Ayy evettt değişik oldumm lennTüm mavi takımı ve tabikiiiFirstLady_ bal kuşumu tebrik ediyorum
Boşluğa düştün dimisen gönüllerin kaptanısın canişkom
Bebikiim senin motivasyonun olmadan olur mu hiçAyy evettt değişik oldumm lenn
Olsunn yeni kaptanlara hayırlı olsun diliyorumm bundan sonra onlara görev bize moralvermeleri düştü
Geç olsun güç olmasın demek zorundayiz canım.Selamın hellolar hanımlar,dişten geldim salı günü kısmet olursa takılacak bayram sonrasıda alt dişler bakıma girecek gene kurtulamadım yani
Destek çalışmalarına devam ediyoruz.Bebikiim senin motivasyonun olmadan olur mu hiç
Bu hafta artık vermem lazım bayrama kadar 70 hedefledim artık 6 lı rakamlar zor biraz ama tabi onu da zorluycam ben çünkü bayramdan sonra İstanbul’a gezmeye gidicem. Azıcık zayıflamış olayım
Yok çıtırım en fazla 2 hafta filan herhalde oda,alt dişlere zirkonyum yapılacak,kesilip geçici diş yapılacakmış.Geç olsun güç olmasın demek zorundayiz canım.Üç dört ayını alır mı yine... Allah yardımcın olsun.
Estağfurullah bitanem. Bu hafta tek tek yüzde almadım. Takımlarda en çok kilo verme oranını baz aldım. Meryem arkadaşimizin bildirimi olsaydı sonuç farklı olacaktı ama olsun sonuçta kazanan hepimiziz dedim. Bir an önce takımlar kurulsun yolumuza bakayım istedim.Ellerine sağlık canım kaptanımemeklerin ödenmez vallahi
Yaaa duygulandırdın beniiBebikiim senin motivasyonun olmadan olur mu hiç
Bu hafta artık vermem lazım bayrama kadar 70 hedefledim artık 6 lı rakamlar zor biraz ama tabi onu da zorluycam ben çünkü bayramdan sonra İstanbul’a gezmeye gidicem. Azıcık zayıflamış olayım
Bu çok güzel haber biraz daha dişini sıkman gerekecek o zamanYok çıtırım en fazla 2 hafta filan herhalde oda,alt dişlere zirkonyum yapılacak,kesilip geçici diş yapılacakmış.
Üstler olunca altta olsun dedik çok fark olacak arasında.
Canım yaa sana bi şey diyeyim mi bu işin sırrı inanmakta. Ben bu hafta da beslenme düzenime dikkat ettim ama veremedim. Mesela bu hafta diyet dışı iki dilim börek iki de kurabiye yedim ve sanki o benim zayıflamamı durduracak diye sonsuz inandım. Oysa ki ne olacak gündüz yenilebilir böyle abartmadan. Biraz da moralim bozuktu genel olarak resmen zayıflamamı kendim durdurdum. Ama bu hafta buna inancım var. Moralim daha bi yerinde. İnşallah 6 yı da görürüm bayramdaDestek çalışmalarına devam ediyoruz.Zor olabilir ama imkansız degil tatlım
İyi ki varsınız biliyor musunYaaa duygulandırdın beniielimden gelen herşeyi yaptım goreceksin bencee 1haftada 1kiloyu tamamlarsın aç karna birşeyler içmeye dene yağ yaksın
Sizlerde öyleeeİyi ki varsınız biliyor musun
Kesinlikle doğru düşünüyorsun.Canım yaa sana bilet diyeyim mi bu işin sırrı inanmakta. Ben bu hafta da beslenme düzenime dikkat ettim ama veremedim. Mesela bu hafta diyet dışı iki dilim börek iki de kurabiye yedim ve sanki o benim zayıflamamı durduracak diye sonsuz inandım. Oysa ki ne olacak gündüz yenilebilir böyle abartmadan. Biraz da moralim bozuktu genel olarak resmen zayıflamamı kendim durdurdum. Ama bu hafta buna inancım var. Moralim daha bi yerinde. İnşallah 6 yı da görürüm bayramda
Salı günü gidecem geçici yapıştırcak hoca,alt dişte sağ tarafta eğiklik varmış sola göre öyle dedi.Bu çok güzel haber biraz daha dişini sıkman gerekecek o zaman
Çok teşekkür ederim güzel kaptanım. Hafta boyunca hep yanımızda oldun.Elhan
@Mina45
Lavinia_98
@Mavikus_
@Cookiie
@Jasminium84
ozlemon
@Meryem1306
Mthn83
Guzelliklerimm herşey güzeldii bidahaki haftaya güzel bi kilo vermenizi umuyorumm daha sıkı sikı diyet insallahh
Bayram sonuna kadar yeni dişlerin keyfini çikarma zamanıSalı günü gidecem geçici yapıştırcak hoca,alt dişte sağ tarafta eğiklik varmış sola göre öyle dedi.
Onu yükseltecez dedi,bayram sonunda artık kısmetse başlanacak biraz kendimi dinlendireyim dedim haklsınız dedi hocamda.
İmşallah ekürim çok sağol biraz zaman alacak alışmakta ağız içinde tek parça olacak 15 gün filan sıkıntı olur dedi sonrası alışırmışımBayram sonuna kadar yeni dişlerin keyfini çikarma zamanıSaglikla kullanmak nasip olsun eküricim.
Cansın teşekkür ederim tüm desteklerin içinAyy evettt değişik oldumm lenn
Olsunn yeni kaptanlara hayırlı olsun diliyorumm bundan sonra onlara görev bize moralvermeleri düştü
Ben - 800 falan bekliyordum ya ıkı haftadır 71 deyım deli oldumKızzz delimisinnnnnnnnn
-450 nedemekk cok iyi vermissinn ben 500 verdim ne var yaniii gened eiyi verdin halile spor ve yürüyüş yapmamana rağmen bence cok iyi gidiyorsun bozma
Afiyet olsuuun tatlışım2 MAYIS
SABAH
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates salatalık 5-6 zeytin
2 dilim peynir
3 kaşarlı manrar
ARA
soğuk kahve
Soğuk limonlu yeşilçay
ÖĞLE
2 yk pirinç pilavı
Üstüne et döner
3 biber turşusu
3 dilim fırın elma dilim patates
yarım kase sütlaç
Zipzip- FirstLady_ Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?