Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eline sağlık kaptanım ❤❤❤
Tebrik ediyorum güzel eksiler varmış

Merhaba kızlar nasılsınız Zipzip- kaptanım fesang ım Elhan ım gezegenfeza cım 60kiloyum pastelfit im Cordelia kaptanım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım

Ben tam buraya gelmeye karar vermiştim ki alerjilerle başım derde düştü yapılan bütün testlerden neye karşı olduğu anlaşılmadı ilaç kullanıyorum kortizonlu igneler oluyorum bu ilaçlar iştah açıp halsizlik yapıyor ama kilolar aldı başını gidiyor bu yüzden kabul ederseniz bu hafta serbest takılayım haftaya cuma günü masterfite katılayım

Saracim mesajını okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsun. Sırf tedavisi yüzünden gitmiyorum ümminolojiye yanlış yazmış olabilirim bir iki gün hapşırma burun akıntısıni göze alıyorum. İnşallah derdine çare bulurlar. Tekrar aramıza katılman detecesiz memnun eder. Gel tabi ki kilo vermenin önüne geçersin.

Eline sağlık kaptanım ❤❤❤
Tebrik ediyorum güzel eksiler varmış
Teşekkür ederim kaptanım. Kırmızı takım toplamda 4950 Gr maviş takım 4100 Gr kilo verdi. Bu hafta dikkat ettin mi bilmiyorum. Kişilerin yüzdelik kilolarını hesaplamadim. Hesap konusunda eşimden yardım alıyorum onu pazara gönderince bulduğum toplamı kişi sayısına böldüm ortalama kilo verme yüzdesini buldum. Mavişler bizi solladı geçti.

geçmiş olsun canım. alerji çok sıkıntı. sana önerim: güvenilir bir ye bul ve hacamat ol. karaciğer temizliği yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…