litre
Adım 6134
Eki Görüntüle 3248477
Elhan Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun canım15 mayis pazartesi menu
Sabah
2 dilim ekmek
Melemen
1 tatli kasigi fistik ezmesi
Arada yarim elma
3 4 kayisi
1 tane zuber
Aksam
Kiymali melemen
3 dilim ekmek
2litre su
15 mayis Adimi
5340
Sandığın kadar kötü değil canım. Bugün yarın dengelersin. Afiyet olsun.16 mayis menu
Sabah
Kiymali yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 tatli.kasigi fistik.ezmesi
Oglen
Yarim portakal
1 avuc cerez
1 Tane zuber
Aksam
Yufka ekmekle yapilan yoresel bir ogun kurtarici yedim full karbonhidrat maalesef cok dengesiz yedim bugun uykusuzlukdan sersem gibiyim.
16 mayis adim 6000
Afiyet olsun canım
Tazecik annem .Bebek tedavisi içi fazlalıkları vermeye gelmistim bu gruba çok şükür bebek oldu şimdi de doğum.fazlaliklarini vermeye geldim
Gunaydin kaptanimAlıntı , mesaj etiket bitti
Güpgüzel bir gün diliyorum hepimize
Günaydıııııııınnnn
Sagol kaptanim ama sabahki tarti sandigim kadar kotu gosterdi basladigim yere geri dondum maalesefSandığın kadar kötü değil canım. Bugün yarın dengelersin. Afiyet olsun.
Cano sen nerde oturuyordun ben bilmiyodum olsa yazardım mutlaka sanaKızlar inanin ben dugun elbiselerimi satıp bu parayı biriktırdım depremden dolayı çok sıkıntılar cektık rabbim yedirmesin insanlah ama aglıyorum kendimi tutamıyorum telefonum cok kötu olmasa zaten yeni tlfn almam
Sagol canim.beniimmAnladim canim taniyoruzdur belki ama burda genelde nikleri biliyorum
Hosgeldin sende tekrardan insallah hedefine birlikte ulaşırız
Güle güle kullan ablacim❤
Gecmis olsun canim
Gün içinde gider tasalanmaSagol kaptanim ama sabahki tarti sandigim kadar kotu gosterdi basladigim yere geri dondum maalesef
Hala sonuç yokPeki şikayet ettimi yani bşr sonuc aldı mı beni maf ettiler zaten beni birikimimdi yarısı esimindi telefonum depremde yere duserek kırıldı by kullandıgım tlfn çok eski ekranı bile kararmış yeni bir telefon almak istedim sadece bak yatamıyorum sıkıntı dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?