Memnun oldum canım..ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Lonely Single Girl
YAŞINIZ: 35 buçuk:)
BOYUNUZ: 153
KİLONUZ: 65.4 kg
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Resepsiyonist
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Aç gözlülük:)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Varisim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Rahat nefes alabilmek , istediğimi giyebilmek
.Son bir buçuk senede diyet yapmadan günde 15 km yürüyerek ( bunu sadece 6 ay yaptım) ve aksamları yemeyer3k 24 kg vererek 84 buçuk tan 60 a düştüm ama son 1 a6lyda 6_7 kilo aldım cips ve ekmek ve çikolata yedim daha doğrusu gömdüm.
Artık yeter nefes alamıyorum ve göbeğim förtledi.
Bu nedenle aranıza katılmak istiyorum
İçtim vallaIctin miiiiiisonra herhangi bi bitki çay sonrada türk kahvesi sonra tarcinli kayısılı su
Ayyy süperrrr ben içemedim bugün hiç kızı uyut kahvaltı hazırla derken gecti icmeler yarın icerim artıkİçtim valla
Gerçi son lokmamı kızım döktü ama olsun
Az önce de bitki çayımı içtim şimdi oy kullanmaya gidiyorum gelince de kahvemi içeceğim
Bana gelmiyor kahve yaaaAcıkırsan kahve iç türklerden
Hos buldumNe güzel kilo vermişsin ben de hergun 10-15 bin adım atmaya çalışıyorum. Hoşgeldin bu arada.Mutlaka geri aldığın kiloları fazlasıyla verirsin
Hala yürüyüş yapıyor musun?
Ben cordelia 93 kilodan 60 a indim. Şimdi yine 80lere ulaştım. Tekrar 60-65 olmak istiyorum.
Ben de cok memnun oldum. Girl diyebilirsinizMemnun oldum canım..Tam bir başarı hikayesiniz kutlarım sizi.
Önlemini erken almak da takdire şayan. Bize ilham olacak bu hikaye.Kisaca isim olarak ne hitap etsem girl
Birkaç saat girilmedi canım. Bakım onarım yapılmış olabilir. Zaten çok yavaştı.Ayyyy delirdim yavvkk ya bi girebiliyom bi giremiyomm kimseciklerde yokmus
Tamam...Bu arada kızlar ben tartıma yeni pil taktım sanki artık doğru ölçuyor önce yalniş ölçüyordu yarını baz alcm
Midem kötüGünaydın tatlış
Mutlu pazarlarhastaligin geçti mi
Bizim ortak dönemimiz varmı acaba? Her ikisinide tanıyorum.Hoş geldin girlBu hafta bizi cumaya kadar takip et. Hoşuna gidersek tabi ki bize katılabilirsin. İlk sayfada formumuz var doldurursan tanışırız. Günlük yediğin içtiğin ne varsa saat veya öğün olarak bildirmen gerekiyor. Şimdilik bunlar var. Merak ettiğin hususları sorabilirsin. Moniyi tanıyorum o da beni tanır. Ben de @oynakbasi34 ün takimindaydim.
Tekrar hoşgeldin. Bazen yurt dışı yazılanlar gece oluyor ya o yüzden dedimMthn83 Karadeniz'den yazıyorum:)
HarikasınADINIZ: ( isteğe bağlı ) Lonely Single Girl
YAŞINIZ: 35 buçuk:)
BOYUNUZ: 153
KİLONUZ: 65.4 kg
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Resepsiyonist
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Aç gözlülük:)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Varisim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Rahat nefes alabilmek , istediğimi giyebilmek
.Son bir buçuk senede diyet yapmadan günde 15 km yürüyerek ( bunu sadece 6 ay yaptım) ve aksamları yemeyer3k 24 kg vererek 84 buçuk tan 60 a düştüm ama son 1 a6lyda 6_7 kilo aldım cips ve ekmek ve çikolata yedim daha doğrusu gömdüm.
Artık yeter nefes alamıyorum ve göbeğim förtledi.
Bu nedenle aranıza katılmak istiyorum
Cevabı bilsek keşke. Kızlar sorarsa ne derim diye düşünEki Görüntüle 3253784
Şuna bakar misiniz iş arkadaşım bana cips ayırmis yersin diye :)
Ama yemeyecegjm asla ,kesin karar bıraktım
Zaten suratımda sivilce de yapıyor alerji hatta sivilce ötesi kızarıklık yapıyor.
Bir de dün otelde düğün vardı
Yüzde yüz yemekte pasta var ne yapılamaz kizlarrrr
Cips neyse de pastaya nasıl hayır dicemmmmm
İşte geldim burdayımAyyyy delirdim yavvkk ya bi girebiliyom bi giremiyomm kimseciklerde yokmus
Evett evettt içim şişti bi giriyo bi girmiyo derlandum daaaaBirkaç saat girilmedi canım. Bakım onarım yapılmış olabilir. Zaten çok yavaştı.
Naber aşkommSabah 6 da kalktım 7 i gecerek iş başı yaptım. Seçim bitti mesai bitti. Haberlere çıktım
Beslenmem kötüydü. Hala midem ağrıyor
Midem kötü
Bizim ortak dönemimiz varmı acaba? Her ikisinide tanıyorum.
Tekrar hoşgeldin. Bazen yurt dışı yazılanlar gece oluyor ya o yüzden dedim
Harikasın
Cevabı bilsek keşke. Kızlar sorarsa ne derim diye düşün
İşte geldim burdayım
ÜzdüBana gelmiyor kahve yaaa
Ayy sormaaa delirdim burda bide secim günü patladım sikıntıdanSelaamm herkesler iyi birtürlü giremedim aiteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?