- 5 Haziran 2021
- 5.059
- 20.994
- 298
Fazla eksi bekliyordum çiçekkk
Biz kazanmadık mı bu haftaElhan
@Mina45
Lavinia_98
@Mavikus_
@Cookiie
Jasminium84
@ozlemon
@Meryem1306
Mthn83
Guzelliklerimm herşey güzeldii bidahaki haftaya güzel bi kilo vermenizi umuyorumm daha sıkı sikı diyet insallahh
Haklisin ama ıkı hafta 71 de kaldımMoral bozulacak bir şey yok ki..Her şeyi yapıp sabit gelenler var canım benim.Diyetine , sağlıklı beslenmene sıkı sıkı sarıl . Kendini motive et. Çok güzel eksin var. Neredeyse iki paket teremyag gitmiş
Afiyet olsun canim2 MAYIS
SABAH
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates salatalık 5-6 zeytin
2 dilim peynir
3 kaşarlı manrar
ARA
soğuk kahve
Soğuk limonlu yeşilçay
ÖĞLE
2 yk pirinç pilavı
Üstüne et döner
3 biber turşusu
3 dilim fırın elma dilim patates
yarım kase sütlaç
@Zipzip-FirstLady_ Cordelia
Ekşi eksidir tebrik ediyorum canımGeçen hafta 81.5
bu hafta 80.9
Fark 600 Gr
Ama pazartesiye göre artidayim
Hayırlı başlangıcın olsun canım
Teşekkür ederim kaptanımHarikasın canımm tebrik ederimm
Teşekkürlertebrikler kızlar harikasınızzzz
Teşekkür ederimMaşallah çok güzel
Amin inşallah
Canısı süpersin
Büyü
Geçmiş olsun kuzuya
İki ileri bir geri. Olsun az kaldı kurtulucaz
Valla iş kosturmacasi mecbur
Tebrik ederim
Eline emeğine sağlık canım.
Masterfit Yarışması 71.Etap 26.05 02.06 Fark Yüzde Kırmızı Takım @ELCOOO Kaptan 73.5 73.0 -0.5 @Mina45 90.9 89.9 -1 Lavinia_98 71.5 71.10 -0.45 @Mavikus_ 69.0 İzinli - @Cookiie 82.95 82.10 -.85 Jasminium84 62.45 62.45 0 @ozlemon Transfer 74.07 74.7 0 @Meryem1306 85.5 - Elhan 71.2 70.5 -0.7 Mthn83 81.5 80.9 -0.6 455 Mavi Takim FirstLady_ Kaptan 63.6 62.9 -0.7 @Kevssooo Transfer 79.06 79.5 0 MAKE UP_ 63.5 63.7 +0.2 @menekse_kokusu 70.3 69.5 -0.8 suspushanimcim 70.0 69.7 -0.3 @Tesnim1903 75.1 74.4 -0.7 @askrhpozitif 86.5 85.85 -0.65 Kinoalihatun 85.5 84.35 -1.2 @sudansebep 63.3 62.9 -0.4 555
Sevgili arkadaşlar bu haftanin kazananı Mavi takım olmuştur. Takım kaptanimizFirstLady_ ' yi ve yarışanlarını tebrik ediyorum.
Kırmızı takım ve kaptanini da tebrik ediyorum.
Bireyselde bu haftaKinoalihatun birinci olarak Kırmızı kaptan olmuştur
Kaptanım uygun olduğun bir zamanda kendine mavi kaptan seçip takimlari olusturmanizi rica ederim.
(Listeyi en kısa zamanda belirleyecegim.)
72. ETAP Yarışmacı Adayları
@J O U
@Mina45
Lavinia_98
@Cookiie
Jasminium84
@ozlemon
Elhan
Mthn83
FirstLady_
@Kevssooo
MAKE UP_
fesang
@menekse_kokusu
suspushanimcim
@Tesnim1903
@askrhpozitif
Kinoalihatun
@sudansebep
@Lonely single girl
Başka aramıza katılmak isteyen olursa bekleriz.
Senin olmadığın yerde boşluğunu doldurmaya çalışırım canım. Gelenek bozulmasın. Bu hafta birinci oldun.Ekşi eksidir tebrik ediyorum canım
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkürler
Teşekkür ederim
Eline emeğine sağlık canım.FirstLady_ tebrik ederim.
Elhan ım sınavlarım yaklaştı.layıkıyla kaptanlık yapabilir miyim bilmiyorum.
