- 21 Aralık 2016
- 8.958
- 41.310
- 548
Neresi kız buEki Görüntüle 3255803
Biz de geldik yine nehir kıyısına. Hava çok sıcak olmaya başladı buralarda.
Ben de bugün takıntı yapmaya başladım. Bi aydır diyet modu dayım yediğim içtiğim spor belli ama gitmiyor ya resmen. Ne yapacağımı bilemiyorum. Platese başlamalıyım hastalıktan sonra.
Abla dondurmayı nasip yapıyorsun? Süt reçeli koyuyor musun ?Yazın buz gibi içimi o kadar güzel oluyor ki çocuklar da çok beğenir. Dondurma dahi yapabiliyorsun koyu kıvamlı oluyor o zaman. Bence iki poşet az olur.
Olurr canım benim arkadaşım okadar diyet yapıyoduki bi gram gitmiyodu sanki formunu koruyodum diyo hep zumbaya gidiyo du halen daha gidiyoBi bakyırıyım ozaman merak ettim şimdi
Main nehriNeresi kız bu
Almanyada mı yanii yurt dışıdaki güzellikler baska zaten almanyada benim kp nin çok akrabası vardırMain nehri
Evet Almanya da .Almanyada mı yanii yurt dışıdaki güzellikler baska zaten almanyada benim kp nin çok akrabası vardır
Evet daha da sağlıklı olur tabi ki cevizle deCevizde tok tutar dahada ama cevizsiz yaparım illaki
Bakalımm deneyecemm guzel oluyosa ekmeğim olur hepEvet daha da sağlıklı olur tabi ki cevizle de
Hadi inşallah kraliçemBen de başladım canım. Güzel sonuçlar alalım inşallah. Pazartesiden beri tartı kıpırdamıyor köprüden önce son çıkış
İnşallah artı gelmez canım.Bugün misafirim vardı tek öğün karbon beslendim tamda tartı üstü hiç olmadı
Senin misafirlerin bitmezzz yavvBugün misafirim vardı tek öğün karbon beslendim tamda tartı üstü hiç olmadı
Canım spor olarak diyorsan yürüyüş ideal. Onun dışında ben hep eva fitness yaptım. Tekrar başlayacağım. Şuan yürüyüş yapıyorum.Cordelia varmı bi tavsiyen metabolizmayı şöyle bi şaha kaldıran
İnşallah ama birde regl haftam hala olamadım onun şişkinliğinide hissediyorum. Bakalım yarın ne olcakİnşallah artı gelmez canım.
Bu ara böyle oldu ya. Yaz temizliği yapcam onada vakit bulamıyorımSenin misafirlerin bitmezzz yavv
Göz kararı süt, süzme yoğurt veya labne biraz bal , meyve koyuyorum canım.Abla dondurmayı nasip yapıyorsun? Süt reçeli koyuyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?