Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Harikasın canım Afiyet olsun.

Teşekkür ederim.. senin de baklavan müthiş görünüyordu şerbetli tatlilara bayılırım.. sütlü tatlıları da severim.. ay ben galiba bütün tatlıları seviyorum
Sağ ol bitanem Tatlılari bir süre bekletelim iyice zayifladiktan sonra kontrollü yeriz. Biz senden farklı degiliz.

Sağ ol bitanem Tatlılari bir süre bekletelim iyice zayifladiktan sonra kontrollü yeriz. Biz senden farklı degiliz.
Bir süre misafirliğe gitmemeliyim sanırım.. hep karbonhidrat ağırlıklı oluyor menüler. Hiç sağlıklı salata türevi yapan yok ya bayrama kadar güzel eksiler görmeyi ümit ediyorum.. o zamana yerim inşallah

Regl sonrasını bekliyorum eğer -2kg görmezsem şyice düşücek modum ödem yaptım heralde diye düşünüyorum
Canım sakın ol hedefine odaklan.. Beslenmeni diyete uygun yapıyorsun elbette eksileri göreceksin
Yarınki ödülümü hazırladım bakın bakalım nasıl olmuş.
Eki Görüntüle 3255780
Ay bu neee harika görünüyor keşke benim olsaa
Bugün misafirim vardı tek öğün karbon beslendim tamda tartı üstü hiç olmadı
Ben de akşam misafirliğe gittim kücük bir dilim çikolatalı pasta yedim ve şişirdi beni.. Yarın tartıda hüsrana ugrayabilirim
Çok iyi gidiyorsun kaptoo afiyetler olsunn
Aayyy yarına çok heyecanlıyımmm
Ben değilim aksine tedirginim bari biraz eksi görebilsem
Canım 1 muz ile dayanabilecek misin, şok diyete girmişsin sanki.. Tansiyonuna felan dikkat et lütfen.
Afiyet olsuun. Bir sigara böreği gayet iyi ben de küçük bir dilim pasta yedim beni bayagı şişirdi pehh

O nasıl metabolizma ayol

Canım baya bi tok hissediyorum. Aslında Elhan ımın söylediği Japon diyetini yapacaktım. Dedim sabah iki yumurta bir bardak süt içerelim arada muz yerim akşam da 3 yumurta böylece menüyü tamamlarım. Sütü cam kavanoza koymuştum bi acele. Okula bir girdim süt düştü kavanoz çatladı hooop çöpe neyse dedim yumurtam var muz var. Bu kez de arkadaş ıspanaklı mantar kavurmuş. Çok ısrar etti benim için getirmiş. Neyse dedim sonuçta sağlıklı onu da yedim yumurtalarla bu kez okuldan avm ye gittik yolda da muzumu yedim orada da öyle yoruldum ki eve gelince hiç açlık hissetmedim. Şimdi de kiraz saplı çay içtim eğer böyle dayanabilirsem arada bir gün yapıcam böyle

Ben de sabah güzel başlayıp kötü bitirdim yarın sabah tartılacağım bakalım
ahaaaa ((( hemen toparlamaya çalış canım bir alışkanlık olursa sonu gelmiyor
Misafirlikler yasaklansın lutfeennn hafta ici gördüğüm eksiği kaybetmekten korkuyorum

Ya da kendine ayrı hazırla canım ben bir ara öyle yapıyordum
Ay ben de aynı yaa.. Soryy soryy
Hiç düşünme bebişim her zaman yapmıyorsun önemli olan hemen toparlanmam

Vallahaa diyet yapmakta çok zorr ama başarıcazz kuzum

Sonunda neyseki herşey yerini bulmuş bir şekilde ama Benim okul hayatım da bu sıra çok yoğun, yazılı haftasındayız her gün yazılı yap oku sisteme gir derken çok yoruluyorum Bu sebeple buralara pek bakamıyorum, Japon diyetini de inceleme fırsatım olmadı açıkcası.. Bir de emzirdiğim için bana da uymuyor.. Sadede gelecek olursam seni tok tutması yormaması çok hoşuma gitti , haftada bir kere mideyi dinlendirmek tabi ki güzel olur Özellikle bugün yapman yarın içinde avantaj olacaktır.. Saglıklıca boool eskilerin olsun aşkofiskomm

Bence de ama olmuyor, olamıyor yok bence daha da eksilmişsindir çok iyi gidiyorsun
İnşallah. Güne güzel başlıyorum ama sonra birseyler oluyor tabi eskiye kıyasla daha sağlıklı besleniyorum
Benim icin yemek yapmak menü hazırlamak vs o kadar zor ki.. okul ev işi biri 4 yaş biri 6 aylık 2 çocuk.. valla pert oluyorum. İnşallah yaz tatilinde biraz daha düzene sokarım

Evet canım çok iyi anlıyorum seni çocuklar küçükken her şey o kadar zor ki ama güçlü olmak lazım sonuçta iyi hissetmek için zayıflamaya çalışıyoruz sonuçlarını aldıkça çoook daha iyi olacak enerjin yükselecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…