Harikasın canım1 haziran perşembe menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin 1 tbe söğüş
Ara 8 fındık
Öğle 2 yumurta ile mantarlı omlet 4 yk yoğurt 1.5 dilim tbe 4 zeytin Salata
Ara 5 çilek 5 kiraz 2 erik 1 ceviz
Akşam 2 haşlanmış baget 1 dilim tbe Salata
Ara 1 sigara böreği 1 kahve yeşillik(misafirlikten bu kadarla kurtulabildim)
2.5 litre su
8836 adım
Elhan FirstLady_
Gündelik hayatına imkan dahilinde ekle canım. Daha sağlıklı kilo verirsin.Evet onları tuketebiliyorumm çok sukur
Teşekkür ederim.. senin de baklavan müthiş görünüyorduHarikasın canımAfiyet olsun.
Sağ ol bitanemTeşekkür ederim.. senin de baklavan müthiş görünüyorduşerbetli tatlilara bayılırım.. sütlü tatlıları da severim.. ay ben galiba bütün tatlıları seviyorum
Bir süre misafirliğe gitmemeliyim sanırım.. hep karbonhidrat ağırlıklı oluyor menüler. Hiç sağlıklı salata türevi yapan yok yaSağ ol bitanemTatlılari bir süre bekletelim iyice zayifladiktan sonra kontrollü yeriz. Biz senden farklı degiliz.
Canım sakın ol hedefine odaklan.. Beslenmeni diyete uygun yapıyorsun elbette eksileri göreceksinRegl sonrasını bekliyorum eğer -2kg görmezsem şyice düşücek modum ödem yaptım heraldediye düşünüyorum
Ay bu neee harika görünüyor keşke benim olsaa
Ben de akşam misafirliğe gittim kücük bir dilim çikolatalı pasta yedim ve şişirdi beni.. Yarın tartıda hüsrana ugrayabilirimBugün misafirim vardı tek öğün karbon beslendim tamda tartı üstü hiç olmadı
Çok iyi gidiyorsun kaptoo afiyetler olsunn1 haziran
FirstLady_ Elhan
Sabah aç karna; Türk kahve- kayısı yedim -yarım s.bardağı şalgam -limonlu zencefilli tarçınlı su
---
Leslie-15dk
Sabah;12.00;
Yulaf lapa (kasar peynir 5zeytin )
Eki Görüntüle 3255855
1paket 295 kalori
Yeşilçay
14.30 ; filtre kahve
Akşam yemeği;17.30
Tavuklu bol kıvırcıklı salata
2 tepeleme barbunya pilav karışık(kızım bırakmıştı)
Kefir
2.litre su
Chia tohumlu Yogurt yatmadan
Ben değilim aksine tedirginim bari biraz eksi görebilsemAayyy yarına çok heyecanlıyımmm
Canım 1 muz ile dayanabilecek misin, şok diyete girmişsin sanki.. Tansiyonuna felan dikkat et lütfen.1 Mayıs menüm cancağızlarııımmenüme bayılacaksınız vallahi bu hafta hiç veremedim. Yeni haftada böyle beslenicem hep azıcık azıcık. Elbet bi şekilde gidecek
Kahvaltı 11.30
2 yumurta bir tabak mantarlı ıspanak kavurması
2. Öğün 16.00
1 muz
Su 2 litre
Adım 7900
Eki Görüntüle 3255913
Jou @Zipzip- @CordeLia
Afiyet olsuun. Bir sigara böreği gayet iyi ben de küçük bir dilim pasta yedim beni bayagı şişirdi pehh1 haziran perşembe menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin 1 tbe söğüş
Ara 8 fındık
Öğle 2 yumurta ile mantarlı omlet 4 yk yoğurt 1.5 dilim tbe 4 zeytin Salata
Ara 5 çilek 5 kiraz 2 erik 2 ceviz
Akşam 2 haşlanmış baget 4 yk yoğurt 1 dilim tbe Salata
Ara 1 sigara böreği 1 kahve yeşillik(misafirlikten bu kadarla kurtulabildim)
2.5 litre su
8836 adım
Elhan FirstLady_
O nasıl metabolizma ayolYarın sabah için net bir düşüş beklemiyorum
İnşallah artı bile olmaz
Eski grubumdakiler bilirler
Ben bir şeyleri çok yediysem 3 _4 gün sknra löp diye oturur yağlar
Çok emek verip erittiysem de yine birkaç gün sonra fiss diye sönerim
Yani haftaya cumaya efsane bir düşüş bekliyorum kiloda çünkü bu hafta çok çok iyi geçirdim:)
Misafirlikler yasaklansın lutfeennnAfiyet olsuun. Bir sigara böreği gayet iyi ben de küçük bir dilim pasta yedim beni bayagı şişirdi pehpehh
Ay ben de aynı yaa.. Soryy soryyBen de sabah güzel başlayıp kötü bitirdimyarın sabah tartılacağım bakalım
Bence de ama olmuyor, olamıyorMisafirlikler yasaklansın lutfeennnhafta ici gördüğüm eksiği kaybetmekten korkuyorum
CanımCanım sakın ol hedefine odaklan.. Beslenmeni diyete uygun yapıyorsun elbette eksileri göreceksin
Ben de akşam misafirliğe gittim kücük bir dilim çikolatalı pasta yedim ve şişirdi beni.. Yarın tartıda hüsrana ugrayabilirim
Çok iyi gidiyorsun kaptoo afiyetler olsunn
Ben değilim aksine tedirginim bari biraz ekşi görebilsem
Canım 1 muz ile dayanabilecek misin, şok diyete girmişsin sanki.. Tansiyonuna felan dikkat et lütfen.
