Mercimek ekmeğini daha önce yapmıştım. Cevizli diye ondan mı bahsediyordunuz?Biricikim mercimek ekmeğini ben yaptım. Sipariş verdiğim ekmek siyez unlu ekşi mayalı. Tabi ki paylaşırım
Bu sefer dananin kuyruğu kopacak gibi. Afiyet olsun canımEveeeet
Sabah yarım salatalık ve yeşil çay
Öğlen 2 parça kuşbaşı et yayla çorbası
Akşam 2 dlm karpuz 3 yk bulgur pilavı büyük bir tabak patlıcan salatası
1.5 lt su. 7500 adım
Afiyet olsun lavişim.
Afiyet olsun canımSabah 10
1 has yumurta
Salata
2 dilim tt ekmek
Peynir bi armut
Öğle 13.30
2tabak kuru fasulye
17
Bi tabak çilek oldu sanırım. :)çilek bahçesine gittik yediğinin parasını vermiyorsun. Daldan yiyince abartmış olabilirim.
Şu 2
Adım devam ediyor.
Kurufasulye bitsin diye yedik esimle abla salata da vardı normalde.Afiyet olsun canımiki tabak kuru fasulye biraz çok değil mi? Yanına yogurt veya salata koy bir dahaki sefere...çilek olayına hayran kaldım. Ne güzel uygulamaymiş
Çilek aynen güzel oluyor cocuklar bayılıyor.Afiyet olsun canımiki tabak kuru fasulye biraz çok değil mi? Yanına yogurt veya salata koy bir dahaki sefere...çilek olayına hayran kaldım. Ne güzel uygulamaymiş
Mercimek ekmeğini daha önce yapmıştım. Cevizli diye ondan mı bahsediyordunuz?
Evet onları tuketebiliyorumm çok sukurAnladım canım. Peki tavuk, balık , et olarak alman mümkün mü?
Olur canım kilo durur bianda ama benden iyi gidiyorsun1 Mayıs menüm cancağızlarııımmenüme bayılacaksınız vallahi bu hafta hiç veremedim. Yeni haftada böyle beslenicem hep azıcık azıcık. Elbet bi şekilde gidecek
Kahvaltı 11.30
2 yumurta bir tabak mantarlı ıspanak kavurması
2. Öğün 16.00
1 muz
Su 2 litre
Adım 7900
Eki Görüntüle 3255913
Jou Zipzip- Cordelia
Tamamdir hemen deneyeceğimGüzel oluyor mu ne demek tatlım müthiş oluyor. Yıllardır kullanıyorum. Hele seninkiler daha lezzetlidir. Çozunmeden kullanıyorsun her ne yapacaksan.
Benim de d vitamini 9 çıktıD vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorluyormuş benim de sınırın altında ikisi. Demir hapları mide ağrısı yapıyor. D vitamini de takviyemi hep unutuyorum. Düzenli kullanmam şart...
Canım akşam kendini aç bırakmam çözüm değil, yoğurt, salatalık, yeşillik ya da çorba tüketmende bir sıkıntı olmaz bence. Menü harika afiyetler olsun1HAZİRAN
SABAH
Detoks suyu
2 dilim peynir,yarım domates salatalık
4-5 yeşil zeytin
1 yk menemen
2 dilim kepek ekmeği
1 tk reçel
ARA
2 ceviz
Buzlu nescafe (şekersiz sütlü)
ÖĞLE
Izgara balık(2 uskumru)
Yarım zeytinyağlı biber dolma
Salata
ARA
soğuk yeşil çay
AKŞAM
yemeyi düşünmüyorum dünde yemşcektim ama çorba içtimdayanamadım zaten ben lebeniyeye hiç dayanamam
2lt su
Ortalama 4-6000 adım
Zipzip- Cordelia FirstLady_
Maşaallahh canım1 Haziran
10.00: 1 paket kakaolu bisküvi
Çay
13.00: 1 kase köz patlıcan-biber
1 kase Anadolu çorbası
2 dilim ekmek
2 lt su
Jou
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?