Bunu zamanı geldiğinde hepimiz yaşıyoruz canım. Direnç kilosunu kimse inkâr edemez. Pes etmeyen kazanıyor. Umutsuzluğa düşen de yarıştan çekilip köşesinde kilo almaya devam ediyor. Canını sıkma tamamHaklisin ama ıkı hafta 71 de kaldımo canımı sıktı
Teşekkür ediyoreee, olsun sen gönlümüzün kaptanısın be yaTebrik ediyorumm
Aayyy kaptanlıktan çıktım o haldebi tuğaf oldum
Çiçeğimmmm tesekkür ederimmmTüm mavi takımı ve tabikiiiFirstLady_ bal kuşumu tebrik ediyorum
Boşluğa düştün dimisen gönüllerin kaptanısın canişkom
Çok haklısın psikoloji çok önemli ve sen harika gidiyorsun haftaya çok daha güzel sonuçlar olacakkkCanım yaa sana bi şey diyeyim mi bu işin sırrı inanmakta. Ben bu hafta da beslenme düzenime dikkat ettim ama veremedim. Mesela bu hafta diyet dışı iki dilim börek iki de kurabiye yedim ve sanki o benim zayıflamamı durduracak diye sonsuz inandım. Oysa ki ne olacak gündüz yenilebilir böyle abartmadan. Biraz da moralim bozuktu genel olarak resmen zayıflamamı kendim durdurdum. Ama bu hafta buna inancım var. Moralim daha bi yerinde. İnşallah 6 yı da görürüm bayramda
Teşekkür ederim canımEkşi eksidir tebrik ediyorum canım
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkürler
Teşekkür ederim
Eline emeğine sağlık canım.FirstLady_ tebrik ederim.
Elhan ım sınavlarım yaklaştı.layıkıyla kaptanlık yapabilir miyim bilmiyorum.
Canımsın o zaman sırtım yere gelmezSenin olmadığın yerde boşluğunu doldurmaya çalışırım canım. Gelenek bozulmasın. Bu hafta birinci oldun.Bugun bir beş dakikani ayır maviş kaptanini belirle , takımını oluştur ,yardımcı kaptanın olarak yanındayım.
Pazartesiye yatırım tatlımİş çıkışı kiloma bakın
Bu direnç kilosu tıpkı senin dedigin gibi ıkı yıl önce 1 ay boyunca 66 kiloda kalmış yım bir türlü kıramıyordum sabrettim kırdım bu 70 lerden bir kurtulayım çok mutlu olcm ablamBunu zamanı geldiğinde hepimiz yaşıyoruz canım. Direnç kilosunu kimse inkâr edemez. Pes etmeyen kazanıyor. Umutsuzluğa düşen de yarıştan çekilip köşesinde kilo almaya devam ediyor. Canını sıkma tamam
Abla yedin mi baklavandanPazartesiye yatırım tatlımkaybetme -300 az değil .
Tatlış bugün yorulmuşsun.2 MAYIS
SABAH
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates salatalık 5-6 zeytin
2 dilim peynir
3 kaşarlı manrar
ARA
soğuk kahve
Soğuk limonlu yeşilçay
ÖĞLE
2 yk pirinç pilavı
Üstüne et döner
3 biber turşusu
3 dilim fırın elma dilim patates
yarım kase sütlaç
@Zipzip-FirstLady_ Cordelia
Her şey sende bitecek lavişim.Bu direnç kilosu tıpkı senin dedigin gibi ıkı yıl önce 1 ay boyunca 66 kiloda kalmış yım bir türlü kıramıyordum sabrettim kırdım bu 70 lerden bir kurtulayım çok mutlu olcm ablam
Inşallah canımm kaptanım ❤Sabit olmak da aslında bir ilerlemedir üzülmek yok casminim.Vücudun kendini dengeliyor ortama göre zayıflayıp kilo vermeyi düşünüyor bence.
Sağol kaptanımm❤❤Canım olsunn sabit kalması daha iyi enazında + almadın
Ellerine sağlık kaptanım72. ETAP Yarışmacı Adayları
@J O U
@Mina45
Lavinia_98
@Cookiie
Jasminium84
@ozlemon
Elhan
Mthn83
FirstLady_
@Kevssooo
MAKE UP_
fesang
@menekse_kokusu
suspushanimcim
@Tesnim1903
@askrhpozitif
Kinoalihatun
@sudansebep
@Lonely single girl
Başka aramıza katılmak isteyen olursa bekleriz.
Emeklerine sağlık kaptanım, beraber yarışmak çok güzeldiElhan
@Mina45
Lavinia_98
@Mavikus_
@Cookiie
Jasminium84
@ozlemon
@Meryem1306
Mthn83
Guzelliklerimm herşey güzeldii bidahaki haftaya güzel bi kilo vermenizi umuyorumm daha sıkı sikı diyet insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?