Doğru söylüyorsun. Öyle yapalımCanım üst üste yapmayacaksın ya o yüzden sorun olmaz bence ertesi sabah hemen kuru kayısı vs yeriz ya da salatalıklı veya ıspanaklı bir smoothie ya da başka smoothieler bakarız
Cok sukurr genede evin var canim benimm esyalimiydi evinYok benim evim hasarlı ben sehirden uzak bir evim var ordayım şimdi
Afiyet olsun canım17 Mayıs Çarşamba
Sabah
1 fincan granül kahve, 2 hurma
Öğlen
3 fırında kızartılmış sigara böreği, 1 kase yoğurt, yeşillik
Ara
1 elma, 5 badem
Akşam
1 tabak patates yemeği, salata, yoğurt
Bugün fazlaca yorgun hissediyordum malesef yürüyüşe çıkamadımElhan
Şu:1.5 lt
Adım 2952
Spor:Leslie 2 millCordelia Zipzip-
Aralarda ne tercih ediyoruz
Canım ara diye bir şey yok bu diyette. Acıkınca yiyorsun. Ama dediğim gibi hepsi hayvansal hepsi yağsız olacak. Pişirme yöntemleri de ona göre olacak tabii. Bir sınırı da yok doyana kadar yiyebilirsin ama şöyle ki biraz yiyince protein vücutta bir etki yapıyormuş midene öküz oturmuş gibi oluyor ve yiyemiyorsun. Suyu ihmal etmiyoruz. Dışarıdan ızgara köfte, döner tabi ekmeksiz, ya da ızgara etler olabilir. Ayran yağsız süt yoğurt olabilir. Light her türlü içecek olur.
Afiyet olsun Mina.17 Mayıs
10.00: 1 paket çiziviç
13.30: 1,5 tabak bezelye yemeği
1 tane fırınlanmış tavuk baget
1 büyük kase karışık salata
1,5 lt su
Midemde öküze yer açmam lazım.Canım ara diye bir şey yok bu diyette. Acıkınca yiyorsun. Ama dediğim gibi hepsi hayvansal hepsi yağsız olacak. Pişirme yöntemleri de ona göre olacak tabii. Bir sınırı da yok doyana kadar yiyebilirsin ama şöyle ki biraz yiyince protein vücutta bir etki yapıyormuş midene öküz oturmuş gibi oluyor ve yiyemiyorsun. Suyu ihmal etmiyoruz. Dışarıdan ızgara köfte, döner tabi ekmeksiz, ya da ızgara etler olabilir. Ayran yağsız süt yoğurt olabilir. Light her türlü içecek olur.
Bunu yapamam sanırım. Size başarılarCanım yağsız olmak koşuluyla sadece hayvansal protein alıyoruz. Pişirmeyi de ızgara veya haşlama yapıyoruz. Peynir süt yoğurt gibi süt ürünlerini de yağsız ve light tüketiyoruz. Normalde 1.5 kaşık yulaf kepeği tüketme hakkımız var ama onu da almayıveririz aklına yatarsa sen de katıl
Ekmek yemeyim diye bulgur pilavını abartmış olabilirimAfiyet olsun menekşem
Menun çok güzel. Beş kaşık bulgur pilavı biraz fazla geldi tabi bu bana fazla belki senin bunyene normaldir. Bu arada kuruyemişlerin göz kamaştırıyor. Metabolizmani iyi çalıştırır. Kızlarımın kilolarina hiç bakamadım normalde boy kilolari iyice didiklerdim bir türlü fırsat bulamadım. Zaman ayırmam lazımdı başlarda geçti artık. Bu hafta böyle oldu.
Anamm akşam akşam attın bunu acıktım yavvv17 Mayıs
Sabah sade kahve
Kahvaltı 11.30
Peynirli omlet, 2 dilim salam, domates salatalık, 3 adet kayısı, 1 tatlı kaşığı harnup özü, bir kaşık ev yoğurdumun kaymağı
Eki Görüntüle 3249112
2. Öğün saat 16.00
2-3 küçük turp, 4 kaşık yoğurt, tavuklu siyez bulguru ( ikisini bir yapınca pilavı 3 kaşık diye ayıramadım belki biraz fazla olmuş olabilir )
Eki Görüntüle 3249113
Saat 19 da bir üçgen parça karpuz
2 litre su
Bugün Ankara korkunç fırtınalıydı. Güneş azalsın yürüyeyim dedim maalesef kaldı.
Elhan Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun canım17 Mayıs
Sabah sade kahve
Kahvaltı 11.30
Peynirli omlet, 2 dilim salam, domates salatalık, 3 adet kayısı, 1 tatlı kaşığı harnup özü, bir kaşık ev yoğurdumun kaymağı
Eki Görüntüle 3249112
2. Öğün saat 16.00
2-3 küçük turp, 4 kaşık yoğurt, tavuklu siyez bulguru ( ikisini bir yapınca pilavı 3 kaşık diye ayıramadım belki biraz fazla olmuş olabilir )
Eki Görüntüle 3249113
Saat 19 da bir üçgen parça karpuz
2 litre su
Bugün Ankara korkunç fırtınalıydı. Güneş azalsın yürüyeyim dedim maalesef kaldı.
Elhan Zipzip- Cordelia
Ahh canım yaaa ben buyüzden yemek istemiyorum yersem baslarım bozulur yaptığım emeğim bosa gider yanii kilonuza ulasmaya çalışın ozaman ödüllendirirsinizz bende dayanamaz yerdim ama artık çok sıkıldım kapadım agzımı
Ama dün yediysen bugün kendine değerlendirr tekrar düşer canım 400 nedir sporla yürüyüşle şipşak halledersin aksamda yogurt kürü ye pulbiber zencefille zerdeçal karıştır limon sık misss yatmadan 2 saat önc eye yat
Anamm akşam akşam attın bunu acıktım yavvv
Afiyet olsuunn
Bulgur pilavı bebeğine süt olur sıkıntı yok canım. Gayet güzel besleniyorsun bu şekilde devam etmen yerinde. Allah bağışlasın evladını.Bunu yapamam sanırım. Size başarılar
Ekmek yemeyim diye bulgur pilavını abartmış olabilirimkuruyemis ve meyve en sevdiğim yiyecekler. Sınırlı tutmaya çalışıyorum 163 boy kilo 71 58 ile hamile kalıp bu kilolara kadar çıktım ve veremedim hiç.. 5.5 aylık bebeğim var. Emziriyorum diye sıkı bir diyet detoks vs yapmıyorum.. sadece mümkün olduğunca paketli gıda abur cubur gazlı içecek vs yememeye çalışıyorum
Tavuk dedin bulgur dedin simdi ooyyyy en sevdiğimm yarına menüm bu tamamcanım yarın için hayal kur
Teşekkür ederim tatlışım
Sağol canımm benimmAfiyet olsun canımÇok güsel bir menü
Az önce bir videoda eşim görmüş balkondaki koltuğu ucurmus rüzgar.Ankara öyleymiş ozlemcim.
Menüleri incelerken aynı durumdayız tatlım. Kahve gördüğüm zaman kokusunu hissediyorum resmen.Anamm akşam akşam attın bunu acıktım yavvv
Afiyet olsuunn
Allah esirgesin iyi ki çikmamişsin dışarıSağol canımm benimmsorma resmen ortalık birbirine girdi
Heee guuu başım döndü görüncee vallahiii neseki sus susss yoğurt kürümü yedim simdii istahım kaçtıMenüleri incelerken aynı durumdayız tatlım. Kahve gördüğüm zaman kokusunu hissediyorum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?