Ödem yapar sanki elcom yaa ben de öyle biliyorumHadii yaaa internetler de yağ yakar diyo anamm
Tühhhh o faydalı diye aldı diyetlik diye kocam yaaaÖdem yapar sanki elcom yaa ben de öyle biliyorum
Canım canımm harika gidiyorsunnBenim de gün kapandı. Yazayım da caydırıcı olsun bir şey yemeyeyim.
07.00 Hcli tarçınlı kahve
11.30 Karatay kahvaltısı
13.00 Kahve
17.30 Fırında baharatlı, yoğurtlu kabak, üç kaşık bulgur pilavı
İki litre su
Adım kayda değer değil
Jou
Yine de bilmiyorumki belki vardır o tarz bir faydasıTühhhh o faydalı diye aldı diyetlik diye kocam yaaa
Genelde çok faydalı araştırdım zayıflamaya yardımcı olur diyoYine de bilmiyorumki belki vardır o tarz bir faydası
Beybim ben elhanı17:20de günü kapattım;
Kahvaltı
Peynirli domatesli tost
5-6 dal roka
2 fincan ananaslı yeşilcay
Ara
Türk kahvesi
1 küçük dilim kek
Akşam
Zeytinyağlı barbunya
2 yk yoğurtlu makarna
Salata
Su 2 lt
Eki Görüntüle 3254955
Ya bana ödem yapmıyor ama senin vücudunu bilemem yine de tartı gününden 2 gün önce içYağ yakıyo mu normalde kızzödem yapmasın sonra
Bir dene bakalım elcom belki dediğin gibidir gercektenGenelde çok faydalı araştırdım zayıflamaya yardımcı olur diyo
Ay hep unutuyorum yaaaBeybim ben elhanıCordelia etiket etmeyi unutmaa menüye gelelimm
Makarna dışında herşey çok güzelll
Ama genede az koymussun yeterli
AşkokuşkomAy hep unutuyorum yaaa
Tamam birdHa etiket olcak kesin
Aç karna mı tokmu bilemedimBir dene bakalım elcom belki dediğin gibidir gercekten
Bide odem olursa alırsam vay halimeYa bana ödem yapmıyor ama senin vücudunu bilemem yine de tartı gününden 2 gün önce iç
Ben çok içerim şalgam diyet yaptığım zamanlarda da hep içtim bişey olmadıBide odem olursa alırsam vay halime
Eee süper canım internettede öyle yazıyo çünkü peki açmı içtin tokmu acaba hangisi ise yararBen çok içerim şalgam diyet yaptığım zamanlarda da hep içtim bişey olmadı
Valla kuzum ben gece bile uykudan kalkar içerim o yüzden hangi zaman işe yaradığını bilmiyorumEee süper canım internettede öyle yazıyo çünkü peki açmı içtin tokmu acaba hangisi ise yarar
Zaten çok az bi kaloriliymis yaa hicbirşey olmazzValla kuzum ben gece bile uykudan kalkar içerim o yüzden hangi zaman işe yaradığını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?