Kanlarimiz bitlendi kimse tutamaz biziKaptanım hayırlı ve bol eksili olsun haftamızdukan biralarımızı grubun şerefine kaldırıyorum ve balkon konuşmanı bekliyorum
Mavi takımsın cicimAy yok bulamadımfesang ben neyim nerdeyim takımdamıyım atıldımmı atılmadıysam kaptanım kim ?? Kafamda deli sorular
Gurur kaynağim canım kinoş kaptanım
Beklenen konuşma geldiKaptanım hayırlı ve bol eksili olsun haftamızdukan biralarımızı grubun şerefine kaldırıyorum ve balkon konuşmanı bekliyorum
Bunu yeni gördüm bitanem çooook geçmiş olsunMerhaba kızlar nasılsınızZipzip- kaptanım fesang ım Elhan ım @gezegenfeza cım @60kiloyum @pastelfit im @CordeLia kaptanım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım
Ben tam buraya gelmeye karar vermiştim ki alerjilerle başım derde düştü yapılan bütün testlerden neye karşı olduğu anlaşılmadı ilaç kullanıyorum kortizonlu igneler oluyorum bu ilaçlar iştah açıp halsizlik yapıyor ama kilolar aldı başını gidiyor bu yüzden kabul ederseniz bu hafta serbest takılayım haftaya cuma günü masterfite katılayım
Ay ödül hamburgerinin son kalan parçasını ağzıma atayım derken balkon konuşmasını kaçırmışımBeklenen konuşma geldi
Teşekkürler canımcım
Ah şu bildirimleri unutmasam herşey harika olacakElhan
@Limoni026
@ozlemon
@Jasminium84
@suspushanimcim
Mthn83
Childdevelopment
@Tesnim1903
@askrhpozitif
Kırmızı takımın gülleri güzel bir hafta diliyorum hepimiz için. menü ve adımları unutmayalım. attığımız her adım verdiğimiz her Gr hedefimize yaklaştırıyor bizi. Unutmayın istediğini yiyen istediğini giyemez.Yaz geldi tatiller başlıyor düğünler nişanlar...
Tamamm ozamannnMavi takımsın cicim
Tarzına bayıldım bu arada, komik kadınları çok severimAy ödül hamburgerinin son kalan parçasını ağzıma atayım derken balkon konuşmasını kaçırmışımneee 8bin adım mıııı ihihih yok yok ağlamıyorum gözüme Leslie kaçtı (bukadar adımı anca Leslie bacımın desteğiyle yaparım)
6 bin iyi gibi be he ne dedin kaptanım?
Tamamdır kaptanım haftayı bol eksili kapatıcazJou
Lavinia_98
menekse_kokusu
Cookiie
MAKE UP_
Lonely single girl
FitVenus
Mina45
Selamlar kızlarım, mavi takıma hoşgeldiniz
Bol eksi göreceğimiz bir hafta diliyorum. Menülerimiz sağlıklı ve dengeli olsun, kendimizi aç bırakmadan keyifle zayıflayalım. En az 8bin adım atalım. Hafta boyu bol bol konuşuruz zaten öpüyorum hepinizi
Tarzına bayıldım bu arada, komik kadınları çok severim
Geçmiş olsun canımllMerhaba kızlar nasılsınız Zipzip- kaptanım fesang ım Elhan ım @gezegenfeza cım @60kiloyum @pastelfit im @CordeLia kaptanım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım
Ben tam buraya gelmeye karar vermiştim ki alerjilerle başım derde düştü yapılan bütün testlerden neye karşı olduğu anlaşılmadı ilaç kullanıyorum kortizonlu igneler oluyorum bu ilaçlar iştah açıp halsizlik yapıyor ama kilolar aldı başını gidiyor bu yüzden kabul ederseniz bu hafta serbest takılayım haftaya cuma günü masterfite katılayım
Öyle ölmem füze at cordeliamAfiyet olsun adım az gibi senin icin
Çok güzel eksiler gelecek bu hafta inşallah canımP
Hoşgeldin adaşıımm özlemciim
Ayyy yeni kaptanımmm belli olmuşkaptanım bu hafta bomba gibiyim ben geçen hafta aynı kalmıştım bu hafta acısı çıkacak
Oyy kırmızı olmuşum, hoşbuldum cağnım kaptanım
Aynen ben de yedim.yeter. haftasonu da dağıtmak yok.super olacak bu haftaVallahi güzel motive ettin.. Bugün biraz ödüllü beslenme yaptım ama yarın kaldığımız yerden devam
Gurur kaynağim canım kinoş kaptanım
Teşekkür ederim kaptanım
Unutmak Yok canım aman ha.Ah şu bildirimleri unutmasam herşey harika olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?