Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah çocuklarının ikisine de zihin açıklığı versin canım başarılar onların olsun. Sana da sabırlar ve sağlık dilerim. Beş altı kilo çok kolay ne güzel korumuşsun Ecem maşallah hasretle bekliyoruz seni.

Okadar iyi diyet yapıyorsun bence olabilir benim bi arkadaşımda öyle ydi bisey almis sanırım düştü resmen gramlarım diyo
D vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorluyormuş benim de sınırın altında ikisi. Demir hapları mide ağrısı yapıyor. D vitamini de takviyemi hep unutuyorum. Düzenli kullanmam şart...

D vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorluyormuş benim de sınırın altında ikisi. Demir hapları mide ağrısı yapıyor. D vitamini de takviyemi hep unutuyorum. Düzenli kullanmam şart...
Yani canım sebebini bulduk enazından kilo yapmaz vitaminler kilo yapan vitaminler ayrı olur

Yazın buz gibi içimi o kadar güzel oluyor ki çocuklar da çok beğenir. Dondurma dahi yapabiliyorsun koyu kıvamlı oluyor o zaman. Bence iki poşet az olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…