Afiyet olsuun. Bir sigara böreği gayet iyi ben de küçük bir dilim pasta yedim beni bayagı şişirdi pehh
ahaaaaBen de sabah güzel başlayıp kötü bitirdimyarın sabah tartılacağım bakalım
Misafirlikler yasaklansın lutfeennnhafta ici gördüğüm eksiği kaybetmekten korkuyorum
Hiç düşünme bebişimAy ben de aynı yaa.. Soryy soryy
Vallahaa diyet yapmakta çok zorr ama başarıcazz kuzumCanım sakın ol hedefine odaklan.. Beslenmeni diyete uygun yapıyorsun elbette eksileri göreceksin
Ben de akşam misafirliğe gittim kücük bir dilim çikolatalı pasta yedim ve şişirdi beni.. Yarın tartıda hüsrana ugrayabilirim
Çok iyi gidiyorsun kaptoo afiyetler olsunn
Ben değilim aksine tedirginim bari biraz eksi görebilsem
Canım 1 muz ile dayanabilecek misin, şok diyete girmişsin sanki.. Tansiyonuna felan dikkat et lütfen.
Afiyet olsuun. Bir sigara böreği gayet iyi ben de küçük bir dilim pasta yedim beni bayagı şişirdi pehh
Sonunda neyseki herşey yerini bulmuş bir şekilde amaCanımbaya bi tok hissediyorum. Aslında Elhan ımın söylediği Japon diyetini yapacaktım. Dedim sabah iki yumurta bir bardak süt içerelim arada muz yerim akşam da 3 yumurta böylece menüyü tamamlarım. Sütü cam kavanoza koymuştum bi acele. Okula bir girdim süt düştü kavanoz çatladı hooop çöpe neyse dedim yumurtam var muz var. Bu kez de arkadaş ıspanaklı mantar kavurmuş. Çok ısrar etti benim için getirmiş. Neyse dedim sonuçta sağlıklı onu da yedim yumurtalarla bu kez okuldan avm ye gittik yolda da muzumu yedim orada da öyle yoruldum ki eve gelince hiç açlık hissetmedim. Şimdi de kiraz saplı çay içtim eğer böyle dayanabilirsem arada bir gün yapıcam böyle
Canım canımm canımmmahaaaa((( hemen toparlamaya çalış canım bir alışkanlık olursa sonu gelmiyor
Ya da kendine ayrı hazırla canım ben bir ara öyle yapıyordum
Hiç düşünme bebişimher zaman yapmıyorsun önemli olan hemen toparlanmam
İnşallah. Güne güzel başlıyorum ama sonra birseyler oluyor tabi eskiye kıyasla daha sağlıklı besleniyorumBence de ama olmuyor, olamıyoryok bence daha da eksilmişsindir çok iyi gidiyorsun
Benim icin yemek yapmak menü hazırlamak vs o kadar zor ki.. okul ev işi biri 4 yaş biri 6 aylık 2 çocuk.. valla pert oluyorum. İnşallah yaz tatilinde biraz daha düzene sokarımahaaaa((( hemen toparlamaya çalış canım bir alışkanlık olursa sonu gelmiyor
Ya da kendine ayrı hazırla canım ben bir ara öyle yapıyordum
Hiç düşünme bebişimher zaman yapmıyorsun önemli olan hemen toparlanmam
İnşallah canımmVallahaa diyet yapmakta çok zorr ama başarıcazz kuzum
Evet canım çok iyi anlıyorum seniİnşallah. Güne güzel başlıyorum ama sonra birseyler oluyor tabi eskiye kıyasla daha sağlıklı besleniyorum
Benim icin yemek yapmak menü hazırlamak vs o kadar zor ki.. okul ev işi biri 4 yaş biri 6 aylık 2 çocuk.. valla pert oluyorum. İnşallah yaz tatilinde biraz daha düzene sokarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?