Iste en zor kısmıda o napcan az yiyceksin yatmadan yoğurt kürü yersen yağ yakmış olursun akşam birileri olcaksa sabahları sz yersin aksamıda az yiyip günü kapatmış olursunEvet bende tam düzen tutturuyorum ya birileri gelip kalıyor ya biz gidiyoruz
Ekmek dışında herşey güzellKahvalti 10.00
1 çay bardağı türk kahvesi 2 kayısı
Ara öğün 12⁰⁰
1 su bardağı kefir 2 ceviz
Akşam 18⁰⁰
3 adet köfte ızgara
1 kase salata
2 dilim ekmek
1 su bardağı ayran
Ara öğün 20 ⁰⁰
Çay çektirdek az miktarda
5 6 fındık
Yoğurt pul biber limon ony diyorsunuz demiIste en zor kısmıda o napcan az yiyceksin yatmadan yoğurt kürü yersen yağ yakmış olursun akşam birileri olcaksa sabahları sz yersin aksamıda az yiyip günü kapatmış olursun
Normalde hic ekmek yemiyorum azıcık alayim dedimEkmek dışında herşey güzell
Evett hatta zencefille zerdeçal limonda çok iyi yakarr ben bazen degistiriyorum bugün mesela pulbiber zerdeçal limon sıktım yedim 2 saat önceYoğurt pul biber limon ony diyorsunuz demi
Bugün geç oldu reflü yapiyor bende yarin daha erken saatte yapayımEvett hatta zencefille zerdeçal limonda çok iyi yakarr ben bazen degistiriyorum bugün mesela pulbiber zerdeçal limon sıktım yedim 2 saat önce
tamamm bikereyle birseycik olmazNormalde hic ekmek yemiyorum azıcık alayim dedim
Olurrr bendede varr reflü oyüzden yatmadan iki saat önceBugün geç oldu reflü yapiyor bende yarin daha erken saatte yapayım
Sevgili kaptanoşum öncelikle şunu belirtmeliyim ki çok çok iyi gidiyorsun afiyet olsun
Menü çok güzel afiyet olsun yalnız spor veya adım göremedim onları da eklersen çok daha güzel olur.Merhabaa kızlar bugün kahvaltıyı atladım öğlen 3-4 yaprak sarması yedim
Akşam 19.30 da mangal yaktık 3 ciğer çöp şiş 1 küçük adana yedim çeyrek lavaşla bol salata
FirstLady_ Elhan
Özel bir günde kaçamaklar oluyor.. Adım sayısı yediklerini yakmıştır, afiyet olsunBen geldimmm. Çok yoğun bir gün oldu benim için. Menum de hiç istediğim gibi olmadı
Sabah 2 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim tbe yeşillik
Ara 4 sarma 1 poğaça 2yk kuru patlıcan ince yarım dilim yaş pasta (kızımın doğum günüydü)
Ara 1 sütlü kahve 2 kuru pasta 1nektari 5 iğde 10 leblebi
Akşam 3 parça tavuk ızgara yoğurtlu semizotu köz salata
2.5 litreye yakın su
12383 adımElhan FirstLady_
Menü, adım ve su gayet yeterli.. Afiyet olsun canımFirstLady_ Elhan
Eve geldikten sonra markete gittik, evdekilere bi bakim sonra yemek Bulaşık alınanları yerleştir. Cocuklar Banyo derken adımlarım sınırlı kaldı. Hedefim 10.000 di ;(
Eki Görüntüle 3253690
Fazlası vardır ama teli yanımda tasimadım.
İyi geceler.
Yok kızzz seni etiketliyomuyduk ben öyle anlamadımSevgili kaptanoşum öncelikle şunu belirtmeliyim ki çok çok iyi gidiyorsun afiyet olsunAma beni de etiketlemen gerekiyor
Menü çok güzel afiyet olsun yalnız spor veya adım göremedim onları da eklersen çok daha güzel olur.Bir de suyu ne kadar tüketiyorsun onu da yazmalısın
Özel bir günde kaçamaklar oluyor.. Adım sayısı yediklerini yakmıştır, afiyet olsun
Menü, adım ve su gayet yeterli.. Afiyet olsun canım
Çocuğunun doğum günü kutlu olsun Menekşecim. Kahvaltıdan sonrası senin alistigim menülerine benzemiyor.Ben geldimmm. Çok yoğun bir gün oldu benim için. Menum de hiç istediğim gibi olmadı
Sabah 2 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim tbe yeşillik
Ara 4 sarma 1 poğaça 2yk kuru patlıcan ince yarım dilim yaş pasta (kızımın doğum günüydü)
Ara 1 sütlü kahve 2 kuru pasta 1nektari 5 iğde 10 leblebi
Akşam 3 parça tavuk ızgara yoğurtlu semizotu köz salata
2.5 litreye yakın su
12383 adımElhan FirstLady_
Tatlım kaptanlar birbirlerini etiketliyor.Yok kızzz seni etiketliyomuyduk ben öyle anlamadımElhan dogrumu tesekkur ederim bebeğımm FirstLady_
Neyse 3 5 ne verirsek kârdırAman öyle olsun. Sen kendine dikkat et
Ablam teknik kaptansin sen öyle kenarda oynayim filan hiç yakışıyor mu sana
Bacım bende budumdan kesecek değilim. Benimde ağır aksak gidiyor daha spor bilem yapamadım
Amaann ben daha yeni cozuyorum vallahii yasaya yasayaTatlım kaptanlar birbirlerini etiketliyor.
Teşekkür ederim. Evet maalesef kötü oldu. Düzeni bi bozunca devamı geldi. Moralim bayağı bozuldu.. yedim ama mutlu değilim.. karnım bayağı şiş kabızlık da yaşıyorum. Tadım kaçtıÇocuğunun doğum günü kutlu olsun Menekşecim. Kahvaltıdan sonrası senin alistigim menülerine benzemiyor.Afiyet olsun. Neyse ki cumaya çok var.
Sabah öğle nerde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?