Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaaa diyorum sanaa aktara söylee adama senin sarı çiçeğinle alakası yok peki gün boyunu içiyorsun napıyorsun

Afiyet olsun canım, ödül yapmadın mı
Yok yapmadım kaptanım.. Bu hafta bir iki kez kaçamak olmustu.. şimdi bozmak istemiyorum inşallah
Hoş buldummm bol eksiler görürüz inşallah

Bugün menüsü
12.00 Türk kahvesi
12.30 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir,biber
13 00 Dukan birası
16.00 ton balığı salatası
17.00 dukan birası bir avuç fındık
20 00 hamburger kola zero

Şu güzelim güne şu hamburger kola oldu mu şimdi! beyazların içine atılmış siyah don gibi kaloriye boyadı tüm günü fesang
Elhan

Afiyet olsun minacım. Kırmızı suyun içinde neler var? Gerçi detoks olayı benim tansiyonumu oynatıyor ama yine de merak ettim

Yaaa diyorum sanaa aktara söylee adama senin sarı çiçeğinle alakası yok peki gün boyunu içiyorsun napıyorsun
Evet alakası yokmuş neydi o öyle sapsarı tadı da kötüydü bide bu sefer zaten adama özelikle sordum. Bunun kaynatinca rengi nasıl oluyor diye vişne suyu gibi abla diyince aldım
Aynen aklıma geldikçe içiyom, soğuk çok iyi gidiyor

Afiyet olsun minacım. Kırmızı suyun içinde neler var? Gerçi detoks olayı benim tansiyonumu oynatıyor ama yine de merak ettim
Teşekkür ederim Kaptanım
Pek detoks havası yokmuş bu suyun. Bugün ben de ilk defa denedim baya beğendim. Bi deneyin isterseniz. Rahatsızlık verirse birakirsiniz

Eklentiler

• IMG_20230531_020019.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…