Hayatım öğlen attım ya kaçırmışsın bildirimlerin arasındaSabah öğle nerde canımafiyet olsunnn gayet hafif akşam menüsü ,adımda güzell
27 MAYIS
KAHVALTI
Yarım domates yarım salatalık
2 dilimpeynir
5-6 dal roka-5 yeşil zeytin
ARA
Maden suyu yulaf bar
ÖĞLE
yarım demet maydanoz,1,5 dekerlek gonk
2 bardak kefir
ARA
Büyük bardak yeşilçay
AKŞAM
belli değil belki yulaf yerim
@Zipzip-FirstLady_
Yarın düzeltme edelimm kaptoşş
Ayy canım arada kaynamış galiba hemen bakıyorummHayatım öğlen attım ya kaçırmışsın bildirimlerin arasında
Az yediğimi düşünüyorum ne diyorsun?Ayy canım arada kaynamış galiba hemen bakıyorumm
Off harikasın ama sen yaaa
Yaramaz mı ben bi +300 bekliyorumYarın düzeltme edelimm kaptoşşafiyetler olsun yaradımı sarmalaarr fasulyeler
Deme deme öyle sonra 200-300 gr gelirim hayal kırıklığına uğrarımOff harikasın ama sen yaaabu hafta harika eksiler alacagına eminim, böyle devam
Çok çok az.. Ama hedefe hızlı ulaşmanı sağlar.. Baş dönmesi halsizlik yorgunluk olmadıysa 3 günü geçmeyecek şekilde uygulayabilirsinAz yediğimi düşünüyorum ne diyorsun?
Hayır hayır bence güzel sonuçlar gelecekDeme deme öyle sonra 200-300 gr gelirim hayal kırıklığına uğrarım
Yok canım hiçç olmuyoÇok çok az.. Ama hedefe hızlı ulaşmanı sağlar.. Baş dönmesi halsizlik yorgunluk olmadıysa 3 günü geçmeyecek şekilde uygulayabilirsin
İnşallahhHayır hayır bence güzel sonuçlar gelecek
O halde yarın da devam et canım.. Ama baktın etkileniyorsun hemen normale dön.. Bu yaptıgın biraz şok diyet kategorisinde..Yok canım hiçç olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?