Afiyet olsun canım17 Mayıs çarşamba
9.00 kaşarlı hindi fümeli tb tost 5 zeytin Yeşillik salatalık 1 kahve
11.00 1 hurma 10 fındık
14.00 50gr ton balıklı Salata 1 dilim tbe
15.00 1 nektari 5 fındık
17.30 5yk bulgur pilavı Bi tabak yeşil fasulye Salata
20.00 1 sütlü kahve 5 kaju 5 iğde 1 kayısı 2 yk yoğurt
2.5 litre su
6871 adım
Zipzip- Cordelia Elhan
Canım kaptanım çok üzüldüm. Size bir şey olmasın yeter kiBugun hic gelemedim kusura bakmayin uc cocukla zor firsat buluyorum birde ikizlerin dis donemi dun gece sanirim rahat 10 kere kalktim.Elhan kaptanim sana da cok rakiplik yapamiyorum sanirim uzgunum
Yarın başlıyor muyuz öyleyse ballı kaymağımmİşler değişti tatlım
ozlemon la saf protein diyeti yapicik. Sen de katıl bize olur mu çorbayi başka güne yaparız o kolay. Yolumuz uzun nasılsa çipcitir olacağız inşallah
Ben de katılayım nasıl yapacağızYarın başlıyor muyuz öyleyse ballı kaymağımm
Tamamdırr inşallah başarılı bir diyet olurrİşler değişti tatlım
ozlemon la saf protein diyeti yapicik. Sen de katıl bize olur mu çorbayi başka güne yaparız o kolay. Yolumuz uzun nasılsa çipcitir olacağız inşallah
Afiyet olsun menekşem17 Mayıs çarşamba
9.00 kaşarlı hindi fümeli tb tost 5 zeytin Yeşillik salatalık 1 kahve
11.00 1 hurma 10 fındık
14.00 50gr ton balıklı Salata 1 dilim tbe
15.00 1 nektari 5 fındık
17.30 5yk bulgur pilavı Bi tabak yeşil fasulye Salata
20.00 1 sütlü kahve 5 kaju 5 iğde 1 kayısı 2 yk yoğurt
2.5 litre su
6871 adım
Zipzip- Cordelia Elhan
Tabi ki bitanemYarın başlıyor muyuz öyleyse ballı kaymağımm
1.60 boy 65.2 ile başladım.. Ptsi tartısında 800gr versemde ptsi ve salı yaptıgım kaçamaklar ile tekrar yarım kg aldımAfiyet olsun menekşem
Menun çok güzel. Beş kaşık bulgur pilavı biraz fazla geldi tabi bu bana fazla belki senin bunyene normaldir. Bu arada kuruyemişlerin göz kamaştırıyor. Metabolizmani iyi çalıştırır. Kızlarımın kilolarina hiç bakamadım normalde boy kilolari iyice didiklerdim bir türlü fırsat bulamadım. Zaman ayırmam lazımdı başlarda geçti artık. Bu hafta böyle oldu.
Sabah yumurta peynir süt tercih edeceğim. Akşam da tavuk, balık veya yoğurt yiyebilirim. Bol su , ayranBen de katılayım nasıl yapacağız
Aralarda ne tercih ediyoruzSabah yumurta peynir süt tercih edeceğim. Akşam da tavuk, balık veya yoğurt yiyebilirim. Bol su , ayran
Harika bir durumdasin .1.60 boy 65.2 ile başladım.. Ptsi tartısında 800gr versemde ptsi ve salı yaptıgım kaçamaklar ile tekrar yarım kg aldımToparlanacagım inşallah
GaziantepCano sen nerde oturuyordun ben bilmiyodum olsa yazardım mutlaka sana
Bebegimm evindemisin nerdesinnGaziantep
Avukat tuttuk daha dogru su arkadaş oldugu için bakalım sorusturma başlattıkResmen sahtekarlık yapmışlar ne yaptın şikayet durumunu.
Sarmalardan sonraki gün tartıldıgımda +400gr gördüm bende çok şaşkınım, bu kadar etkileyecegını hiç beklemiyordumHarika bir durumdasin .bilgi için teşekkür ederim.
Hedefine çok çabuk ulasacaksin ne güzel limonicim. Menülerin gayet güzel. Ah o sarmalarbaşka da kayda değer kaçamak yoktu sanki ...tabi ki toparlanirsin cuma gününe gider o yarım kilo. Yarınki protein diyeti inşallah sonuç verir hepimize.
Yok benim evim hasarlı ben sehirden uzak bir evim var ordayım şimdiBebegimm evindemisin nerdesinn
Canım üst üste yapmayacaksın ya o yüzden sorun olmaz bence ertesi sabah hemen kuru kayısı vs yeriz ya da salatalıklı veya ıspanaklı bir smoothie ya da başka smoothieler bakarızTabi ki bitanem
Kabızliga karşı bir receten var mı? Ben saf protein diyeti yaptığımda sorun yaşıyorum. Mesela chia, süt, kayısı yapsam saf proteini deler miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?