Yanii evett benide tanımayan var burda simdi dogru söylüyorsunHaklı kuzum ya...şurada üç gündür tanıdığı bir insanım. Espriyi hakkını verenler yapmalı , karşı tarafı incitmemeli. Benimki biraz zorlamaydi. Boş yere etrafı buz kestim neyse daha dikkatli olurum.
Önceden yapmadı iseniz Ebru Saldırın başlangıç videosu güzel.teşekkürler canım
inşallah ablacım
teşekkürler canım, başlangıç mı bu
Oo süperrElimde smoothiemle buradayım.
Yaptımda içemedim elcom sabah çıktım evdem hastaneye anca dönğyorum bir fincan filtre kahve dışında birşey geçmedi boğazımdan
Oooogüzel kalori yakıyoz siniden daha var aksama kadar içersinYaptımda içemedim elcom sabah çıktım evdem hastaneye anca dönğyorum bir fincan filtre kahve dışında birşey geçmedi boğazımdan
İyiyim canım şükür sen nasılsınNasılsın tatlım Hosgeldin
Ben daha küçük beden alamadim ya almaya fırsat kalmadan hamile kaldımOy maşallahzaman çok çabuk geçiyor. Kilo aldım diye üzülmüyorum bu yüzden yapacak bir şeyler olsun hayatımızda yeter ki...tek sıkıntı kıyafetler oluyor onun da çaresi yeni bir şey almıyorum nasılsa zayiflayavagim niye büyük beden alayım ki diyorum masraf etmemiş oluyorum.
En önemli şey iki insanın birbirini anlayabilmesi.. Unutalım bu konuyu. Gel sarılalımmHaklı kuzum ya...şurada üç gündür tanıdığı bir insanım. Espriyi hakkını verenler yapmalı , karşı tarafı incitmemeli. Benimki biraz zorlamaydi. Boş yere etrafı buz kestim neyse daha dikkatli olurum.
En önemli şey iki insanın birbirini anlayabilmesi.. Unutalım bu konuyu. Gel sarılalımm
Lastikli pantolon, ipli eşofmanlarla aşk yasiyorumİyiyim canım şükür sen nasılsın
Ben daha küçük beden alamadim ya almaya fırsat kalmadan hamile kaldım
İyiyim canım efsane dönüyor mu yoksaİyiyim canım şükür sen nasılsın
Ben daha küçük beden alamadim ya almaya fırsat kalmadan hamile kaldım
Teşekkür ederim canimAynen canim bende su aralar oyleyim gogsumde bi tas var ona ragmen oynuyorum gibi . Allah ferahlik versin
Ayy cok sevindim canim ya kendim ise baslamis gibi inan hep diyordum ya sana inan cok mutlu oldum
Neresinden
Aaaa nice mutlu sağlıklı yıllarınız olsun canımGünaydın hayatım valla bugün güzel geçicek bugün 20. Evlilik yıldönümüm
Oooo afiyetler olsun elhanımElimde smoothiemle buradayım.
Aaaa nice mutlu sağlıklı yıllarınız olsun canım
Oooo afiyetler olsun elhanım
Harika bir menüMerhaba kızlar bugün menüm
09.00 Türk kahvesi
12.00 yulaflı peynirli omlet yeşillik
15.00 1 kase ezogelin çorbası
16.00 Türk kahvesi
19.00 1 kase ezogelin çorbası, 4 kaşık Patlıcan oturtma, semizotu salatası
2 lt su
2 tane olan kıyafet var abla yıkayıp yıkayıp giyiyorumLastikli pantolon, ipli eşofmanlarla aşk yasiyorum
Hamilelik kıyafetlerinde oynama yapabilirsin tatlım
Ahh keşke cordisim eski merveden eser yok ya motivasyonu bir yakalayamadim gittiİyiyim canım efsane dönüyor mu yoksa
Mutlaka yakalarsın canım. Sana güveniyorumAhh keşke cordisim eski merveden eser yok ya motivasyonu bir yakalayamadim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?