- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Dedim ya iyle sabah öğle akşam beslenmesi yok bende ne zaman acıkırlar o zamanAfiyet olsun . Beslenme saatlerini düzenlemen lazim. Rastgele yenilmiş . Single girlcüm menüne protein de eklemen lazım.
Anladım canım. Peki tavuk, balık , et olarak alman mümkün mü?Dedim ya iyle sabah öğle akşam beslenmesi yok bende ne zaman acıkırlar o zaman
Çünkü o şekilde diyet listesi bile kilo aldırmış 6 ogun ara ogunlu falan:)
Metabolizmam yavaş benim ne kadar az o kadar huzurluyum
Az fazla ogun yesem bağırsagim ağrıyor sol taraf
Protein alamıyorum yazmıştım anca yoğurt o da yok evde maalesef olsa cacık yapacagimçok severim
Canım biraz daha kilo vereyim arada ekmek özlemi olduğunda senin ekmeği deneyeyim. Sipariş ettiğin yeri bizimle paylaşir misinEvet daha da sağlıklı olur tabi ki cevizle de
Bir haftadir durum bende de aynı canım. Sabah bakıyorum verdiğim kilodayım. Gün içinde yediklerimle 700-900 gr artı oluyor. Sabah bakıyorum o artı gitmiş başladığım yerdeyim. Kısır döngü içindeyim. Bu yüzden Japon diyeti aklıma geldi. Sabah sabit gelmekten ödüm kopuyor.Eki Görüntüle 3255803
Biz de geldik yine nehir kıyısına. Hava çok sıcak olmaya başladı buralarda.
Ben de bugün takıntı yapmaya başladım. Bi aydır diyet modu dayım yediğim içtiğim spor belli ama gitmiyor ya resmen. Ne yapacağımı bilemiyorum. Platese başlamalıyım hastalıktan sonra.
AKşam yatmadan yoğurt kürü ye aşkommBu ara böyle oldu ya. Yaz temizliği yapcam onada vakit bulamıyorım
Biricikim mercimek ekmeğini ben yaptım. Sipariş verdiğim ekmek siyez unlu ekşi mayalı. Tabi ki paylaşırımCanım biraz daha kilo vereyim arada ekmek özlemi olduğunda senin ekmeği deneyeyim. Sipariş ettiğin yeri bizimle paylaşir misin
Aman düşme bu tuzağa çok canın isterse bir küçük dilim ye göz hakkın olsunAkşama kayınbrom börek yapacakmış
Şahane yapar
Ama yemeyeceğim oraya gitmeden kanat ve yoğurt yemeyi düşünüyorum. Bir lokma bile çok tehlikeli anında tepsinin çeyreğini yutabilirim
Cokguzel kuzumm arada oyle bi açlık geliyorr bende buara enerjim düşüyo niye bilmiyorum sanırım yoruldum 1 ay 15gun diyetteyim yoruldum cidden yani kafam bir milyonn
Sen ne yaptın böyle yaaaa maf ettin beni
Dur daha yeni başladın hemen yorulma bazen insan sıkılıyor ama vermesende o kiloyu tekrar alırsan da insanın psikolojisi allak bullak oluyorCokguzel kuzumm arada oyle bi açlık geliyorr bende buara enerjim düşüyo niye bilmiyorum sanırım yoruldum 1 ay 15gun diyetteyim yoruldum cidden yani kafam bir milyonn
Hee vallahii kuzumm bozmadım genede tabidee bukadar buzamana kadar ugraştım bosa emek vermedim kendime yola devammDur daha yeni başladın hemen yorulma bazen insan sıkılıyor ama vermesende o kiloyu tekrar alırsan da insanın psikolojisi allak bullak oluyor
Dogru canım yola devam bakalım nerde durczHee vallahii kuzumm bozmadım genede tabidee bukadar buzamana kadar ugraştım bosa emek vermedim kendime yola devamm
Evet o böreği yemek için kahvaltıdan sonra bir şey yemedim :)Aman düşme bu tuzağa çok canın isterse bir küçük dilim ye göz hakkın olsun
Dermanim kalmadıDogru canım yola devam bakalım nerde durcz
Bide telefona bağlanıyo blututlu gibi ondan bende istiyorum ama kocamı ikna edemeyrum evde var diyoKızlar yag su kas ölçümü yapan bir tartı almayı düşünüyorum kullanan var mı mantık lı mı sizce
Mercimek gibi önden İslama filanda yokDenerim.bigün 0 kalori vallaha
Benim arzum. Diyetisyene gittiğim dönem onunki ile aynı çıkıyorduKızlar yag su kas ölçümü yapan bir tartı almayı düşünüyorum kullanan var mı mantık lı mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?