- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Evet hep birlikte başaracağız inşallah.. burda güzel güzel öncesi sonrası fotoları paylaşırızEvet canım çok iyi anlıyorum seniçocuklar küçükken her şey o kadar zor ki ama güçlü olmak lazım sonuçta iyi hissetmek için zayıflamaya çalışıyoruz sonuçlarını aldıkça çoook daha iyi olacak enerjin yükselecek
Ne güzel günü sağlıklı bir şekilde bitirmişsinCanımbaya bi tok hissediyorum. Aslında Elhan ımın söylediği Japon diyetini yapacaktım. Dedim sabah iki yumurta bir bardak süt içerelim arada muz yerim akşam da 3 yumurta böylece menüyü tamamlarım. Sütü cam kavanoza koymuştum bi acele. Okula bir girdim süt düştü kavanoz çatladı hooop çöpe neyse dedim yumurtam var muz var. Bu kez de arkadaş ıspanaklı mantar kavurmuş. Çok ısrar etti benim için getirmiş. Neyse dedim sonuçta sağlıklı onu da yedim yumurtalarla bu kez okuldan avm ye gittik yolda da muzumu yedim orada da öyle yoruldum ki eve gelince hiç açlık hissetmedim. Şimdi de kiraz saplı çay içtim eğer böyle dayanabilirsem arada bir gün yapıcam böyle
Ayyy hadi inşallahEvet hep birlikte başaracağız inşallah.. burda güzel güzel öncesi sonrası fotoları paylaşırız
Sayende canımmNe güzel günü sağlıklı bir şekilde bitirmişsin
Limonicim niye yedin pastayıCanım sakın ol hedefine odaklan.. Beslenmeni diyete uygun yapıyorsun elbette eksileri göreceksin
Ay bu neee harika görünüyor keşke benim olsaa
Ben de akşam misafirliğe gittim kücük bir dilim çikolatalı pasta yedim ve şişirdi beni.. Yarın tartıda hüsrana ugrayabilirim
Çok iyi gidiyorsun kaptoo afiyetler olsunn
Ben değilim aksine tedirginim bari biraz eksi görebilsem
Canım 1 muz ile dayanabilecek misin, şok diyete girmişsin sanki.. Tansiyonuna felan dikkat et lütfen.
Afiyet olsuun. Bir sigara böreği gayet iyi ben de küçük bir dilim pasta yedim beni bayagı şişirdi pehh
Afiyet olsun canım
Minnoşum fazla kaçırmamışsın bunlardan hiçbir şey olmaz hele de tekrarlamazsan hiç sorun değil inan bana
Pasta çok inceydi gerçektenAfiyet olsun canıminşallah o pasta dilimi tahminimden çok çok incedir
İnşallah canımm yarın tartıda görecegız bakalım.. Bugün tartıda güzel bir eksi görmüştüm yarın daha fazla çıkar diye hüzünlüyümMinnoşum fazla kaçırmamışsın bunlardan hiçbir şey olmaz hele de tekrarlamazsan hiç sorun değil inan bana
Tamam tatlımGündelik hayatına imkan dahilinde ekle canım. Daha sağlıklı kilo verirsin.
Yorucu bir iş hayatin var sağlıklı beslenmelisin.
Bende daha ne gariplikler var zamanla taniyacaksiniz :))O nasıl metabolizma ayol
Ben tüm hazırlığo sabah yapmıştım o yüzden kahvaltıyapcak vaktimde olmadı. Misafir geldiğünde karnım gur gur yapıyorduCanım sakın ol hedefine odaklan.. Beslenmeni diyete uygun yapıyorsun elbette eksileri göreceksin
Ay bu neee harika görünüyor keşke benim olsaa
Ben de akşam misafirliğe gittim kücük bir dilim çikolatalı pasta yedim ve şişirdi beni.. Yarın tartıda hüsrana ugrayabilirim
Çok iyi gidiyorsun kaptoo afiyetler olsunn
Ben değilim aksine tedirginim bari biraz eksi görebilsem
Canım 1 muz ile dayanabilecek misin, şok diyete girmişsin sanki.. Tansiyonuna felan dikkat et lütfen.
Afiyet olsuun. Bir sigara böreği gayet iyi ben de küçük bir dilim pasta yedim beni bayagı şişirdi pehh
Aynı durumu yaşıyorum ne yaptınız son durum nedir merak ediyorum çaresizce araştırma yapıyorum2 haftadır tadımlara başladım canım.. 4.aydan beri beslenme reddi var meme biberon hiç istemiyor. Sadece uyku arasında besleniyor
Güzel menü Afiyet olsun1 Mayıs menüm cancağızlarııımmenüme bayılacaksınız vallahi bu hafta hiç veremedim. Yeni haftada böyle beslenicem hep azıcık azıcık. Elbet bi şekilde gidecek
Kahvaltı 11.30
2 yumurta bir tabak mantarlı ıspanak kavurması
2. Öğün 16.00
1 muz
Su 2 litre
Adım 7900
Eki Görüntüle 3255913
Jou @Zipzip- Cordelia
Masterfit Yarışması 71.Etap | 26.05 | 02.06 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 73.5 | |||
| 90.9 | |||
| 71.5 | |||
| 69.0 | İzinli | ||
| 82.95 | |||
| 62.45 | |||
| 74.07 | |||
M Meryem1306 | 85.5 | |||
| 71.2 | |||
| 81.5 | |||
Mavi Takim | ||||
| 63.6 | |||
| 79.06 | |||
| 63.5 | |||
| 70.3 | |||
| 70.0 | |||
| 75.1 | |||
| 86.5 | |||
| 85.5 | |||
@sudansebep | 63.3 | |||
Eline sağlık kaptan kraliçem
Masterfit Yarışması 71.Etap 26.05 02.06 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou Kaptan 73.5 Mina45 90.9 Lavinia_98 71.5 Mavikus_ 69.0 İzinli Cookiie 82.95 Jasminium84 62.45 ozlemon Transfer 74.07 M Meryem1306 85.5 Elhan 71.2 Mthn83 81.5 Mavi Takim FirstLady_ Kaptan 63.6 Childdevelopment Transfer 79.06 MAKE UP_ 63.5 menekse_kokusu 70.3 suspushanimcim 70.0 Tesnim1903 75.1 askrhpozitif 86.5 Kinoalihatun 85.5 @sudansebep 63.3
Sevgili arkadaşlar yarın cuma tartı bildirimlerinizi fotoğrafli ve nickli saat 12.00' ye kadar paylaşmanızı rica ediyorum.
Rica ederim kordişim.Eline sağlık kaptan kraliçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?