Ablam o alışık olmayanlar için oluyo sen bana takılllYanlış anlaşılmalara neden oluyor.
Rizeliyim gell horon çekelim abla iyi bi kaloriCanım tam Karadeniz gibi ruh halim var. Onun dışında her şey aynı. Sen nasılsın aşk nasıl?
Aldığımiz kilolar olmasa gorusemeyecektik
Zaten ben arkadaşlara motivasyon olsun diye kilo alıyorum
Zamk değil zift ile de yapişsa kökünü kurutacagiz bu yağların.
Miraycik napıyor dokuz on ay oldu sanırım
Ooohhhh miikemmel24 Mayıs
11.00 Bir buçuk haş yumurta, maydanoz, yarım köz patlıcan, domates, salatalık, peynir , iki ceviz
23.00 Kahve
17.00 Mercimek salatası , ayran
19.00 Dört erik, iki kayısı
İki litre su
Eki Görüntüle 3252403
Jou
GünaydınGünaydın
Erkencisin Günaydın canim
Hayırlı olsun kaptanım. Bereketli olsun.@North River
askrhpozitif
Hosgeldiniz kızlar❤❤
Çok takip edemiyorum buraları işe girdim 1 hafta oldu
Canım maalesef çalışma şartları her zaman anneleri ve çocukları zorluyor. Yalnız değilsin inan. Çok üzücü ama ekonomik koşullar maalesef. Keşke evlatlarımız belirli bir yaşa gelene kadar çalışma saatleri daha esnek olsa süt izni gibi mecburi izinler olsagünaydın kızlar
burayı da ağlama duvarına çevirdim hakkınızı helal edin ama kadınlar olarak bi siz anlarsınız beni diye içimi döküyorum
bugün işe gelmek zorunda olduğum için kızımı evde bırakmak zorunda kaldım, eşimle beraberler ama kızım resmen bacağıma yapıştı gitme anne diye ağladıkendimi çok kötü hissediyorum, olmasını beklediğim işi sırf bu sebeple istemiştim, çünkü izin kullanma konusunda daha rahat olduklarını biliyordum ya da çocukların okul çıkışlarına göre iş çıkışlarını ayarlayabildiklerini de ama ben hastalık da bile izin kullanırken canıma okunuyor ve öyle sürekli de alamıyorum
çocuklarımın çoğu şeyinde ben olmuyorum
bu beni çok üzmeye başladı, kızlarım büyümeden artık benden uzaklaşma vakitleri gelmeden daha fazla onlarla olmak istiyorum ama olmuyor
aynen öyle canım, inan çok çalışmaktan yana derdim yok ama en azından daha rahat izin kullanabiliyor olmayı çok isterdim sırf çocuklarım için ya da ne biliyim 9da değil de 8de başlayayım işe ama 1 saat erken çıkayım ki çocuklarımı okuldan be alayım, buna o kadar özeniyorlar ki, büyük kızım sürekli bunu söylüyor herkesin annesi geliyor niye sen gelmiyorsun diyeCanım maalesef çalışma şartları her zaman anneleri ve çocukları zorluyor. Yalnız değilsin inan. Çok üzücü ama ekonomik koşullar maalesef. Keşke evlatlarımız belirli bir yaşa gelene kadar çalışma saatleri daha esnek olsa süt izni gibi mecburi izinler olsa
Nasılsın tatlım HosgeldinBende senin taktiği uyguluyorum abla sırf arkadaşlara destek olmak amaçlı yoksa yemek yemeği sevdiğimden değil
10 aylık oldu valla daha dün gibi şimdi yaşına girecek sıpa
günaydın canım, rahatsız mıydın geçmiş olsunGünaydınnnnnnn ❤❤❤❤❤❤❤❤
kızlar bir de size şunu sormak istiyorum ben pilatese başlamak istiyorum ama dışarıda gidecek vaktm yok o yüzden evde yapacağım
evde pilates için önereceğiniz videolar var mı
İlaçlarında faydası olacaktır mutlaka çocuklar hasta oldumu böyle oluyor,dayanma güçleri daha yüksek onlarınTeşekkürler ablacım, dün geceye göre birazcık daha iyi gibi
dün gece perişanlık çekti resmen
Çok teşekkürler kızlar ❤
Sağol canım, size de geçmiş olsun neyi var çocukların, sık giremediğim için kaçırmışım sanırım
Evet ben yapıyorum mesela bugün bu videoyu yapacağım. Bu bayani da çok beğeniyorum.kızlar bir de size şunu sormak istiyorum ben pilatese başlamak istiyorum ama dışarıda gidecek vaktm yok o yüzden evde yapacağım
evde pilates için önereceğiniz videolar var mı
Tombiş patlıcanlar vardı evde airfryda denemek amaçlı pişirmistim çok güzel oldu. Hepimize afiyet olsun. Bugün de olacak menüdeAfiyet olsunnsende patlıcan köz herkes ondan yemiş bende öyle
Günaydın canım.Günaydın herkese
teşekkürler canım
inşallah ablacımİlaçlarında faydası olacaktır mutlaka çocuklar hasta oldumu böyle oluyor,dayanma güçleri daha yüksek onların
teşekkürler canım, başlangıç mı buEvet ben yapıyorum mesela bugün bu videoyu yapacağım. Bu bayani da çok beğeniyorum.
Günaydın hayatımmGünaydın masterfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?