Oy maşallahBende senin taktiği uyguluyorum abla sırf arkadaşlara destek olmak amaçlı yoksa yemek yemeği sevdiğimden değil
10 aylık oldu valla daha dün gibi şimdi yaşına girecek sıp
Günün çok güzel geçsin canımGünaydın hayatımm
Günaydın hayatım valla bugün güzel geçicek bugün 20. Evlilik yıldönümümGünün çok güzel geçsin canım
Günaydın canım .Günaaayydııın baliçeleeerrrr
Geçenlerde yaşimi sormuştun 27 demiştim ya işte onu 27×2 diyecektim niye sana abla diyorlar diye sorsaydin.Günaydın hayatım valla bugün güzel geçicek bugün 20. Evlilik yıldönümüm
Cok sağol canım geçecek insallah. Sen nasılsıngünaydın canım, rahatsız mıydın geçmiş olsun
Beraber nice güzel yıllarınız olsunGünaydın hayatım valla bugün güzel geçicek bugün 20. Evlilik yıldönümüm
Teşekkürler canım benimBeraber nice güzel yıllarınız olsun
iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah canımCok sağol canım geçecek insallah. Sen nasılsın
Güle güle kullanbenımde nevresime ıhtıyacım var aslında
Çok şükür bugünü de kazasız atlatım
Kahvaltı 1o.oo
Maydanoz Salatası
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
1dılım beyaz peynir
Haslanmış brokoli
14.oo yulaf lapası su ıle hazırlanmış
Arada 1 lokma pogaca, 1 kasık kısır, 1 tane salatalık turşusu (tatlarına baktım)
Aksam 19.00
2 kepçe yarmalı yoğurt çorbası
Salata
Küçük kase ezme
3lt su 55 dk eliptik
North River
Bende tatil de cok adım atmıstım .Okadar geldık gezelım ,yıyelım kafasındaydım
Kızlar gitmiyor yaa. Irade, disiplin sıfır... Anneme geldim geleli yemek ekmeksiz, çay boş geçmiyor.
Hadi bismillah . Duayı bend eokıduö. Benimde boyum 168 kilom 67 . Allah istemediğimiz tüm kiloları kilo almak isteyen e paylaştırsın. Aminnnn
Aynen canim bende su aralar oyleyim gogsumde bi tas var ona ragmen oynuyorum gibi . Allah ferahlik versinCanım tam Karadeniz gibi ruh halim var. Onun dışında her şey aynı. Sen nasılsın aşk nasıl?
Ayy cok sevindim canim ya kendim ise baslamis gibi inan hep diyordum ya sana inan cok mutlu oldumNorth River
@askrhpozitif
Hosgeldiniz kızlar❤❤
Çok takip edemiyorum buraları işe girdim 1 hafta oldu
NeresindenRizeliyim gell horon çekelim abla iyi bi kalori
Amin canım inşallahAynen canim bende su aralar oyleyim gogsumde bi tas var ona ragmen oynuyorum gibi . Allah ferahlik versin
Ayy cok sevindim canim ya kendim ise baslamis gibi inan hep diyordum ya sana inan cok mutlu oldum
Neresinden
Salarha canım sendemi yoksamAynen canim bende su aralar oyleyim gogsumde bi tas var ona ragmen oynuyorum gibi . Allah ferahlik versin
Ayy cok sevindim canim ya kendim ise baslamis gibi inan hep diyordum ya sana inan cok mutlu oldum
Neresinden
Benimkide tospikti hahahahaha ortadan kestim sonra ustune kare kare kestim zeytinyağ döküp üstü kızarana kadar pisti fırında sonrada icini oydum baharatlar la kavurdum kasarda rendeledim azcuk off bi güzel oldu ablamm bugün gene yapcam hem kaloriside düşük 1 tabak dolusu olduTombiş patlıcanlar vardı evde airfryda denemek amaçlı pişirmistim çok güzel oldu. Hepimize afiyet olsun. Bugün de olacak menüde
Haklı kuzum ya...şurada üç gündür tanıdığı bir insanım. Espriyi hakkını verenler yapmalı , karşı tarafı incitmemeli. Benimki biraz zorlamaydi. Boş yere etrafı buz kestim neyse daha dikkatli olurum.Ablam o alışık olmayanlar için oluyo sen bana takılllbiliyorsun benim takılmalar espriler boll hehhehehe bende takılmaya çalışmıştım ama yanlış anlaşılma olacak diye çok yapamadım takılmak eğlenmek amaçlı topiği costurmak
Afiyet olsun kuzum.Benimkide tospikti hahahahaha ortadan kestim sonra ustune kare kare kestim zeytinyağ döküp üstü kızarana kadar pisti fırında sonrada icini oydum baharatlar la kavurdum kasarda rendeledim azcuk off bi güzel oldu ablamm bugün gene yapcam hem kaloriside düşük 1 tabak dolusu olduiyi doydum
Haklı kuzum ya...şurada üç gündür tanıdığı bir insanım. Espriyi hakkını verenler yapmalı , karşı tarafı incitmemeli. Benimki biraz zorlamaydi. Boş yere etrafı buz kestim neyse daha dikkatli olurum.
Elimde smoothiemle buradayım.Ee kimler var kimler yok
Olacak ablamAfiyet olsun kuzum.inşallah yarına çok faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?