Lavimm yaaPeki şikayet ettimi yani bşr sonuc aldı mı beni maf ettiler zaten beni birikimimdi yarısı esimindi telefonum depremde yere duserek kırıldı by kullandıgım tlfn çok eski ekranı bile kararmış yeni bir telefon almak istedim sadece bak yatamıyorum sıkıntı dan
Ablamm bitanem emekli oldun artık dimii gerçii geçtii amaa dimi temmuzdaydı sankiBranşın ne kuzum? Ben de edebiyat öğretmeniyim.
Resmen sahtekarlık yapmışlar ne yaptın şikayet durumunu.Firma bilindik ama onların bize attıgı sahte link
Günaydın kuzum akşam yaptım patatesi harika oldu tavsiye ederim pilavı merak ediyorum onuda deneyince haber veririmAnladim canim taniyoruzdur belki ama burda genelde nikleri biliyorum
Hosgeldin sende tekrardan insallah hedefine birlikte ulaşırız
Güle güle kullan ablacim❤
Gecmis olsun canim
Çok sağol teşekkürler ne zamandır istiyordum akşam patates denedim süper oldu.Hayirli olsun abla.gule gule kullan
Vardı papatya gelini
Geldim mutsuz geldim çok donuk ve keyifsiz geldim
YAaaa noldiiiGeldim mutsuz geldim çok donuk ve keyifsiz geldim
HatırlayamadumVardı papatya gelini
Teşekkür ederiiim kaptanımAfiyet olsun canımharika bir menü yine
Canım hiiiç üzülme olabilir kaldığın yerden devamSagol kaptanim ama sabahki tarti sandigim kadar kotu gosterdi basladigim yere geri dondum maalesef
amiinnn canım benim çok teşekkür ederimYok canim estagfurullah ne ozuru . Yeni isinin olmamasina uzuldum .insanin sevmedigi ortamda calismasi zor bir durum maalesef ama hic belli.olmaz canim ummadigin bir yrden bur kapi acilir ve tam da istedigin gibi bir yer olur insallah .Rabbim hakkinda hayirlisini versin. Umudunu kaybetme canim benim.
GünaydınGünaydın
Benimkiyle atıştık akşam konuşmuyorumYAaaa noldiii
Senin ?Hatırlayamadum
Jou ama dönecem eskiyeeSenin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?