Amaaaann bizimkide oyleee umurumda değill yaniiBenimkiyle atıştık akşam konuşmuyorum
Canım afiyet olsun. Sanki disardaymişsin gibi bir menü olmuş.16.05.2023 menüm
Sabah
Bir açma
Öğle
Bir porsiyon pilav üstü ciğer
Salata
Ayran
Ara
Bir magnum mini dondurma
Akşam
Bir kepçe mercimek çorbası
Dört tane kadın budu köfte
Salata
Su 1.5 litre spor 30 dakika tempolu yürüyüş ve 10.751 adım
Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 3248636
Oldum bitanem. Sesimiz fazla duyulmasın yaşim ortaya çikacakAblamm bitanem emekli oldun artık dimii gerçii geçtii amaa dimi temmuzdaydı sanki
Günaydın SaracimGünaydın kızlar herkese mutlu bir gün olsun
Sen yaşından gencsiinnnOldum bitanem. Sesimiz fazla duyulmasın yaşim ortaya çikacak
Tatlım yeşilligin içinde kullanabilirsin. Yağını süz, bol limon sık... afiyet olsun.diyet listelerinizde ton balığına yer veriyor musunuz? acaba öğle yemeğinde ton balıklı salata mı yesem diye düşünüyorum.. ama ekmeksiz de hiç yiyemem. 1 dilim tbe ile yesem nasıl olur sizce
Ne mutluGünaydııın güzeller
Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum. Motivasyonun başladığım gibi hala yüksek. Ara ara düşüşler yaşıyorum hemen toparlanıyorum. Bazen bir şeye kızınca ooof biraz bişeyler yesem de rahatlasam diye düşünüyorum sonra kendimi vazgeçirmeyi başarıyorum ama bu kolay olmuyor. Menülerimin resmini özellikle çekip paylaşıyorum hem örnek olsun hem de kusurlu yaptığım şey hemen gözüme çarpsın görseli aklımda kaldım diye. Öbür türlü ne yesem boş bir kuyuya atmış gibi oluyordu. Her zaman eksik kalıyor midem o boş kuyu gibi ne atsam yutuyor hep almaya devam ediyordu. Şimdi yediklerimin görselleri hafızamda fazla bir şey oldu mu zaten gözüme çarpıyor tabağımı bir şekilde dengelemeye çalışıyorum.
Hepimizin duygularına tercüman olmak istedimeğer dayanamadığınız bir zaman olursa durun ve sakinleşmeyi bekleyin :))) ne yapmak istediğinizi ne durumda olduğunuzu düşünün. aklınız size ne yapmanız gerektiğini söyleyecektir.
Hepinize kocamaaan kocamaaan öpücükler
Canım baktım ben zaten çok bir kilon yok çok çabuk toparlarsın ben 67 lerde kilo veremiyorum diye uğraşırken bir de baktım 78-79 olmuşum. Hemen toparlan. Menülerini kendine göre belirle bir bakmışsın tık tık gidiyor kilolarNe mutluBen de aksine bu 2 gündür yeme dengemi kaybettim tekrar
Evet tekrar başlamam gerek.. Yaprak ve sonrasında saldım ve neredeyse yarım kg tekrar artmışCanım baktım ben zaten çok bir kilon yok çok çabuk toparlarsın ben 67 lerde kilo veremiyorum diye uğraşırken bir de baktım 78-79 olmuşum. Hemen toparlan. Menülerini kendine göre belirle bir bakmışsın tık tık gidiyor kilolar
16.05.2023 menüm
Sabah
Bir açma
Öğle
Bir porsiyon pilav üstü ciğer
Salata
Ayran
Ara
Bir magnum mini dondurma
Akşam
Bir kepçe mercimek çorbası
Dört tane kadın budu köfte
Salata
Su 1.5 litre spor 30 dakika tempolu yürüyüş ve 10.751 adım
Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 3248636
Tamamdir şimdi yapacağımTatlım yeşilligin içinde kullanabilirsin. Yağını süz, bol limon sık... afiyet ololsun.
Daha cumaya çok var.. yediklerin hemen yağa dönüşmez bence 2 gün sebze ağırlıklı beslensen suyu artırsan tekrara eksine dönersinEvet tekrar başlamam gerek.. Yaprak ve sonrasında saldım ve neredeyse yarım kg tekrar artmışCumaya ne kaldı şurda. Sınıfta kaldım
Ahh canım yaaa ben buyüzden yemek istemiyorum yersem baslarım bozulur yaptığım emeğim bosa gider yanii kilonuza ulasmaya çalışın ozaman ödüllendirirsinizz bende dayanamaz yerdim ama artık çok sıkıldım kapadım agzımıEvet tekrar başlamam gerek.. Yaprak ve sonrasında saldım ve neredeyse yarım kg tekrar artmışCumaya ne kaldı şurda. Sınıfta kaldım
Limonicim perşembeyi karbonhidratsiz kahvaltı sonrası çorbayla geçirelim var mısınEvet tekrar başlamam gerek.. Yaprak ve sonrasında saldım ve neredeyse yarım kg tekrar artmışCumaya ne kaldı şurda. Sınıfta kaldım
Ben bu haftadan sonra haftanın iki gününü karbonhidratsız saf proteinle geçiricem kaptanımLimonicim perşembeyi karbonhidratsiz kahvaltı sonrası çorbayla geçirelim var mısın
Afiyet olsun canım17 MAYIS
KAHVALTI 08:30
1 bardak limon suyu saat 06;30 da
2 dilim beyaz peynir 1 orta boy domates
Yarım sslatalık 5-6 yeşil zeytin
Küçük dilim peynitli börek
5 yaprak roka
ARA 11:30
türk kahvesi
Sütlü yulaf
ÖĞLE
1 bardak yayla çorbası (çorbalarımız karton bardakta)
Biraz göbek salata yağsız
1,5 lt su
2 bitki çayı
AKŞAM
AYRAN
Zipzip- Cordelia Elhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?