Takimcak yapalım canım. Hepimizin derdi zayiflamak nasılsa çok güzel bir öneriBen bu haftadan sonra haftanın iki gününü karbonhidratsız saf proteinle geçiricem kaptanımperşembeleri ve birgün daha az yağlı saf protein yapmaya çalışacağım
Çok güzel bir öğün canım. Afiyet olsun. Bol yağ yaksın inşallah17 MAYIS
KAHVALTI 08:30
1 bardak limon suyu saat 06;30 da
2 dilim beyaz peynir 1 orta boy domates
Yarım sslatalık 5-6 yeşil zeytin
Küçük dilim peynitli börek
5 yaprak roka
ARA 11:30
türk kahvesi
Sütlü yulaf
ÖĞLE
1 bardak yayla çorbası (çorbalarımız karton bardakta)
Biraz göbek salata yağsız
1,5 lt su
2 bitki çayı
AKŞAM
AYRAN
Zipzip- Cordelia Elhan
İnşallahÇok güzel bir öğün canım. Afiyet olsun. Bol yağ yaksın inşallah
Aynen canım dün dısardaydımCanım afiyet olsun. Sanki disardaymişsin gibi bir menü olmuş.
Benim tatlım sabah sabah niye açma yesinAynen canım dün dısardaydım
Canım harika oluuurTakimcak yapalım canım. Hepimizin derdi zayiflamak nasılsa çok güzel bir öneri
Canım harika oluuurperşembe ve pazar saf protein yapalım dukan diyetindeki gibi hem ertesi güne tartı günleri iyi olur hem de düzenli yaparsak aradaki günlerde de diyete devam edersek ciddi kilo verdirir
CanımsınBenim tatlım sabah sabah niye açma yesinhemen anladım.
Benim bebesinde diş dönemi ne gece ne gündüz düzgün bir uykusu yok o da yıprandı bende bu uykusuz halleri normal dimi valla korkuyorum hep mi böyle olucak diye 4 ayına kadar da gaz sikintisindan uyku sorunları yasadikBugun hic gelemedim kusura bakmayin uc cocukla zor firsat buluyorum birde ikizlerin dis donemi dun gece sanirim rahat 10 kere kalktim.Elhan kaptanim sana da cok rakiplik yapamiyorum sanirim uzgunum
VarımLimonicim perşembeyi karbonhidratsiz kahvaltı sonrası çorbayla geçirelim var mısın
İnşallahhhTamamdir şimdi yapacağım
Daha cumaya çok var.. yediklerin hemen yağa dönüşmez bence 2 gün sebze ağırlıklı beslensen suyu artırsan tekrara eksine dönersin
Saf protein nasıl oluyor.. ? Neler yeniliyor neler yenilmiyor?Canım harika oluuurperşembe ve pazar saf protein yapalım dukan diyetindeki gibi hem ertesi güne tartı günleri iyi olur hem de düzenli yaparsak aradaki günlerde de diyete devam edersek ciddi kilo verdirir
Zaten açma sabah yenmez mi ayolBenim tatlım sabah sabah niye açma yesinhemen anladım.
Canım yağsız olmak koşuluyla sadece hayvansal protein alıyoruz. Pişirmeyi de ızgara veya haşlama yapıyoruz. Peynir süt yoğurt gibi süt ürünlerini de yağsız ve light tüketiyoruz. Normalde 1.5 kaşık yulaf kepeği tüketme hakkımız var ama onu da almayıveririz aklına yatarsa sen de katılSaf protein nasıl oluyor.. ? Neler yeniliyor neler yenilmiyor?
İşler değişti tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?