Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tüm mavi takımı ve tabikiii FirstLady_ bal kuşumu tebrik ediyorum

Boşluğa düştün dimi sen gönüllerin kaptanısın canişkom
Ayy evettt değişik oldumm lenn
Olsunn yeni kaptanlara hayırlı olsun diliyorumm bundan sonra onlara görev bize moralvermeleri düştü

Ayy evettt değişik oldumm lenn
Olsunn yeni kaptanlara hayırlı olsun diliyorumm bundan sonra onlara görev bize moralvermeleri düştü
Bebikiim senin motivasyonun olmadan olur mu hiç
Bu hafta artık vermem lazım bayrama kadar 70 hedefledim artık 6 lı rakamlar zor biraz ama tabi onu da zorluycam ben çünkü bayramdan sonra İstanbul’a gezmeye gidicem. Azıcık zayıflamış olayım

Destek çalışmalarına devam ediyoruz. Zor olabilir ama imkansız degil tatlım

Geç olsun güç olmasın demek zorundayiz canım. Üç dört ayını alır mı yine... Allah yardımcın olsun.
Yok çıtırım en fazla 2 hafta filan herhalde oda,alt dişlere zirkonyum yapılacak,kesilip geçici diş yapılacakmış.
Üstler olunca altta olsun dedik çok fark olacak arasında.

Ellerine sağlık canım kaptanım emeklerin ödenmez vallahi
Estağfurullah bitanem. Bu hafta tek tek yüzde almadım. Takımlarda en çok kilo verme oranını baz aldım. Meryem arkadaşimizin bildirimi olsaydı sonuç farklı olacaktı ama olsun sonuçta kazanan hepimiziz dedim. Bir an önce takımlar kurulsun yolumuza bakayım istedim.

Yaaa duygulandırdın benii elimden gelen herşeyi yaptım goreceksin bencee 1haftada 1kiloyu tamamlarsın aç karna birşeyler içmeye dene yağ yaksın

Destek çalışmalarına devam ediyoruz. Zor olabilir ama imkansız degil tatlım
Canım yaa sana bi şey diyeyim mi bu işin sırrı inanmakta. Ben bu hafta da beslenme düzenime dikkat ettim ama veremedim. Mesela bu hafta diyet dışı iki dilim börek iki de kurabiye yedim ve sanki o benim zayıflamamı durduracak diye sonsuz inandım. Oysa ki ne olacak gündüz yenilebilir böyle abartmadan. Biraz da moralim bozuktu genel olarak resmen zayıflamamı kendim durdurdum. Ama bu hafta buna inancım var. Moralim daha bi yerinde. İnşallah 6 yı da görürüm bayramda

Kesinlikle doğru düşünüyorsun.
İçimizdeki enerjiye inanmak lazım.

Bu çok güzel haber biraz daha dişini sıkman gerekecek o zaman
Salı günü gidecem geçici yapıştırcak hoca,alt dişte sağ tarafta eğiklik varmış sola göre öyle dedi.
Onu yükseltecez dedi,bayram sonunda artık kısmetse başlanacak biraz kendimi dinlendireyim dedim haklsınız dedi hocamda.

Bayram sonuna kadar yeni dişlerin keyfini çikarma zamanı Saglikla kullanmak nasip olsun eküricim.

2 MAYIS
SABAH
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates salatalık 5-6 zeytin
2 dilim peynir
3 kaşarlı manrar
ARA
soğuk kahve
Soğuk limonlu yeşilçay
ÖĞLE
2 yk pirinç pilavı
Üstüne et döner
3 biber turşusu
3 dilim fırın elma dilim patates
yarım kase sütlaç
Zipzip- FirstLady_ Cordelia

Afiyet olsuuun tatlışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…